Gellért-hegyen szoktunk ilyen képeket csinálni )
már alig várom a tavaszt )
már alig várom a tavaszt )
Lányok hol vagytok az izgi történeteitekkel?Nagyon várjuk őket!!!
Ezt azért léci fejtsd ki bővebben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 22. kedd 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60751)
2008. 01. 22. kedd 20:03
Ahogy engem tanítottak, mindent a megfelelő helyen és a megfelelő időben érdemes csinálni, ilyen dolog az exhibicionizmus is! Szerintem .-)
Ahogy engem tanítottak, mindent a megfelelő helyen és a megfelelő időben érdemes csinálni, ilyen dolog az exhibicionizmus is! Szerintem .-)
Az tényleg jó lenne de egy nagyvárosban túúl sok a gyerek, kiskorú, a bigott és a kötekedő nyanya, akik meg vannak sértődve a világra, főleg azért, mert az őerényük leginkább a bünök alkalmának a hiányából ered...
Az ötleted nem elvetendő, de nagyon alaposan megfontolandó és kidolgozandó... (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ötleted nem elvetendő, de nagyon alaposan megfontolandó és kidolgozandó... (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 11:03
Vagy őt kellene megkeresni, vagy hasonló, vállalkozó szellemű másik csajt vagy csajokat, egy kis pl. nagyvárosi fotózásra, forgatásra.
Vagy őt kellene megkeresni, vagy hasonló, vállalkozó szellemű másik csajt vagy csajokat, egy kis pl. nagyvárosi fotózásra, forgatásra.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 10:52
a környezetet elnézve szerintem Lupán, a bányatavaknál készült....
Jó lenne ismerni a leányzót...
Jó lenne ismerni a leányzót...
a környezetet elnézve szerintem Lupán, a bányatavaknál készült....
Jó lenne ismerni a leányzót... (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne ismerni a leányzót... (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 10:30
Ismeri valaki? Hol készült a felvétel, tudja valaki? Szédületes a csaj és szemrevaló is a tetejébe.
Ismeri valaki? Hol készült a felvétel, tudja valaki? Szédületes a csaj és szemrevaló is a tetejébe.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:47
Ugyanaz a csaj itt a gégén! gondolom ez már nem diszkriminált!
ja én is tettem be kedden vagy szerdán valamelyik topicba, de sehol nem találom. lehet az se volt jó link?
Neked köszi a linket! /Szilva Neked is!/
ja én is tettem be kedden vagy szerdán valamelyik topicba, de sehol nem találom. lehet az se volt jó link?
na ahogy nézem a szlovák Big brotherben is exhib csajok voltak....exhib csajok
(Igen, nem az. De mellőzd az ilyen megjegyzéseket : Vazelinator)
(Igen, nem az. De mellőzd az ilyen megjegyzéseket : Vazelinator)
Nem semmi felvételek,jó lenne ha a többit is fellehetne ide a GG-re tölteni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:47
Neked köszi a linket! /Szilva Neked is!/ (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked köszi a linket! /Szilva Neked is!/ (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:37
Keet: te tényleg minden férfi álma lehetsz
Egyszer igazán levideózhatnátok, amit műveltek
Surda:üzi ment
Surda:üzi ment
légyszi írj nekem egy privit a címeddel, mert lenne egy-két fontos megbeszélnivalónk...sajna nem tudok neked gg-n keresztül üzenni
mme-prune@freemail.hu (Ez egy válasz keet üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
mme-prune@freemail.hu (Ez egy válasz keet üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:18
Azt hiszem teljesen. Ezt mi is szoktuk csinálni,és teljesen be tudok izgulni. Néha előrébb menve, majd hátrébb maradva látom a tükörben a sofőr arát. Szinte várja már, hogy az autó odaérjen. A párom a kormánynál is nagyon élvezi. Javaslom másnak is kipróbálásra.
Keet: te tényleg minden férfi álma lehetsz
Surda:üzi ment (Ez egy válasz keet üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Surda:üzi ment (Ez egy válasz keet üzenetére (2008. 01. 18. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 11:18
Azt hiszem teljesen. Ezt mi is szoktuk csinálni,és teljesen be tudok izgulni. Néha előrébb menve, majd hátrébb maradva látom a tükörben a sofőr arát. Szinte várja már, hogy az autó odaérjen. A párom a kormánynál is nagyon élvezi. Javaslom másnak is kipróbálásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (181234)
2008. 01. 17. csütörtök 23:45
Az exhibicionizmus, amikor megyünk haza a párommal éjszaka, és meztelenre vetkőzve, felkapcsolt belsővilágítással élvezkedem az anyósülésen, és a kamionok mellett lassítunk, hogy a sofőr észrevegye?
Az vagy nem az, de én elélveztem tőle.
Jóska!
küld el légyszíves privibe a címet! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
küld el légyszíves privibe a címet! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 18:38
Ez nem más oldal reklámja, ez egy fetöltött gyüjteményből egy darab:
****valóban nem szexoldal, de szexvideókkal van tele, mint a gg is...szóval ilyen megfontolásból "konkurencia": prune
****valóban nem szexoldal, de szexvideókkal van tele, mint a gg is...szóval ilyen megfontolásból "konkurencia": prune
Qurva jó a csaj, amolyan tüzes nőstény - és szép is. Nézzétek a járását, már az is tele van erotikával. S annyira élvezte a különben béna közönséget, hogy bepisilt izgalmában.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 18:38
Az exhibicionizmus, amikor megyünk haza a párommal éjszaka, és meztelenre vetkőzve, felkapcsolt belsővilágítással élvezkedem az anyósülésen, és a kamionok mellett lassítunk, hogy a sofőr észrevegye?
Érdeklődve várjuk tapasztalataidat, ha segítség kell ehhez szerintem bátran jelezd
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (181234)
2008. 01. 17. csütörtök 13:24
Hali!
Engem nagyon izgat a mesztelenkedés... Szívesen kipróbálnám egyszer telefonfülkében, felkapcsolt villanynál az ablakhoz tapadva, swinger klubban vagy bárhol, ahol mások megláthatnak, meghallhatnak...
Ígérem, küldök majd róla képet!
Engem nagyon izgat a mesztelenkedés... Szívesen kipróbálnám egyszer telefonfülkében, felkapcsolt villanynál az ablakhoz tapadva, swinger klubban vagy bárhol, ahol mások megláthatnak, meghallhatnak...
Ígérem, küldök majd róla képet!