Igazad van: ilyet még az sem érdemel, aki a szomszéd odúba hordja a mogyoróit! a szomszéd srác azért vált eunuch-ká, mert utcabajnokságban kapott egy rúgást a heréire. Egy év múlva mindkét heregolyóját ki kellett hogy operálják, mert elsorvadtak, és a köröttük felgyült vizenyő gyulladást okozott. Ezért döbbent meg nagyon a nemi perverzítás ilyetén megnyilvánulása: hát nem tudja az ilyen "játékba" beleegyező barom, hogy mit kockáztat? A szentségét a húgyagyának!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 01. 26. csütörtök 13:35
jaj, nem, hát ez tiszta brutál
Ha nem hát nem. Így is értem.
Ez tényleg nagon brutál, ehez már nagyon betegnek kell lenni
jaj, nem, hát ez tiszta brutál
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(lentebröl lopva)
grrrr
én is néha kalpáccsal járok
irgum burgum
2006. 01. 26. csütörtök 13:33
(lentebröl lopva)
grrrr
irgum burgum
(lentebröl lopva)
grrrr
irgum burgum
Szia, Tom!
Olvastam, és gratula magamnak az emberismeretemért!:) Azért kösz, hogy féltesz is egy kicsit-picit:)Más: tetszik az a joviális jóhangulat, ami körbeleng Titeket Felpapával a képtárban. Őt is üdvözlöm!:)))
P.S: Nem mindenhová illik a röhögő ikon, de nyalnivaló még akadna:)))))
Olvastam, és gratula magamnak az emberismeretemért!:) Azért kösz, hogy féltesz is egy kicsit-picit:)Más: tetszik az a joviális jóhangulat, ami körbeleng Titeket Felpapával a képtárban. Őt is üdvözlöm!:)))
P.S: Nem mindenhová illik a röhögő ikon, de nyalnivaló még akadna:)))))
Áruld már el nekem Katicika, hogy ha mindenhol máshol tudsz normális lenni, sőt néha még kiemelkedően kedves is, akkor az animal topicban miért nem ment?(tényleg kérdés nem kötözködés)
Hóhahó, Jánosbá, ne mán a kalapácsnak szurkoljon Kend!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 25. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Irgumburgum de q...va hideg van odakint:S:S:S -16 fok:D Baxa meg, a seggem befagy mire elérek a suliba:D
Így igaz! Legközelebb majd magfontolja akar-e baxni...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 25. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
És akkor élvezi, ha melléütöl néha!
Üdv!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 25. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 25. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 25. szerda 08:48
" -Szűz vagy még?
-Aha.
-Akarsz baszni velem?
-Hát persze!
-Na, akkor vetközz le hasalj ide, told
hátra a tökeidet,és lazíts...(odabaszok én)"
-Aha.
-Akarsz baszni velem?
-Hát persze!
hátra a tökeidet,és lazíts...(odabaszok én)"
Dühöngtem...
Mindemellett: irgumburgum, ejnye bejnye, a kutyafáját, és hínnye isten uccse neki [# gunyos1]
Máe meglepődtem először ZENO bátyám, hogy maga nem ír ide:D:D De jólvan, látom minden a legjobban műkszik:D
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 25. szerda 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
" -Szűz vagy még?
-Aha.
-Akarsz baszni velem?
-Hát persze!
hátra a tökeidet,és lazíts...(odabaszok én)" (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 25. szerda 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
-Aha.
-Akarsz baszni velem?
-Hát persze!
hátra a tökeidet,és lazíts...(odabaszok én)" (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 25. szerda 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Itten lehet besszóni bazzeg!
Gyúrok ám keményen!
Ha megnövök, elkapom!
Ha megnövök, elkapom!