Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szoba célja egymásközti viták.
Szabályok:
Egymás fel- és lemenőinek, vagy bármilyen más személynek a minősítése a vitatta partneren kívül tilos, maradjatok egymás értelmi képességeinek firtatásánál ( ha bekapcsolódsz a vitába , hozzá szólsz te is vitapartner vagy, s fogad el hogy a vitába olykor kéretlen vitapartnerek is be kapcsolatodnak)
Bár melyik témában elfogadunk egy egyszerű áthívást ebbe a témába, javasoljuk, hogy a tartalmi választ a témába tegyétek, mely végére írjátok, hogy válasz még ebben a témában folytatódik, s folytatólagosan az értelmi képesség vitatására ezt a témát használjátok, akár idézve a hozzászólásból vagy teljesen másolva, mire reagáltatok.
Az át hívás elfogadása nem kötelező, ezt vedd figyelembe, hogy válasz nélkül maradhat!!! Ebben az esetben se provokáld a témán kívül más hol, max újra áthívhatod.
admin-t is minősítgethetsz, de nem moderációval kapcsolatban, arra ott a lapalja email cím ( s egy szerkesztő is belát abba már akkor), illetve nem ajánlatos inkább, mert ez után talán jobban vizslat utánad.
Nincs politika, nincs rasszizmus, nincs reklám, nincs moderáció, nincs másik személyazonosságnak felfedése, Nincs dedós vitta: -hüle,-te vagy hüle, -te nagyobb hüle.

Az eddigi hozzászólások

2005. 01. 28. péntek 10:52  #98
Törölt felhasználó (9148)
kerdes kerdes kerdes kerdes kerdes
2005. 01. 27. csütörtök 19:16  #97
zeri zeri
No, akkor Come ON! Úgyis eléggé szét csetoffoltuk itt atopikot. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 27. csütörtök 19:03
Az ágyban is mondj ilyeneket...kérlek...izgass te "vadbika":-)))) finom
2005. 01. 27. csütörtök 19:15  #96
zeri zeri
2005. 01. 27. csütörtök 19:05  #95
dr.szumedli dr.szumedli
ajajj:))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 27. csütörtök 19:03
2005. 01. 27. csütörtök 19:03  #94
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 27. csütörtök 18:44
Én csak azt tudom, hogy járnak ide normális emberek is. :) Csak vannak zavaró dolgok a világban sok helyen. Én például nem szeretem, ha az étterem teraszán kajálok és azok a szemtelen legyek mindig jönnek a kajára, hiába hessegeted el. Addig, amíg a reá ható nyomóerő algebrai eredője nagyobb nem lesz, mint az anyagszerkezeti kohéziója. :)
2005. 01. 27. csütörtök 18:44  #93
zeri zeri
Én csak azt tudom, hogy járnak ide normális emberek is. :) Csak vannak zavaró dolgok a világban sok helyen. Én például nem szeretem, ha az étterem teraszán kajálok és azok a szemtelen legyek mindig jönnek a kajára, hiába hessegeted el. Addig, amíg a reá ható nyomóerő algebrai eredője nagyobb nem lesz, mint az anyagszerkezeti kohéziója. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 27. csütörtök 17:32
zeri drágám: ugye, tudod, hogy azért járnak ide a normális emberek, mert vannak barátaik. A békák meg azért, mert nincsenek! nyes
2005. 01. 27. csütörtök 18:02  #92
Úgy látom, a jellemzés célbatalált, hisz magára ismert:-) nyes
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 27. csütörtök 15:34
Nemtom hol hallottam, talán a zindekszen... ...nem máshol... mind1 a lényeg, hogy ismét zombirajzás van a neten. Kéretik ajtókat ablakokat bezárni :)
2005. 01. 27. csütörtök 17:32  #91
zeri drágám: ugye, tudod, hogy azért járnak ide a normális emberek, mert vannak barátaik. A békák meg azért, mert nincsenek! nyes
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 27. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 27. csütörtök 15:34
Nemtom hol hallottam, talán a zindekszen... ...nem máshol... mind1 a lényeg, hogy ismét zombirajzás van a neten. Kéretik ajtókat ablakokat bezárni :)
2005. 01. 27. csütörtök 15:34  #90
zeri zeri
2005. 01. 27. csütörtök 14:51  #89
AZ UNDOK ZÖLD BÉKÁK SZOCIALIZÁCIÓJA beka3
A béka néha megunja saját "brekegését". Hiába van hosszú és ragadós nyelve, beka3 zsákmány mégsem tapad rá. A béka mint tudjuk kétéltű állat és ha már "teleköpködi" mocsarát, hát szétnéz a szárazföldön. hawaii
A legújabb kutatások szerint egyes békák túlontúl kiváncsiak és megesik, hogy "nézeteikkel", "gondolkodásmódjukkal" összeegyeztethetetlen oldalon landolnak, mint ez történt jelen esetben is - placccss -:-) rolleyes
Ez az undok béka abban reménykedik, hogy valaki megszánja s megcsókólja és akkor megtörik a varázslat. gunyos1 No igen ám, de kedves szerencsét próbáló egyén! Mielőtt abban reménykednél, hogy lesz egy királylányod, hát elmondom neked, hogy tévedsz... nyes
Ez a béka előző életében boszorkány volt, aki irigyelte az emberektől az összes szép és jó érzést. hehe Bár voltak kísérletei szép számmal annak kapcsán, hogy ez vele is megtörténjen (lsd.: Scrotum érzékenységének karkaterisztikája topic) wow1 , de szegény boszi nem értette, hogy érzésekkel nem lehet "hókuszpókuszt" játszani..
Előző életéből "örökség" gyanánt maradt rá tűztől való viszolygása. alien
Békuci: no ne félj már annyira, hisz ez az idő neked kedvez. Kicsit lazíts és "brekegj" ki a természetbe. Tudod az állatokhoz nem való ez az erőltetett törekvés, az internet meg egyenesen nagy falat:-)
Szóval láss világot, talán már akad 1-2 felépített hóember, akinek kezében meglelheted kedvenc utazási eszközöd, a seprűd. Gyerekhez közel azért ne menj. ejnye1 Csodás képességeik révén még ők is meg tudják különböztetni a jót a rossztól.
Tudod mit? Ha már úgyis kimozdultál, térj be egy írószerboltba. Nagyon szép piros-kockás füzeteket lehet kapni, 1. körben talán "fröcsögj" abba. Szerintem te még a saját "brekegéseiden" is jókat mulatnál...(csak nehogy kipukkadj) mf2 De előbb mutasd meg egy tanárnéninek, hogy bemásolható-e ide. Majd ő eldönti, hogy jó úton jársz-e.
Szóval te zöld béka: elég szánalmas kis figura vagy, mert az összes negatív tulajdonsággal rendelkezel és álmod így sosem sikerül. szomoru1 Ezzel te tisztában vagy és "fájdalmad" nekünk "brekeged" el, vagy éppenséggel olyan dolgokba "ugrándozol" bele, amikről max. csak hallomásból értesülhettél. Minket nem érdekel a békák nemi élete. Tudjuk, hogy a mocsárt,- melyről jöttél, -már megfertőzted, így egyedül maradtál. Miért nem azon vagy inkább, hogy rátalálj egy ugyanilyen zöld békára, de csak neked van akkora nagy "eszed", hogy ezt itt várod:-)
A legtöbb béka távolságot tart a nála fejletteb fajoktól, hát fogd a seprűd és vissza a mocsárba!
Vagy minden áron fel akarod magad boncoltatni?:-) Ha sokat ugrándozol...-) buck
2005. 01. 26. szerda 23:31  #88
Hugi! Úgy dühöngenék veled:-))) wink
2005. 01. 25. kedd 15:39  #87
felpa felpa VIP
Szia-nem iszunk egy kavet-latod, es meg megszoltal puszi
(Ez egy válasz Scorpus üzenetére (2005. 01. 25. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 15:00
Gratulálok nektek! :D azért írtam a fórumba mert gondoltam hogy ti idősebb, tapasztaltabb, értelmesebb ,,felnőtt,, emberek vagytok! Úgy látszik nem mind arany ami fénylik! Az óvódások nem csinálják ezt mint ti, örök civakodás, a másik lejáratása, akkorisnekemvanigazam-szindróma, nemtudommegállnihogyneszóljakvissza-szindróma és még sorolhatnám! Pedig okos enged, szamár szenved! Most kicsit csalódtam itt a 20éves kor küszöbében...
2005. 01. 25. kedd 15:00  #86
Scorpus Scorpus
Gratulálok nektek! :D azért írtam a fórumba mert gondoltam hogy ti idősebb, tapasztaltabb, értelmesebb ,,felnőtt,, emberek vagytok! Úgy látszik nem mind arany ami fénylik! Az óvódások nem csinálják ezt mint ti, örök civakodás, a másik lejáratása, akkorisnekemvanigazam-szindróma, nemtudommegállnihogyneszóljakvissza-szindróma és még sorolhatnám! Pedig okos enged, szamár szenved! Most kicsit csalódtam itt a 20éves kor küszöbében...
2005. 01. 25. kedd 14:34  #85
Kibújt a szög a zsákból:-) Majd, ha kérdésem lesz hozzád, a továbbiakban DR. Pammy címzést fogok használni:-) Amíg ezt nem teszem, addig az annak szól, aki a magáénak tudja.
2005. 01. 25. kedd 14:26  #84
Míg valaki másoknak is megpróbál felelni önmagán kívül, addig más csak önmagának.....
2005. 01. 25. kedd 14:16  #83
zeri zeri
Nekötököggyémááá!! eplus2 eplus2 eplus2 eplus2
2005. 01. 25. kedd 14:15  #82
zeri zeri
Missszoda tévedésssssz Dágggassszágom! Nem assszélt lesssz jó zerikének a csetecske bulissssszága, mert mi ketten ott lesszünk, hanem mert... eplus2 eplus2 eplus2 eplus2 eplus2 eplus2
2005. 01. 25. kedd 14:12  #81
Állok elébe!!! A telefonszámom neked nem fogom kiadni, de felhatalmazhatsz egy megbecsült GG-s tagot, hogy felhívjon!OFF.....
2005. 01. 25. kedd 13:54  #80
Törölt felhasználó (9148)
eljen eljen eljen eljen eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 13:52
igen az, eltaláltad:-)) Egyes embereknek nem kell ahhoz belekötnie másokba, hogy jól érezzék magukat:-)
Csak tudnám, miért írsz nekünk, amikor nem csípsz minket? Egyszer már kértelek, hogy mivel más a világszemléletünk(ami önmagában nem is probléma!!), ezért kerüljük egymást. De azt már nem is mondom, hogy egyszer már elköszöntél az oldaltól..Meglepően kezdesz hasonlítani valakire a "visszatéréseiddel", amik ha kellemesek lennének, örülnénk is neki. Igencsak el kell gondolkodnom, hogy megértsem, mit keresel egy ilyen oldalon, hisz igazán intim témához még nem szóltál hozzá.
Szóval húzd le a bugyikát és hogy egyik fórumozó társunk szavait idézzem: "simogasd meg a nunust":-)
Örömmel várjuk a beszámolód:-)))
2005. 01. 25. kedd 13:52  #79
igen az, eltaláltad:-)) Egyes embereknek nem kell ahhoz belekötnie másokba, hogy jól érezzék magukat:-)
Csak tudnám, miért írsz nekünk, amikor nem csípsz minket? Egyszer már kértelek, hogy mivel más a világszemléletünk(ami önmagában nem is probléma!!), ezért kerüljük egymást. De azt már nem is mondom, hogy egyszer már elköszöntél az oldaltól..Meglepően kezdesz hasonlítani valakire a "visszatéréseiddel", amik ha kellemesek lennének, örülnénk is neki. Igencsak el kell gondolkodnom, hogy megértsem, mit keresel egy ilyen oldalon, hisz igazán intim témához még nem szóltál hozzá.
Szóval húzd le a bugyikát és hogy egyik fórumozó társunk szavait idézzem: "simogasd meg a nunust":-)
Örömmel várjuk a beszámolód:-)))
/ 30