hehe,ez tetszik
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 25. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Kérésed számomra parancs!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 12:19
lusta wok kerwsni, de szerintem nem csak én, léci linkeld már be...
Blokkolnám a csajt!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
vagy pl. metrón....
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://sverch.ru/download/vuyarizm/f_chastnoe/7/12/big/1/v_metro_005.jpg)
Most úgy őszintén mi a gáz ebben?
(Ez egy válasz riel üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
hát én nem tudom látványnak nem rossz, de szerintem elég gáz
lusta wok kerwsni, de szerintem nem csak én, léci linkeld már be...
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ide való téma: Vicces videók 2592. Technikát tanítani lehetne.
Na ilyen nőket is szívesen ismernék
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://sverch.ru/download/vuyarizm/f_na_ulice/3/3/big/1/na_ulice27_012.jpg)
na ja lehet hogy a nők szivesen néznek illet, de akkor miért jelentik föl őket? :-P
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 12:12
hüle!
de ha ffinak támadna kedve lehet néhány nő szívesen nézné!
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
de ha ffinak támadna kedve lehet néhány nő szívesen nézné!
hüle!
de ha ffinak támadna kedve lehet néhány nő szívesen nézné! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
de ha ffinak támadna kedve lehet néhány nő szívesen nézné! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 12:01
miért surda te férfiakat néznél így szivesebben, vagy ilyetén késztetést érzel?
Ezis eléggé jó ötletnek tünik:
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://sverch.ru/download/vuyarizm/f_na_ulice/3/6/big/1/na_ulice30_003.jpg)
miért surda te férfiakat néznél így szivesebben, vagy ilyetén késztetést érzel?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 25. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
miért van az, h ezért egy férfit lecsuknak?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jobban bejön?
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://sverch.ru/download/vuyarizm/f_na_ulice/3/8/big/1/na_ulice32_010.jpg)
![](http://sverch.ru/download/vuyarizm/f_na_ulice/4/5/big/1/na_ulice37_013.jpg)
és hol vannak azok a képek?
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 19:15
A Gellért hegyen mi is csináltunk pár képet, és az egyik fordulóban, mikor Páromnak szét volt nyitva a felsője, egy olasz pasikból álló kis csoport meglátta... Jópofák voltak, mert mosolyogva megdícsérték, milyen szép a cicije....
De van olyan fotó is, ahol meztelen a popsi, és a háttérben az Erzsébet híd....
De van olyan fotó is, ahol meztelen a popsi, és a háttérben az Erzsébet híd....
A Gellért hegyen mi is csináltunk pár képet, és az egyik fordulóban, mikor Páromnak szét volt nyitva a felsője, egy olasz pasikból álló kis csoport meglátta... Jópofák voltak, mert mosolyogva megdícsérték, milyen szép a cicije....
De van olyan fotó is, ahol meztelen a popsi, és a háttérben az Erzsébet híd.... (Ez egy válasz Seexray üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
De van olyan fotó is, ahol meztelen a popsi, és a háttérben az Erzsébet híd.... (Ez egy válasz Seexray üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 17:28
Gellért-hegyen szoktunk ilyen képeket csinálni
)
már alig várom a tavaszt
)
már alig várom a tavaszt
na megint jól elsárgultam az irígységtől
Egyébként ha a sofőr tudott volna róla, lehet hogy a traumatológián végzitek
mert nem az utat nézte volna az fix
(Ez egy válasz Seexray üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként ha a sofőr tudott volna róla, lehet hogy a traumatológián végzitek
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2008. 01. 24. csütörtök 17:34
Pénteken ismét bulizni voltunk, combfix, mini és váll nélküli top volt a párom szerelése
)
hajnalban (három körül) taxit hívtunk, én anyós ülésre, párom a sofőr mögé ült. egész úton kitekert nyakkal hátrafelé nézve utaztam, párom ugyanis szolidan szétnyitotta nekem a lábát a topját meg lehúzta a cicijéről a derekára és szétnyitotta a kabátját.
) ha a sofőr tudta volna mi folyik a háta mögött... lehet hogy ingyen utaztunk volna??...
)
hajnalban (három körül) taxit hívtunk, én anyós ülésre, párom a sofőr mögé ült. egész úton kitekert nyakkal hátrafelé nézve utaztam, párom ugyanis szolidan szétnyitotta nekem a lábát a topját meg lehúzta a cicijéről a derekára és szétnyitotta a kabátját.
Pénteken ismét bulizni voltunk, combfix, mini és váll nélküli top volt a párom szerelése
)
) ha a sofőr tudta volna mi folyik a háta mögött... lehet hogy ingyen utaztunk volna??...
)