Az a baj, hogy eleve azért jöttem a dühöngőbe, mert egy másik topicban majdnem eldobtam az agyam. Erre itt is. De most már tudok uralkodni magamon. Elmúlt az indulat és felváltotta a heyét valami más. Részletek a postafiókodban. TTTTTEEEEEE DRÁÁÁÁGA!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 25. kedd 13:00
Ne húzd fel magad, Édes! Délutánra én is kivonom magam a forgalomból, mert kb. azon a véleményen vagyok, mint te...Még jó, hogy nem érzem magam "jellemtelennek" 1-2 véleménytől:-)
örülök, hogy vannak itt emberek, akik ezt nem "szórakozásnak" veszik és jól érzem magam a társaságukban. Gondolj erre te is, hogy barátok vagyunk és ne foglalkozz az ilyen véleményekkel. Én már nem teszem, mert még anginám lesz a végén:-))Szép napot és puszika nektek, Nancykének is:-)))
örülök, hogy vannak itt emberek, akik ezt nem "szórakozásnak" veszik és jól érzem magam a társaságukban. Gondolj erre te is, hogy barátok vagyunk és ne foglalkozz az ilyen véleményekkel. Én már nem teszem, mert még anginám lesz a végén:-))Szép napot és puszika nektek, Nancykének is:-)))
Ne húzd fel magad, Édes! Délutánra én is kivonom magam a forgalomból, mert kb. azon a véleményen vagyok, mint te...Még jó, hogy nem érzem magam "jellemtelennek" 1-2 véleménytől:-)
örülök, hogy vannak itt emberek, akik ezt nem "szórakozásnak" veszik és jól érzem magam a társaságukban. Gondolj erre te is, hogy barátok vagyunk és ne foglalkozz az ilyen véleményekkel. Én már nem teszem, mert még anginám lesz a végén:-))Szép napot és puszika nektek, Nancykének is:-))) (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 25. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
örülök, hogy vannak itt emberek, akik ezt nem "szórakozásnak" veszik és jól érzem magam a társaságukban. Gondolj erre te is, hogy barátok vagyunk és ne foglalkozz az ilyen véleményekkel. Én már nem teszem, mert még anginám lesz a végén:-))Szép napot és puszika nektek, Nancykének is:-))) (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 25. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 12:51
Mozsmébajazagumiszoba? Nesavanyoggyámábe! Minekkell mindig szítani a nagatívot? Idd le magad, kúrj egy jót és gyere vissza jókedvűen vigyorogva! Feljövök erre a ki....tt fórumra és szarabb kedvem lesz tőle, mint vót?? Ki a ..sznak hiányzik ez? Ma már eccer megfogadtam, hogy elhúzom a csíkot a v... ....ba, ár volt visszajönni :(
Mozsmébajazagumiszoba? Nesavanyoggyámábe! Minekkell mindig szítani a nagatívot? Idd le magad, kúrj egy jót és gyere vissza jókedvűen vigyorogva! Feljövök erre a ki....tt fórumra és szarabb kedvem lesz tőle, mint vót?? Ki a ..sznak hiányzik ez? Ma már eccer megfogadtam, hogy elhúzom a csíkot a v... ....ba, ár volt visszajönni :(
Kedvesem! A szerelem ilyen távolról kacsingat rád?:-(((( Hogy bírja ki ezt ő? Téged kényeztetni, szeretni kellene egész nap..egyfolytában:-))Remélem, kedves húgom, hogy mielőbb látjátok egymást!
Kívánok a még soron lévő vizsgáidra erőt és kitartást! Ne sírj, jó????
Kívánok a még soron lévő vizsgáidra erőt és kitartást! Ne sírj, jó????
Sajnos több, mint 200:-((
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma fektesd le korán:-)))
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 01. 25. kedd 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 01:26
Szia Ery!
Én szívesen dühöngök veled, most éppen azzon a " drága " cicuskán örjöngök, amelyik megint beleszart a kádba, és megrágta a virágomat. Egyébként minden rendben.....
Én szívesen dühöngök veled, most éppen azzon a " drága " cicuskán örjöngök, amelyik megint beleszart a kádba, és megrágta a virágomat. Egyébként minden rendben.....
:-)OK! Ha nem érted a humort, sorry:-)
Akkor délután kivonom magam a forgalomból és abba sem hagyom a ...tudod mit...na..vajon tudod-e?:-))
Akkor délután kivonom magam a forgalomból és abba sem hagyom a ...tudod mit...na..vajon tudod-e?:-))
Megis hany kilometer- Mi Budafokon lakunk puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:40
Felpa: miért haragudna rád zeri? Ugyan, hisz leírta világosan, hogy hogyan vélekedik ezekről a dolgokról:-) Különben is találkoztok farsangon:-)
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-(
Szia Ery!
Én szívesen dühöngök veled, most éppen azzon a " drága " cicuskán örjöngök, amelyik megint beleszart a kádba, és megrágta a virágomat. Egyébként minden rendben..... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen dühöngök veled, most éppen azzon a " drága " cicuskán örjöngök, amelyik megint beleszart a kádba, és megrágta a virágomat. Egyébként minden rendben..... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:40
Felpa: miért haragudna rád zeri? Ugyan, hisz leírta világosan, hogy hogyan vélekedik ezekről a dolgokról:-) Különben is találkoztok farsangon:-)
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-( (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne is lennék szívesen a kávézásban, de kicsit nagy a távolság köztünk:-( (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:11
Ez nem igaz. En senkire nem haragszom itt. Csak masok egymasra. Egyszer jhatnank egy kavet
Ez nem igaz. En senkire nem haragszom itt. Csak masok egymasra. Egyszer jhatnank egy kavet
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 00:07
Szia Felpa? Ki?? Mi van veled? Néha úgy érzem, hogy te is haragszol rám:-(
Szia Felpa? Ki?? Mi van veled? Néha úgy érzem, hogy te is haragszol rám:-(
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia erica szerinted yeri harakszik ram
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 23:45
Most mi van? Mindenkinél ok minden? :-) nem akarok egyedül dühöngeni:-))))
Most mi van? Mindenkinél ok minden? :-) nem akarok egyedül dühöngeni:-))))
Ja, assztem a film címe. Így tom. A Steppenwolf zenéje. Én nem a borntubivájdra gondoltam, hanem: By The Way -re.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
BTW-----VADNAK SZULETTEM- A FILM ZENEJE
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 20:15
Nem sértettél meg! Az tutti! Kávé ok. Azt szeretem. Sört nem iszom. BTW bocs. Akkor félreértés volt. Elnézést kérek!
Easy Riders? (öcsém!) :))) Nem vettem észre az utalást rá. Most se találom. :( Hol van?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
SZELID MOTOROSOK
Nemtom melyik filmről van szó, én ijász vagyok :))) Igaz, abból free.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 20:20
BTW- ez a kedvenc filmunk. Ugyanis midketten motorozunk, es azert jarunk Harly clubba.Szeles utat az osszes motoros baratunknak. by-by
BTW- ez a kedvenc filmunk. Ugyanis midketten motorozunk, es azert jarunk Harly clubba.Szeles utat az osszes motoros baratunknak. by-by