Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szoba célja egymásközti viták.
Szabályok:
Egymás fel- és lemenőinek, vagy bármilyen más személynek a minősítése a vitatta partneren kívül tilos, maradjatok egymás értelmi képességeinek firtatásánál ( ha bekapcsolódsz a vitába , hozzá szólsz te is vitapartner vagy, s fogad el hogy a vitába olykor kéretlen vitapartnerek is be kapcsolatodnak)
Bár melyik témában elfogadunk egy egyszerű áthívást ebbe a témába, javasoljuk, hogy a tartalmi választ a témába tegyétek, mely végére írjátok, hogy válasz még ebben a témában folytatódik, s folytatólagosan az értelmi képesség vitatására ezt a témát használjátok, akár idézve a hozzászólásból vagy teljesen másolva, mire reagáltatok.
Az át hívás elfogadása nem kötelező, ezt vedd figyelembe, hogy válasz nélkül maradhat!!! Ebben az esetben se provokáld a témán kívül más hol, max újra áthívhatod.
admin-t is minősítgethetsz, de nem moderációval kapcsolatban, arra ott a lapalja email cím ( s egy szerkesztő is belát abba már akkor), illetve nem ajánlatos inkább, mert ez után talán jobban vizslat utánad.
Nincs politika, nincs rasszizmus, nincs reklám, nincs moderáció, nincs másik személyazonosságnak felfedése, Nincs dedós vitta: -hüle,-te vagy hüle, -te nagyobb hüle.

Az eddigi hozzászólások

2005. 08. 08. hétfő 10:41  #118
ZENO1 ZENO1

Lelépett a nőŐőm !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 07. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461) Admin
2005. 08. 07. vasárnap 19:52
na...! mi a baj, nagyfiú?
2005. 08. 07. vasárnap 19:52  #117
na...! mi a baj, nagyfiú?
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 08. 07. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 07. vasárnap 18:23

Tele van a tököm!..
2005. 08. 07. vasárnap 18:23  #116
ZENO1 ZENO1

Tele van a tököm!..
2005. 06. 03. péntek 17:08  #115
Törölt felhasználó (7767)
A kisördög, no meg a Caps Lock használata sugdos most: hátha pont ez is volt a kedves fórumozó célja????!!!! Ha nem így van, elnézést! vigyor2 kerdes
2005. 06. 02. csütörtök 23:54  #114
riska riska VIP
Oké köszi! Sajnos nem tudtam, hogy van egy ilyen szoba. Legközelebb jobban odafigyelek egy új szoba nyitásakor.

Üdv Riska
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 15:24
Na erről beszéltem, riska!
2005. 06. 02. csütörtök 21:43  #113
Törölt felhasználó (7767)
Hogy az a....Eszméletlen, hogy mi van itt!!! Mintha csak a fal hányná ránk a borsót, az érzéketlenség diadalt ül homlokegyenest görbítve eszméletlen térben...Megállt az ütő az együttérzésben, okádni kezdenek lassan az egymásra pillantva is undort érző, ökrendezve önkörükbe húzódó emberek...
-"Képzeld, a szomszéd kinyuvasztotta a feleségét, majd csomagként feladta Fidel Castro címére, a Disznó-öbölbe!-szól az egyik.
-Nahát! Egyébként hogy van a pincsid, van egy jó receptem gyomormenés ellen - "hördül fel" a hírre a másik...
2005. 06. 02. csütörtök 15:24  #112
Na erről beszéltem, riska!
2005. 01. 30. vasárnap 00:15  #111
Törölt felhasználó (368461)
"Válasz Eryka75 üzenetére".... nyes Volt amúgy kérdés? ezek mire válaszolnak?:-))))
kicsit meg vannak zakkanva nyes
2005. 01. 30. vasárnap 00:05  #110
"...hogy loholt utánam, mint egy kiéhezett szuka"?:-))
Ő loholt, ők loholtak; ő lohol s ők loholnak, mint látható:-)))
2005. 01. 29. szombat 20:23  #109
Erosman Erosman
én kielégítelek, ha szükséged van rá... circling circling circling
2005. 01. 29. szombat 20:20  #108
pinkód22 pinkód22
Húsz perce elhagyta kielégült testemet egy magát szürke eminenciásnak nevező, 27 cm hosszú, kopasz kis göcsörtös krapek, s búcsúzóul istenesen összeköpdösött...Kicsi Erykám, most mi lesz, választ pinkód22 jeligére várok, egyuttal a skacokat is kérdezem, hogyan kell magányos masztizás közben smárolni, ja, és viszket a csiklóm egy kiadós mosdatás után is, mit tegyek? Válasz emlitett jeligére, bocs a zavcarásért, de össze vagyok teljesen zavarodva, S.O.S. pinkód22
2005. 01. 29. szombat 19:53  #107
Erosman Erosman
NEKED TUDOK ADNI, EGY KELLEMES TÉMÁT! hIDD EL KEDVES, JÓL ÉREZNÉD MAGAD, EZT GARANTÁLOM.
2005. 01. 29. szombat 19:33  #106
Törölt felhasználó (9148)
hm hm hm hm wow1 wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 29. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 29. szombat 18:03
..(folyt.)"elhagyott a csajom, most mi lesz", "jön valaki dunakeszin bálba", "hogyan kell smárolni skacok"....mindezt külön topicoc formájában: hajrá, ifjú padovánok, rajta. Talán 10 év múlva rájöttök, hogy egykor nem jó helyen jártatok. Ti meg "régi tagok", elmenekültök a gondok elől, el a chat-re, ahol idegen emberek halmoznak el csókokkal, s ti is őket, ahol minden szép és jó, ahol az élet napos oldala tárul felétek, ahol.-........Szemet hunytok dolgok felett s arra nem is gondoltok talán, hogy az igazán lényeges dolgok talán a leglényegtelenebb részletekben bújnak meg....
De én ezzel már nem fogok törődni, a világot megváltani nem lehet!
Most lejárt az időm, amit értelmes cikkek olvasgatására szántam, megyek készülődni, mert megyek vendégségbe:-))))A jövő hetem meg csúcs lesz! Míg más itt próbálha "lefagyasztani" magát", addig én máshol keresem a melegséget:-) ha irigy, jöjjön, emelje meg löttyedt seggét a gép mögül és keressen meg, ha tud:-) Kukkoljon és avatkozzon bele az életembe...ha tud!!!:-))
csacsa: te még nem vagy olyan régi, ezért, amit megbeszéltünk: vigyázz az álnevekre!!!!!!
Maradva passzív funkcióban:
Ery
2005. 01. 29. szombat 18:03  #105
..(folyt.)"elhagyott a csajom, most mi lesz", "jön valaki dunakeszin bálba", "hogyan kell smárolni skacok"....mindezt külön topicoc formájában: hajrá, ifjú padovánok, rajta. Talán 10 év múlva rájöttök, hogy egykor nem jó helyen jártatok. Ti meg "régi tagok", elmenekültök a gondok elől, el a chat-re, ahol idegen emberek halmoznak el csókokkal, s ti is őket, ahol minden szép és jó, ahol az élet napos oldala tárul felétek, ahol.-........Szemet hunytok dolgok felett s arra nem is gondoltok talán, hogy az igazán lényeges dolgok talán a leglényegtelenebb részletekben bújnak meg....
De én ezzel már nem fogok törődni, a világot megváltani nem lehet!
Most lejárt az időm, amit értelmes cikkek olvasgatására szántam, megyek készülődni, mert megyek vendégségbe:-))))A jövő hetem meg csúcs lesz! Míg más itt próbálha "lefagyasztani" magát", addig én máshol keresem a melegséget:-) ha irigy, jöjjön, emelje meg löttyedt seggét a gép mögül és keressen meg, ha tud:-) Kukkoljon és avatkozzon bele az életembe...ha tud!!!:-))
csacsa: te még nem vagy olyan régi, ezért, amit megbeszéltünk: vigyázz az álnevekre!!!!!!
Maradva passzív funkcióban:
Ery
2005. 01. 29. szombat 17:54  #104
Kedves kiscsaj és csacsa31!
Jelentem, jól vagyok, ne aggódjatok! Ma valami mérhetetlen nyugalommal ébredtem, álmom nyugodt volt s édes, akár a méz..A gyógyulás útjára léptem, s ezzel valamennyire a saját életembe is visszatértem. Időben felismertem függőségem és meglepően gyorsan javulok, szerencsére elvonási tünetek nélkül.
Remélem, elolvastátok a belinkelt cikkeket és talán sok okosságot sikerül belőle hasznosítanotok.
A legnagyobb hibát követtem el, ami az internet világában elkövethető: bíztam az emberek jóságában, és egy olyan valakinek (nem tudom kinek)kezdtem el megnyílni, aki nem szolgált rá a bizalmamra. Azért valamennyire működött az a "6." és utána nem kerestem a társaságát. De sajnos a topicokban valamennyire megint "kinyíltam" és ez támadási felületet adott embereknek.
Mivel nem tudok távolságot tartani a véleményem és a saját élettapasztalatom közt (hisz a legjobb tanácsot nem a magunk hibájából adhatjuk?), ezért döntöttem úgy, hogy ezentúl kerülök mindennemű személyeskedést a fórumon belül.Ezért is kérlek benneteket, hogy a továbbiakban csak chat-en keressetek, vagy levélben.
Higyjétek el, nem vagyok szomorú! Maximum csalódott vagyok, de ez a saját döntésem, és nem "temetkezem el", csak élem az életem.
Ma újra volt finom ebéd az asztalon s eztán is így lesz. Sok dolgot elhanyagoltam és sok ismerőst az életben- értelmetlenül-, de nem nyertem rajta semmit....
Barátkozni az életben kell, minél több van, annál jobb! Jól érezni együtt magunkat és távol lenni az olyan emberektől, akik nem tartoznak e körbe.
A netes beszélgetés csak akkor igazi, ha személyesen ismered is az illetőt és a továbbiakban ilyen formán tartjátok a kapcsolatot egymással. De ismeretlenül(?).......
Most volt egy kis időm, hogy olvasgassak a fórumban, de igencsak elgondokodtató az, amit látok: most, hogy "eltűntem" a csatatérről, érdekes módon nincs semmi, csak unalom. Nincsenek őrűlt pszichopaták, nincs veszekedés. Most miért tűnt el? Ő nem jelentette be:-))))))
Ennyire a bögyében voltam valakinek, hogy loholt utánam, mint egy kiéhezett szuka? Mert, ha erről van szó, úgy veszem, mintha a "múzsája "lettem volna. Remélem, vehetem így:-)
Miért van az, hogy az ember mindent leír magáról s másokat "kitalált" sztorik vezérelnek egy fejezet megnyitásához, hisz életükből semmi közlésre méltót nem tudnak felhozni. Majd, ha beáll az "átmeneti agyhalál", hát beteges üldözésbe kezdenek, aminek sokkal inkább mondanivalója a "na húzz el innen, te retkes r*banc, ez itt az én terepem", mint nyitás olyan emberek felé, akiket meg akarok ismerni...Komolyan elgondolkoztat az a tény, hogy vannak egyesek, hogy időt és energiát nem kímélve keresik a gyűlöletet, nemhogy a harmóniára törekednének...
Szóval részemről ez egy elmélkedés volt csa, remélem, megbocsájtható, mivel unatkoztam és nem találtam sok érdekeset itt. Valahogy kezdi az oldal elveszíteni a hitelességét a naponta sűrűsödő 15 éves kisfiúk kérdésevel/kéréseivel, a "jajj, felállt a qkim, most mit tegyek",(folyt)
2005. 01. 29. szombat 12:52  #103
Egy kis olvasnivaló, talán tanulságos is:
http://szoknyavadasz.hu/szoknyapressz/150idi.html
http://szoknyavadasz.hu/szoknyapressz/156 tonk.html
2005. 01. 29. szombat 10:14  #102
Törölt felhasználó (14039)
sziasztok.
én most szomoru1 vagyok teljesen. a hangulatom = a nagy 0 -val.
Tegnap megbántottam valakit aki eddig jó volt hozzám.
Kérlek ne haragudj. Nem volt szándékos.
Ha tudsz bocsáss meg.
Csak így minden nélkül írok, ő talán megérti.

Mégegyszer ezer bocsi.
kérlek, kérlek
2005. 01. 28. péntek 16:25  #101
pinkód22 pinkód22
nyes nyes nyes
2005. 01. 28. péntek 16:04  #100
Na most remélem, mindenki boldog, aki úgy érezte: "el van nyomva"!
Többet témát nem hozok fel, mert nem érdemes!!!!
Egyedül ezt a szobát szeretném meghagyni, mert itt nincs kérdés.
A másikat meg azért, mert még talán szeretne valaki rá válaszolni, hiszen friss. Talán arra szükség is van, hisz örök téma, férfiakhoz szól, igyekezve tényekre szorítkozni, mellőzve mindennemű szubjektívitást.
Eltűnni nem fogok, csak nem írok majd sűrűn a fórumba, főleg nem provokáló írásokra. Ha valaki mégis hiányolna, hogy kötekedjen velem, az írjon levélben, adja ki magából a gőzt, de választ ne várjon:-)Szóval lehet új alanyt keresni, ha ennyire unatkoztok!
Tényleg barátkozni jöttem ide,- nem csak a véleményem leírni, - és nem az ellenkezőjéért. Én már itt nem jól érzem magam, ellentétben bizonyos személlyel, aki inkább a szeretteit hanyagolja, csak azért, hogy lefelé mutató hüvelykujját tárja felénk, vagy éppen a tej hiányától üres kis tejeskancsóját....és hülyét csináljon emberekből!Valahogy nevetséges, ha az elefánt hirtelenjében egér lesz és fordítva.....
Eszmét cserélni több formában is lehetséges, a lehetőségek adottak!:-))
(Ez nem búcsúleél volt, mert ha az lenne, azt igyekezném betartani! és nem szeretnék a sűllyesztőbe veszni, mint ahogy írtam is)
2005. 01. 28. péntek 13:16  #99
Lámpákat beizzítani, átküldtem egy pasit a másik oldalról és kifejezetten szűz nőt keres. Árajánlaton gondolkozni. Drukkolok.-))) eljen
/ 30