Vannak, csak nem találom őket...
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2009. 06. 22. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy pesten ilyen csajok nincsenek...
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 06. 19. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
2009. 06. 19. péntek 08:15
izgat es mar alig varom a ma delutant remelem sokmindenkinek örömöt tudok szerezni.....holnap meg sziki ha jo az idö ott meg mindenem megmutatom.
És várjuk a történtek leírását is! jók vagytok mindent bele! remélem én is látok majd ilyet!
Remélem készül majd erről pár kép
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 06. 19. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2009. 06. 19. péntek 08:15
izgat es mar alig varom a ma delutant remelem sokmindenkinek örömöt tudok szerezni.....holnap meg sziki ha jo az idö ott meg mindenem megmutatom.
ma biztos bugyimentes napom lesz ismet.itt szegeden nagyon meleg van delutan megyünk shoppingolni,nagy tesco,plaza,majd a varosba fagyizas.minibe megyek bugyi nelkul es villantok föleg a shoppingolaskor.
Éljenek az exhib csajok!!!
![](http://www.voyeurweb.com/contris/FreeStyle/fs200906/20090612-108078/20090612-108078-1.jpg)
Gyanus vagy te nekem goldcati,mindenfele van hozza szolni valod,mindenfele ajanlatgatod magad!!Szerintem egy onanista pocs vagy!!
igen szeged mellett a sziksostoi naturista strand a belvarostol kb 10 km.szombaton ha jo az idö megyek....
minden igaz, jók az infók
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2009. 06. 18. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2009. 06. 18. csütörtök 11:06
Ha minden igaz akkor a Szeged-Sziksósfürdöi Naturista Strand és Kemping
Ha minden igaz akkor a Szeged-Sziksósfürdöi Naturista Strand és Kemping
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2009. 06. 17. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 17. szerda 13:15
Végre egy hölgy véleménye, hozzászólása. Szuper ! Kérdésem lenne mi az a sziki ?
Köszi a segítséget!!
Egye fene látszódjon a cici is ki a pólóból, nem vagyunk semmi jónak, szépnek elrontói!!!
Küldj képeket, hogy tudjuk aktívabban gondolkodni
Egye fene látszódjon a cici is ki a pólóból, nem vagyunk semmi jónak, szépnek elrontói!!!
Küldj képeket, hogy tudjuk aktívabban gondolkodni
és hol lehet mindezt megnézni?
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
ez kegyetlenség
Végre egy hölgy véleménye, hozzászólása. Szuper ! Kérdésem lenne mi az a sziki ?
sziasztok.tegnap is itt szegeden nagyon meleg volt.en es a parom estefelé elmentunk a nagy tescoba nezelödni.vajszinű mini szoknyaba mentem az utcan kisse izzadt a nunim de bent a tescoba jol ereztem magam.nezelödtem es olyan termekeket neztem ami az also polcokon vannak hogy le kelljen hajolni vagy guggolni.a parfum osztalyon szerintem sokaknak megakkadhatott a szemuk ugy vettem eszre söt egy fiatal srac majdnem minden sorba bejött ahol eppen voltunk.nagyon felizgatott a dolog,es lattam a sracot is.......hazaerve jol felizgulva szeretkeztem egyet a parommal arragondolva hogy egy ket pasinak tegnap örömöt szerezhettem.ha tart a jo idö hetvégen nudi a szikin......
Hol lehet látni, mikor? Mikor libben az a bizonyos szoknya, amely alatt 2 hete már nincs bugyi? Szívesen fotóznék.
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 14:35
en imadom magam mutogatni ruhainkat ledobni ahol csak lehet...söt 2 hete mar bugyit sem hordok a szoknya alá....tutti erzes.................izgato
Ez nagyon jó kezdeményezés!!
Fotó? (Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotó? (Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 14:35
en imadom magam mutogatni ruhainkat ledobni ahol csak lehet...söt 2 hete mar bugyit sem hordok a szoknya alá....tutti erzes.................izgato
Én meg azt hittem, hogy véleményszabadság van...
A képeknek meg vannak külön fórum, ahova be lehet linkelni annyit, amennyit jólesik. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 06. 06. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
A képeknek meg vannak külön fórum, ahova be lehet linkelni annyit, amennyit jólesik. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 06. 06. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 06. szombat 14:58
Már bocs az Off ért, de azthittem itt az exhibicionizmus alényeg, akinek nemtetszik, nenézze...