Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

2009. 06. 06. szombat 14:58  #362
BigJoe23 BigJoe23
Már bocs az Off ért, de azthittem itt az exhibicionizmus alényeg, akinek nemtetszik, nenézze...
2009. 06. 05. péntek 20:04  #361
Törölt felhasználó (16046)
De ez mű, ott a bimbóudvar alatt a vágási heg nyoma.
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 06. 05. péntek 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 05. péntek 18:39
Láttam én már 99%-ban ugyanilyet, és igazi volt... crazya wave

És nekem teccik... rolleyes
2009. 06. 05. péntek 18:39  #360
szegedi_pár szegedi_pár
Láttam én már 99%-ban ugyanilyet, és igazi volt... crazya wave

És nekem teccik... rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 05. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58718)
2009. 06. 05. péntek 18:04
Mert műcsöcsök. Nem is egyformán állnak. Látszik a bimbóudvarnál. Szar volt a sebész.
2009. 06. 05. péntek 18:04  #359
Mert műcsöcsök. Nem is egyformán állnak. Látszik a bimbóudvarnál. Szar volt a sebész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 05. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 05. péntek 16:44
Ezek a csöcsök valami kibaszott gusztustalanok...
2009. 06. 05. péntek 16:44  #358
Ezek a csöcsök valami kibaszott gusztustalanok...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 06. 05. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 05. péntek 14:11
Hajrá Exhib csajok!
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 06. 05. péntek 14:11  #357
BigJoe23 BigJoe23
Hajrá Exhib csajok!
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 05. 15. péntek 20:23  #356
Nyúlmedve Nyúlmedve
Végre jönnek a forró nyári napok, mikor leányok és asszonyok lenge öltözéket öltenek.... Imádom!!!!
Asszonykámmal mi is többet tudunk majd fotózgatni itt-és ott........... smile
2009. 05. 15. péntek 18:38  #355
BigJoe23 BigJoe23
Bocs de ezis kihagyhatatlan innen...

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 05. 15. péntek 18:24  #354
BigJoe23 BigJoe23
Az igazi exhib csaj smile

2009. 05. 05. kedd 00:55  #353
kandurmarci kandurmarci
petra, csodálatos lehetsz. Merre szoktál előfordulni, szívesen a szomszédságodba költöznék.
(Ez egy válasz pentek_petra üzenetére (2009. 05. 04. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 04. hétfő 19:34
Én igyekszem sokat meztelenül járni-kelni........ legalább a ruha alatt.... smile ))))))))) Nyáron tangát nem nagyon veszek,ha olyan a naci,vagy a mini, akkor azért kell, mert ha benedvesedek,akkor az leülve foltot hagy,az meg kruvára kínos tud lenni........... Melltartót azért már inkább veszek,nem akarok lógos ciciket 40évesen,de ez is időjárás és ruha függő......... meg talán társaság függő is.
Sajnos sok a tírpák bunkó a városban,meg néha azon kívül is (strand, vízpart,erdő-mező) főleg a fiatalabb pasik...... a kis pöcsöknek rettentő nagy pofájuk tud lenni,bezzeg ha gatyára, vagy egy szál faszra kellene vetkőzniük, akkor mindegyik rohanna anyuci szoknyája mellé......... smile ))))))))))
2009. 05. 04. hétfő 22:50  #352
Hajrá Petra, Te vagy a legjobb!!!!
(Ez egy válasz pentek_petra üzenetére (2009. 05. 04. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 04. hétfő 19:34
Én igyekszem sokat meztelenül járni-kelni........ legalább a ruha alatt.... smile ))))))))) Nyáron tangát nem nagyon veszek,ha olyan a naci,vagy a mini, akkor azért kell, mert ha benedvesedek,akkor az leülve foltot hagy,az meg kruvára kínos tud lenni........... Melltartót azért már inkább veszek,nem akarok lógos ciciket 40évesen,de ez is időjárás és ruha függő......... meg talán társaság függő is.
Sajnos sok a tírpák bunkó a városban,meg néha azon kívül is (strand, vízpart,erdő-mező) főleg a fiatalabb pasik...... a kis pöcsöknek rettentő nagy pofájuk tud lenni,bezzeg ha gatyára, vagy egy szál faszra kellene vetkőzniük, akkor mindegyik rohanna anyuci szoknyája mellé......... smile ))))))))))
2009. 05. 04. hétfő 22:28  #351
rebele rebele
tőkre izgi csaj lehetsz akki beválalos és nem riad visza egy kis meztelenségtől amugy meg kevés ilyen van akki fel is meri ennyire válalni mint te és ezt becsűlőm az ilyen csajokban mint te ...
2009. 05. 04. hétfő 19:34  #350
pentek_petra pentek_petra
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 05. 02. szombat 03:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 02. szombat 03:04
Cáfoljátok meg: írásban és tettekben. Vagy inkább tettekben és aztán arról írásban. Még jobb lenne fotóval, videóval.
2009. 05. 02. szombat 03:04  #349
kandurmarci kandurmarci
Cáfoljátok meg: írásban és tettekben. Vagy inkább tettekben és aztán arról írásban. Még jobb lenne fotóval, videóval.
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2009. 04. 19. vasárnap 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 19. vasárnap 08:28
Tapasztalatom az, hogy a lányok nem annyira bevállalósak, már ami a bugyinélküliséget illeti. Ha mégis megpróbálják, akkor kocsival járnak, legalább combközép, de inkább hosszabb szoknyában, és főleg akkor, ha a barátjukkal vannak, simán (pl. munkába vagy bevásárláshoz, vagy csak úgy) nem szoktak bugyitlankodni.
Észrevételek?
2009. 05. 01. péntek 23:47  #348
mikemend mikemend
No hölgyeim, azóta sem mászkáltatok a városban bugyi nélkül? rolleyes
2009. 04. 19. vasárnap 08:28  #347
mikemend mikemend
Tapasztalatom az, hogy a lányok nem annyira bevállalósak, már ami a bugyinélküliséget illeti. Ha mégis megpróbálják, akkor kocsival járnak, legalább combközép, de inkább hosszabb szoknyában, és főleg akkor, ha a barátjukkal vannak, simán (pl. munkába vagy bevásárláshoz, vagy csak úgy) nem szoktak bugyitlankodni.
Észrevételek?
2009. 04. 05. vasárnap 00:36  #346
zorn zorn
Szerintem nincs semmi baj veled ha igazat írsz.Az meg,hogy kinél hol a határ soha nem tudni.Igaz csak hallotam olyant nem ismerem,hogy közel 40 év házasság után még nem látta a feleségét meztelenül létezhet.? persze biti van ilyen nekik ha így jó legyen.mindenesetre mi annyit látjuk egymást meztelenül,Hogy engem kifejezetten az hoz kissé lázba ha legalább egy kis bugyi van rajta amit majd én veszek le de kinek a Pap kinek a Papné.
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2009. 02. 11. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 11. szerda 14:52
Egy eset amit olvastam és gondoltam ide hozom. Postán vagyok alkalmazott. Nem szeretném elárulni, hogy pontosan melyikben, mer így is lehet, hogy rám fognak ismerni néhányan és ezzel a munkámat kockáztatom. Nem túl izgalmasak a hétköznapjaim, ezért kitaláltam valamit, amivel kicsit feldobhatom. A munkatársaimmal együtt minket mindig más ablakhoz osztanak. Ha rám kerül a sor a csomag részlegen sosem veszek bugyit. Tudni kell rólam, hogy egy huszonéves csinos nő vagyok, és mindig szoknyában dolgozom. Hihetetlenül fel tud izgatni amikor látom a férfiak reakcióját mikor ezt észreveszik. Van akit ezzel zavarba hozok,de olyan is akinek látom a dudorodó nadrágját és a kéjes mosolyát. Ilyenkor érzem hogy elönt a nedvesség és szinte orgazmus közeli állapotba kerülök. Pont egy hete történt, hogy az én soromba állt egy házaspár . A férfi nem tudta levenni rólam a szemét mire a feleség kikelve magából elkezdett üvölteni velem , hogy hogyan képzelem ezt és hogy hol a szemérem meg még sorolhatnám… Én ezt eddig egy izgalmas mókának találtam, de ezután elgondolkodtam, lehet hogy átléptem egy határt! Szerintetek csak a nő volt túl prűd vagy tényleg cafkás, hogy bugyi nélkül járkálok?
2009. 04. 05. vasárnap 00:15  #345
zorn zorn
Nekem tetszik a fantáziád.Még mosolyogni is tudok rajta.Csak egyet árúlj ell mert nekem is van sógorom van sógornöm is de az egyik csak rokon.Vagy tévedek?
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 24. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 11:52
Szerintem ez akkora kamu, mint ide Lacháza. smile Manapság, mikor a közalkalmazottakat már azért is kivágják a MH-ről, mint a macskát, ha valakinek leesik a tantusz, hogy valamelyik nemhez tartoznak (netán FÉRFI az illető, vagy NŐ!!! felháborító!!! smile ), akkor majd pont egy postáscsajszi villogtatja a sunáját, és persze minden következmény nélkül, miután leordítják a fanszőrét is? Mennnnnyenmáááá.... smile
A sztori ettől még brilliáns, igazi szexuális fantázia, és mint ilyen, tök mindegy, hogy valós-e vagy nem.

Csak hogy ON legyek, mert megint kitakarítanak. Én is szoktam bugyi nélkül lenni, sógornőm nem kis megrökönyödésére. Tavaly, mikor megérkeztünk hozzájuk Rovinjba, a sógor a motorral várt, hogy akkor a gyerekek után én is pattanjak fel, elvisz egy körre a kempingben. Rajtam persze szoknya, bugyi meg a bőröndben. Szabódtam egy darabig, hogy így nem, úgy nem, sógor csak makacskodott, erre röhögve kinyögtem, hogy jó, de akkor várjon, míg előkotrok egy bugyingót. nyes No, lett nagy hápogás, meg helyeslés, hogy ihajodjak bugyiért, mert anélkül rá nem tehetem a vala....mimet az ő szent motorjára. (Hiába no, a világ letisztességesebb sógora az enyém! smile ) (Szerencsére sógornőm sem sértődött meg, jót röhögött ő is, csak meglepődött)
Bugyitlanul lenni tök jó. Kicsit szexi (nekem csak kicsit, mert nem hordok minit, jobb ez mindenkinek...), viszont olyan kellemes szabadság, hogy csak na. Nem szorít, nem vág be, nem nyom, mert nyáron még a legkönnyebb bugyikák is kényelmetlenek tudnak lenni. Bugyitlanság rulez. worship
2009. 04. 04. szombat 23:02  #344
Törölt felhasználó (99405)
Sziasztok lányok, asszonykák itt van a jó idő, és még senki sem örvendeztette meg a férfi társadalmat egy gerjesztő exhibicionista történettel???????? Hát ez nem szép tőletek, de én bízom bennetek és remélem ezentúl listavezető lesz ez a topic!
2009. 03. 03. kedd 08:40  #343
surdapapa surdapapa
eljen nyes nyes nyes
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 24. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 11:56
(Csak óvatosan, nehogy előbb kézbe-süljön... vigyor )
/ 61