baszus Pille már a szegény embert meg sem ismered???Téged kerestelek csak nem tudtam a pontos címet:-(
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 13:13
huh! most gondold el, mit hisz az utca! pillének millás szeretője van! megyek is, kiülök az udvarra, meglesem, szexisten-é!
huh! most gondold el, mit hisz az utca! pillének millás szeretője van! megyek is, kiülök az udvarra, meglesem, szexisten-é!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
megnézted jobban? nem érted jött valami szexisten?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 12:51
valami állat alfa romeo beállt a kocsibehajtómra! szép fekete, igazán csodás... de mi van, ha ki akarok állni a (nemlétező kocsimmal??? ekkora bunkókat! alfával mindent szabad?
továbbá teli a tököm a cigigyárral! a szűrőt nem ragasztják rá a dohányrudacskára, s hagyom el a cigiket sorjában! komolyan mondom, az eszem megáll!
na! megyek, megnyugszom.
továbbá teli a tököm a cigigyárral! a szűrőt nem ragasztják rá a dohányrudacskára, s hagyom el a cigiket sorjában! komolyan mondom, az eszem megáll!
na! megyek, megnyugszom.
a kutya mindenit! milyen gyorsbillentyűt társitottatok a kaccsintásra? nem is akartam kaccsintani!
még javitani sem tudom! ő és zárójel bezár? prósza: ő
csak zárójel bezár? )
nem...
de akkor miért marad ott az "ő"???
ááá! segicccssséééggg! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
még javitani sem tudom! ő és zárójel bezár? prósza: ő
csak zárójel bezár? )
nem...
de akkor miért marad ott az "ő"???
ááá! segicccssséééggg! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 12:51
valami állat alfa romeo beállt a kocsibehajtómra! szép fekete, igazán csodás... de mi van, ha ki akarok állni a (nemlétező kocsimmal??? ekkora bunkókat! alfával mindent szabad?
na! megyek, megnyugszom.
na! megyek, megnyugszom.
na! megyek, megnyugszom.
na! megyek, megnyugszom.
ezt tetőzte 1 fogorvos..akinek írtó büdös volt a szája..és az idegeimet tépte szószerint és képletesen, amibe azthidtem beleőrülök, egy kellemes megfázás, égő torok, plussz 1 szakítás 1 jó nagy veszekedéssel..
jaaaaaaaaaaaj egész este nem aludtam annyira fájt a fogam...és ma xar napom van...és leejtettem a mobilom, persze lement rólla a kulimáz, dobhatom a kukába..
ja és katicika!
a -ról a kismalac féle aláírás jut eszembe! nem tudsz róla vmit?
/ha már úgyis jóbarátok voltatok! / (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 03. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
a -ról a kismalac féle aláírás jut eszembe! nem tudsz róla vmit?
/ha már úgyis jóbarátok voltatok! / (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 03. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 11:14
Szia Kedves!
Én egyedül a kedvenc dühöngő topicomba a Kannába állítottam mindezt! lehet meg voltam vezetve? nemtom? nekem is úgy tűnt ott, h többször került fel néhány általad felrakott kép!
tudod engem sokkalta jobban érdekelne kegyedről egy kép, mint Kannácskáról!
ilyen finom kis dühöngésre jó lehet még ébredni is!
Én egyedül a kedvenc dühöngő topicomba a Kannába állítottam mindezt! lehet meg voltam vezetve? nemtom? nekem is úgy tűnt ott, h többször került fel néhány általad felrakott kép!
Szia Kedves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 02. hétfő 22:47
Papa, ha utánanézel, láthatod, hogy Katicika nem a szokásos(?) provokativ(?)viselkedése miatt töltögetett fel képeket, és nem derült ki az sem, hogy sokszor töltötte volna fel ugyanazt a képet: ezt mindig mások állították róla, hogy ezzel igazolják mondandójukat így vagy amúgy! Papa! Te be lettél csapva!(Most dühöngök egyet: )
Teljesen lehiggadtam: -Szép álmokat, Papa!
Papa, ha utánanézel, láthatod, hogy Katicika nem a szokásos(?) provokativ(?)viselkedése miatt töltögetett fel képeket, és nem derült ki az sem, hogy sokszor töltötte volna fel ugyanazt a képet: ezt mindig mások állították róla, hogy ezzel igazolják mondandójukat így vagy amúgy! Papa! Te be lettél csapva!(Most dühöngök egyet: )
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:22
ezúton kérek elnézést!
csak a vitánkat akartam olyan helyre terelni ahová való!
az aki rajong érte továbbra is rajongjon, de azzal a meddő vitával amit ott folytattunk csak a hsz-ek számát folytattuk, semmi érdemleges hsz nem volt Kannával kapcsolatba.
ja és Katicika csak a szokásos provokatív viselkedése miatt töltögette fel a képeket, mint kiderült soxor ugyanazt a képet.
bég 1* bocsi! ha rajongotok érte, rajongjatok tegyétek abban a topicban.
ui: a hülye én voltam aki a vitát ott kezdeményezte Kannáról!
az aki rajong érte továbbra is rajongjon, de azzal a meddő vitával amit ott folytattunk csak a hsz-ek számát folytattuk, semmi érdemleges hsz nem volt Kannával kapcsolatba.
ja és Katicika csak a szokásos provokatív viselkedése miatt töltögette fel a képeket, mint kiderült soxor ugyanazt a képet.
akkor van mégegy véleményem: nyasgem!
és részemről ennyi! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
és részemről ennyi! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:59
Bocs de nem igazán érdekel a véleményed, soha nem türtem ha utasítgattak engem.
Bocs de nem igazán érdekel a véleményed, soha nem türtem ha utasítgattak engem.
2007. 03. 09. péntek 10:22
ezúton kérek elnézést!
ezúton kérek elnézést!
ui: a hülye én voltam aki a vitát ott kezdeményezte Kannáról! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ui: a hülye én voltam aki a vitát ott kezdeményezte Kannáról! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 18:29
surdapapa ha már priviben felszólítassz, hogy melyik topikba nem irhatok akkor légysíves azt is ird meg, hogy melyikbe irhatok és mit. Bocsánatot kérek hogy más a véleményem mint a tied. Nem tudtam hogy te tőled kellet volna engedélyt kérnem.
surdapapa ha már priviben felszólítassz, hogy melyik topikba nem irhatok akkor légysíves azt is ird meg, hogy melyikbe irhatok és mit. Bocsánatot kérek hogy más a véleményem mint a tied. Nem tudtam hogy te tőled kellet volna engedélyt kérnem.
hát nekem irtak ma eggel 8kor hogy zh lesz holnap 10orakor. (fasza, nem tanulok majd kipuskázom)Aztán délben megint irtak hogy a ZH ami holnap lesz igazából kedden volt gyakorlaton, ugyhogy még puskáznom se kell. De amugy jo napom van és nem vok ideges...
Már én is teljesen elborzadtam!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 27. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 27. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 14:06
minden ki végig gondolja hogy milyen érzés vagy rokázni ment?
engem kiráz a hideg
engem kiráz a hideg
minden ki végig gondolja hogy milyen érzés vagy rokázni ment?
engem kiráz a hideg
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
engem kiráz a hideg
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 01. 26. csütörtök 20:27
Mé van ekkora punnyadááááás???? VazegGRRR
Mé van ekkora punnyadááááás???? VazegGRRR
Vedd úgy, hogy nem én kérdezem, úgy nem lesz olyan nehéz válaszolni, mert ez is most csak érdekel. Hány éves volt a fiú? Vagy most hány éves?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 26. csütörtök 19:01
Igazad van: ilyet még az sem érdemel, aki a szomszéd odúba hordja a mogyoróit! a szomszéd srác azért vált eunuch-ká, mert utcabajnokságban kapott egy rúgást a heréire. Egy év múlva mindkét heregolyóját ki kellett hogy operálják, mert elsorvadtak, és a köröttük felgyült vizenyő gyulladást okozott. Ezért döbbent meg nagyon a nemi perverzítás ilyetén megnyilvánulása: hát nem tudja az ilyen "játékba" beleegyező barom, hogy mit kockáztat? A szentségét a húgyagyának!!!