Cibók olvtárs! ha nem tetszenek a szőrös punák, akkor mi faxot nézegeted azt a topicot. Ha nekem valamitől hányingerem van akkor azt nem fogyasztom, illetve kerülöm. Illen eccerű...
óriási hahota részemről!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 10:49
Szilva! Lotyókám! Tom!
hagyjátok már kannácska topicját a maga útján!
a hócipőm már tele van, h állandóan felhozzátok!
ne Ti moderátorok döntsetek már róla!
ha nem vennétek észre rajtatok és az arra szóló reakciókon kívül senki se szól hozzá ehhez a topichoz!
senkit nem érdekel ez a "gruppifejű szar"!!!
ha nem vennétek észre rajtatok és az arra szóló reakciókon kívül senki se szól hozzá ehhez a topichoz!
Hááááttt izzééé
az, hogy útálod magad meg tudjuk érteni, hisz Te ismered a legjobban saját magad.
boszorkák én számítok a kielégítő közreműködésetekre!
az, hogy útálod magad meg tudjuk érteni, hisz Te ismered a legjobban saját magad.
boszorkák én számítok a kielégítő közreműködésetekre!
Szilva! Lotyókám! Tom!
Ja most jut eszembe van amiért dühöngjek átmentem a város másik oldalára ráadásul akkora dugó volt a Vörösvári úton, hogy a Kunigunda utca felé kellett kerülnöm , ráadásul időre mentem egy anyagért.
Épphogy időben értem oda amikor kiderült nem érkezett meg amilrt mentem és ma nem is fog....
Épphogy időben értem oda amikor kiderült nem érkezett meg amilrt mentem és ma nem is fog....
Vazzeg ma nincs semmi ami miatt dühönghetnék!
Dühöngeni, itt csak te dühöngsz!
Mi meg jót röhögünk rajtad, meg a nyálas probálkozásaidon! Húzz be a keneledbe kutyuska, vacsi osztás van! Nehogy éhenhalj reggelre és ne tudjon seggbe dugni egy másik blöki! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi meg jót röhögünk rajtad, meg a nyálas probálkozásaidon! Húzz be a keneledbe kutyuska, vacsi osztás van! Nehogy éhenhalj reggelre és ne tudjon seggbe dugni egy másik blöki! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 20:30
Nem jo.
De ez dühöngö lenne,tehat ugy dühöngök ahogy akarok. Es nagyot kakincalok a fejedre,meg a simon01 nickedre is.
De ez dühöngö lenne,tehat ugy dühöngök ahogy akarok. Es nagyot kakincalok a fejedre,meg a simon01 nickedre is.
Nem jo.
Jelzem kurvára nem tanultunk latint! Sem papnak, sem orvosnak nem készültem. Szarok a nem létező "intellektüeldere"- ez Hofi után szabadon.
@ T-net:
A szabályzatba be kéne venni, hogy idegen nyelvű idézetnél a magyar fordítást is mellé keljen írni. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
@ T-net:
A szabályzatba be kéne venni, hogy idegen nyelvű idézetnél a magyar fordítást is mellé keljen írni. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 19:43
Genyokam....huzd vissza ujjacskaid,valtsal szint ha meg tudsz...nem roman.....latin.
A forditast nem irom ala,mivel ugy mint itt,vagy ott...latint is tanultunk. Te is en is,meg a többi is.
Es eredetiben zamatosabb.
A forditast nem irom ala,mivel ugy mint itt,vagy ott...latint is tanultunk. Te is en is,meg a többi is.
De csak hogy örülj, vazze (szabad fordítás, mert ez eredetit nem ismerem):
"Nem tudod, fiam, mily kevés érzéssel is működik a világ?"
"Nem tudod, fiam, mily kevés érzéssel is működik a világ?"
Már elnézést, kicsi tanulatlan, buta Szonika, hol olvastad, hogy sztem ez román????? Nem találod? Nem véletlen, ugyanis a magam részéről sosem állítottam ezt... EZT MEGINT BEBUKTRAD, de nagyon csúnyán!!!
Szval mennyi latin idézetet nyomtam be ide? Nem sokat, és az is az idézetek vagy a kvíz topicban voltak, ha neadjisten máshol, akkor meg annak megadtam a fordítását. Erről ennyit. Ha már hülye vagy, ne tetézd azzal, hogy ostobaságot kérdezel.
Sajna meg nem látod a fától az erdőt:
1./ Magyar site - magyar látogatók, kéretik lehetőleg magyarul írni.
2./ Állítom, fingod sincs, mit firkáltál ide, sőt, biztosra veszem.
3./ Nem azért vagyok, hogy a te dolgaid fordítgassam, neked kellene észhez térned, és felfogni az 1. pontban foglaltakat.
Akkor miről is beszélgetünk??? Ja, tudom már, hogy megin pofáraestél, és beégtél.
De nem kell bocsánatot kérned, egyrészt mert bűnöd megbocsáthatatlan, másrészt ver téged eléggé a Jóisten, nem kell még neked az én jószándékom is...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szval mennyi latin idézetet nyomtam be ide? Nem sokat, és az is az idézetek vagy a kvíz topicban voltak, ha neadjisten máshol, akkor meg annak megadtam a fordítását. Erről ennyit. Ha már hülye vagy, ne tetézd azzal, hogy ostobaságot kérdezel.
Sajna meg nem látod a fától az erdőt:
1./ Magyar site - magyar látogatók, kéretik lehetőleg magyarul írni.
2./ Állítom, fingod sincs, mit firkáltál ide, sőt, biztosra veszem.
3./ Nem azért vagyok, hogy a te dolgaid fordítgassam, neked kellene észhez térned, és felfogni az 1. pontban foglaltakat.
Akkor miről is beszélgetünk??? Ja, tudom már, hogy megin pofáraestél, és beégtél.
De nem kell bocsánatot kérned, egyrészt mert bűnöd megbocsáthatatlan, másrészt ver téged eléggé a Jóisten, nem kell még neked az én jószándékom is...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 19:51
Miiiii!!!!!!!!!!!!!!!!???????? Te beszelsz ? Hany latin idezetet nyomtal be eddig?
Es honnan a kutyulibol ? Most meg azt hiszed,hogy ez roman ?
De Doki !!! hat lehetseges ez ??????
Vagy blöff volt az egesz ? En azt hittem te beszelsz latinul,es leforditod a jonepnek !!!!
Mea culpa, mea maxima culpa
Vagy blöff volt az egesz ? En azt hittem te beszelsz latinul,es leforditod a jonepnek !!!!
Mea culpa, mea maxima culpa
Húzzál már vissza a retkes büdi nyavajába a helyedre, hányszor utasítson a gazdid jómodorra, vagy hányszor küldjenek el egy magyar honlapról a érthetetlen zagyva szövegeid miatt!
miatt?
Ez a latin de buzi faxomöccse:
"Donec eris felix multos numerabis amicos,
Tempora si fuerint, nubila solus eris.
- Amíg szerencsés vagy, sok barátod lesz,
de amint beborul feletted az ég, egyedül maradsz."
meg ez:
"Stultum est queri de adversis, ubi culpa est tua. - Ostobaság a balsorsra panaszkodni, ha te követsz el hibát."
meg ez, te szerencsétlen flótás:
""Homo homini lupus est. - Ember embernek farkasa."" (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
miatt?
Ez a latin de buzi faxomöccse:
"Donec eris felix multos numerabis amicos,
Tempora si fuerint, nubila solus eris.
- Amíg szerencsés vagy, sok barátod lesz,
de amint beborul feletted az ég, egyedül maradsz."
meg ez:
"Stultum est queri de adversis, ubi culpa est tua. - Ostobaság a balsorsra panaszkodni, ha te követsz el hibát."
meg ez, te szerencsétlen flótás:
""Homo homini lupus est. - Ember embernek farkasa."" (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Miiiii!!!!!!!!!!!!!!!!???????? Te beszelsz ? Hany latin idezetet nyomtal be eddig?
Mea culpa, mea maxima culpa (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mea culpa, mea maxima culpa (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 19:39
Egyszer már udvariasan én is kértem erre (tudniillik hogy ez magyar site, magyar oldal, stb.), erre fel volt háborodva, hogy hogyan jövök én ehhez... Ettől függetlenül nyomja az idétlenségeit... Úgy látszik neki mindent lehet...
Gyenge duma... Sztem te sem tudod a jelentését, hallottad valahol, vagy olvastad a neten, aztán beollóztad ide és villogsz vele, mint neoncső a búra alatt...
Magyarul sem tudsz, nemhogy latinul...
Idegen tollakkal meg ne ékeskedj, mert csak magad égeted le.
Nevetséges, méghogy "zamatosabb"... Na, ezt a nyilas dumát se hallottam még... Maradjunk annyiban, dunsztod sincs, mit firkáltál ide, most meg (megint) magyarázkodsz.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Magyarul sem tudsz, nemhogy latinul...
Idegen tollakkal meg ne ékeskedj, mert csak magad égeted le.
Nevetséges, méghogy "zamatosabb"... Na, ezt a nyilas dumát se hallottam még... Maradjunk annyiban, dunsztod sincs, mit firkáltál ide, most meg (megint) magyarázkodsz.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 19:43
Genyokam....huzd vissza ujjacskaid,valtsal szint ha meg tudsz...nem roman.....latin.
Es eredetiben zamatosabb. (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Es eredetiben zamatosabb. (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 19:34
Erre most dühöngök!!!
Mi az elferdült faszért kell egy magyar oldalon románul írni???
Ha már román, akkor legalább a fordítását írd alá!
Szerk: ha nem román, akkor is áll az előző!
Egyszer már udvariasan én is kértem erre (tudniillik hogy ez magyar site, magyar oldal, stb.), erre fel volt háborodva, hogy hogyan jövök én ehhez... Ettől függetlenül nyomja az idétlenségeit... Úgy látszik neki mindent lehet...
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 19:34
Erre most dühöngök!!!
Erre most dühöngök!!!
Szerk: ha nem román, akkor is áll az előző! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerk: ha nem román, akkor is áll az előző! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
An nescis, mi fili, quantilla prudentia regatur mundus?
Nem tudom ti .hogy vagytok vele de engem nagyon felháboritot ez az embernek nevezet Toempler Zoltán aki vizbe fojtot egy kis cicát!!!!Itt adühöngő szobábban most ki dühöhgőm magam mert sajnos nem tudok napirendre térni.hogy egy ilyen embert a zsüri dijaz azt kivánom nekik inkább nem irom le,hogy mit!!DE remélem sejtitek és arra kérlek beneteket aki egy kicsit is szereti az állatokat az ellitéli ezt!!!!Dühös vagyok!!!!
Pontosvessző & zárójel bezárva ...Ja, majd elfelejtettem: itt + dühöngeni kell
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 12:53
a kutya mindenit! milyen gyorsbillentyűt társitottatok a kaccsintásra? nem is akartam kaccsintani!
még javitani sem tudom! ő és zárójel bezár? prósza: ő
csak zárójel bezár? )
nem...
de akkor miért marad ott az "ő"???
ááá! segicccssséééggg!
még javitani sem tudom! ő és zárójel bezár? prósza: ő
csak zárójel bezár? )
nem...
de akkor miért marad ott az "ő"???
ááá! segicccssséééggg!