Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szoba célja egymásközti viták.
Szabályok:
Egymás fel- és lemenőinek, vagy bármilyen más személynek a minősítése a vitatta partneren kívül tilos, maradjatok egymás értelmi képességeinek firtatásánál ( ha bekapcsolódsz a vitába , hozzá szólsz te is vitapartner vagy, s fogad el hogy a vitába olykor kéretlen vitapartnerek is be kapcsolatodnak)
Bár melyik témában elfogadunk egy egyszerű áthívást ebbe a témába, javasoljuk, hogy a tartalmi választ a témába tegyétek, mely végére írjátok, hogy válasz még ebben a témában folytatódik, s folytatólagosan az értelmi képesség vitatására ezt a témát használjátok, akár idézve a hozzászólásból vagy teljesen másolva, mire reagáltatok.
Az át hívás elfogadása nem kötelező, ezt vedd figyelembe, hogy válasz nélkül maradhat!!! Ebben az esetben se provokáld a témán kívül más hol, max újra áthívhatod.
admin-t is minősítgethetsz, de nem moderációval kapcsolatban, arra ott a lapalja email cím ( s egy szerkesztő is belát abba már akkor), illetve nem ajánlatos inkább, mert ez után talán jobban vizslat utánad.
Nincs politika, nincs rasszizmus, nincs reklám, nincs moderáció, nincs másik személyazonosságnak felfedése, Nincs dedós vitta: -hüle,-te vagy hüle, -te nagyobb hüle.

Az eddigi hozzászólások

2009. 07. 17. péntek 17:33  #498
Fögenyó Fögenyó
Csak hajrá te malac! eplus2
:sör
(Ez egy válasz silvertiger üzenetére (2009. 07. 17. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 17. péntek 17:28
Szevasz Fögenyókám smile ))

200 éve nemhallotam felöled :P Mert jól eltüntem de most jól feltámadtam he he ja és új a nick is

Látom mostanság is osztod a népeket jövök én is ha lehet

smile ))))) HHeee
Üdv Én ex Q.M.D.
2009. 07. 17. péntek 17:28  #497
silvertiger silvertiger
Szevasz Fögenyókám smile ))

200 éve nemhallotam felöled :P Mert jól eltüntem de most jól feltámadtam he he ja és új a nick is

Látom mostanság is osztod a népeket jövök én is ha lehet

smile ))))) HHeee
Üdv Én ex Q.M.D.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2009. 06. 18. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 18. csütörtök 20:22
Aranykatalinnak, csak az OFF elkerülése végett:

Drága pajtapinájú!
A hátrahajló méhedet, és az iszonyat harangozós pinádat csak akkor hisszük el, ha -az amatőr versenyekhez hasonlóan- a kezedben tartott táblán fel van írva a GG és a neved. Közben persze legalább EGY gagyi NAPOLEON-os üveg legyen benned a talpával felfelé.
Amint belinkeled így magad, azonnal megkövetlek, hamut szórók a fejemre, és mindezt fel is teszem ide.

(hasonlókat már én is ígértem neki, amikor még a korábbi nevével provokálta a nagyérdeműt, de sajnos nem kellett miatta kiállnom pucéron az Oktogon közepére a saját seggemet kinyalni!) :tom eplus2
2009. 06. 18. csütörtök 20:22  #496
Fögenyó Fögenyó
Aranykatalinnak, csak az OFF elkerülése végett:

Drága pajtapinájú!
A hátrahajló méhedet, és az iszonyat harangozós pinádat csak akkor hisszük el, ha -az amatőr versenyekhez hasonlóan- a kezedben tartott táblán fel van írva a GG és a neved. Közben persze legalább EGY gagyi NAPOLEON-os üveg legyen benned a talpával felfelé.
Amint belinkeled így magad, azonnal megkövetlek, hamut szórók a fejemre, és mindezt fel is teszem ide.

(hasonlókat már én is ígértem neki, amikor még a korábbi nevével provokálta a nagyérdeműt, de sajnos nem kellett miatta kiállnom pucéron az Oktogon közepére a saját seggemet kinyalni!) :tom eplus2
2009. 02. 24. kedd 17:05  #495
Nyúlmedve Nyúlmedve
Azt hiszem, előző hozzászólásom értelmét vesztette, mert egy előtte lévő (törölt) hozzászólás válaszának szántam.

(összeférhetetlen és provokatív magatartás miatt végleges tiltást kapott a felhasználó!)
2009. 02. 24. kedd 10:46  #494
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ez jó volt.

Csak pár apróság.

Igazság sokféle létezik. Mint ahogy hazugság is.
A tekintély, a vélemény, lehet mindkettő, és lehet egyik sem. Bár, a dolgok többnyire nem egyértelműen fehérek vagy feketék.
Ha már a hazugságokat (korszakokat) említed, akkor eklatáns példaként elő lehetne venni a demokrácia intézményét (talán fogalmát? vagy utópiáját?) is. Akár évezredeken átívelő összehasonlításban is.
Az internet hazugsága, igazsága? Létezik egyáltalán az interneten az igazságnak és hazugságnak egyértelmű meghatározási lehetősége? Kötve hiszem.
A realitást nézve... Lehet, hogy az internet az emberiség evolúciójának egy új dimenziója, mely eldönti, hogy új fejlődési fokra léphetünk, vagy esetleg elbukunk?
Ki tudja, mit hoz a jövő?
Én csak egy egyre jobban gyorsuló, fékezhetetlennek tűnő, civilizációnkat és emberi mivoltunkat (fel)emésztő technokrata száguldást látok...
Bocs hogy belekotty.
2009. 02. 24. kedd 08:43  #493
Sender Sender
Én már mondtam neked, az igazságnak rengeteg oldala, van.Te a Te általad vélt igazság szerint gondolkodol, ami meglátásom szerint homlokegyenest más mint a többségé.Egy megoldást látok: ha neked ennyire rossz közöttünk ne idegesítsd magad azzal, hogy itt vagy.Biztos vagy benne, hogy más annyira kíváncsi a te "igazságodra"?
2009. 02. 14. szombat 23:38  #492
Törölt felhasználó (7767)
Jé, Papa, te még mindig ezzel a ***rcsimbókkal hadakozol itt a GG-n? Üdv!
______________________________________________________________- ___
Antóniám(-ánk)! Hogy ízlik a gay-szektor, Attila52? smile ))))))

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2008. 12. 12. péntek 11:36  #491
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
OK!

Akkor ezt megbeszéltük! Így részemről rendben a dolog! crazya
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 12. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 12. péntek 11:24
jól van na!

de hát én csak a jencihez szóltam! nyes nyes nyes

nem mindegy, hogy burkoltan célzunk másokra vagy nyíltan vállaljuk a véleményt confused
2008. 12. 12. péntek 11:24  #490
surdapapa surdapapa
jól van na!

de hát én csak a jencihez szóltam! nyes nyes nyes

nem mindegy, hogy burkoltan célzunk másokra vagy nyíltan vállaljuk a véleményt confused
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 12. 12. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 12. péntek 10:48
Te már csak tudod 2 jegyellenőrzés között... mf2
De ha így is van, nincs mitől "félni" senkinek. Sőt, ahogy te mondtad, nem is lehet nyertes perem, hiszen csak egy kis ügyvédbojtárka vagyok.

Jut eszembe, hogy is mondtad, hogy is volt:

Ezt írtad:

"jah és továbbra is kérlek: elég nagy a fórum! férjünk el egymás mellett! És ha nem hozzád szólnak ne is szólj bele, mert nem a Te dolgod!!! Ne szólj bele..."

Ja, ez csak rám vonatkozik, rád nem? Te miért nem tudsz megférni mellettem békében a fórumon? Akkor ki is kötözködik a másikkal? Ehhez pl. mi közöd volt/van? Semmi az égadta egy világon!

Szóval ahogy már mondottam volt: csak olyat kérj számon rajtam, amit te is megteszel!
2008. 12. 12. péntek 10:48  #489
Te már csak tudod 2 jegyellenőrzés között... mf2
De ha így is van, nincs mitől "félni" senkinek. Sőt, ahogy te mondtad, nem is lehet nyertes perem, hiszen csak egy kis ügyvédbojtárka vagyok.

Jut eszembe, hogy is mondtad, hogy is volt:

Ezt írtad:

"jah és továbbra is kérlek: elég nagy a fórum! férjünk el egymás mellett! És ha nem hozzád szólnak ne is szólj bele, mert nem a Te dolgod!!! Ne szólj bele..."

Ja, ez csak rám vonatkozik, rád nem? Te miért nem tudsz megférni mellettem békében a fórumon? Akkor ki is kötözködik a másikkal? Ehhez pl. mi közöd volt/van? Semmi az égadta egy világon!

Szóval ahogy már mondottam volt: csak olyat kérj számon rajtam, amit te is megteszel!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 12. péntek 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 12. péntek 09:24
minek?

praxisában még nem volt nyertes pere! hehe hehe hehe
2008. 12. 12. péntek 09:24  #488
surdapapa surdapapa
minek?

praxisában még nem volt nyertes pere! hehe hehe hehe
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 12. 10. szerda 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 03:48
" bárki, egy akárki megrágalmazzon! "

Nem tudok róla, hogy valaha is minősitettelek volna. De nem is kell. A hsz-eid megteszik ezt.

Tudod mit : perelj be !
2008. 12. 11. csütörtök 06:46  #487
Nem mentegetem magam, mert nincs mit és nincs miért mentegetni. Hogy ezt akarod belemagyarázni a kötekedésedbe? Légyen neked, ezzel csak magad hitegeted. Ezt már jól megtanultad.

Ha meg annyira leszarod, minek írkálsz még mindig? Dehogy szarod le...

"baby"??? namjiajófene? Kiábrándultál és inkább belangyosodtál, cicafiú? hehe

(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 05:39
Feleslegesen exkuzálod magad. Mondottam volt: nem érdekel ( ergo leszarom).

És részemről ezennel be is fejeztem. Csáá, baby !
2008. 12. 11. csütörtök 05:39  #486
Jenó Jenó
Feleslegesen exkuzálod magad. Mondottam volt: nem érdekel ( ergo leszarom).

És részemről ezennel be is fejeztem. Csáá, baby !
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 04:46
Ha így gondolod, szíved joga. De nem csak a nekem kellemetlen hsz-eket töröltem, sajátokat is. De ezt nem kell észrevenni, hiába, az a bizonyos "szemellenző".

Egyébként meg tom kérésére-utasítására takarítottam ki a topicot, MINDEN off hsz-től.

Ja, és egy kis kiegészítés még: A baszogatás, a rágalmazás, a kötekedés nem azonos a "nekem kellemetlen" hsz-ekkel. A kettő külön kategória.

2008. 12. 11. csütörtök 04:46  #485
Ha így gondolod, szíved joga. De nem csak a nekem kellemetlen hsz-eket töröltem, sajátokat is. De ezt nem kell észrevenni, hiába, az a bizonyos "szemellenző".

Egyébként meg tom kérésére-utasítására takarítottam ki a topicot, MINDEN off hsz-től.

Ja, és egy kis kiegészítés még: A baszogatás, a rágalmazás, a kötekedés nem azonos a "nekem kellemetlen" hsz-ekkel. A kettő külön kategória.

(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 04:39
Aha, biztosan...te már csak tudod.

Elvégre te vagy az admin, én meg csak "egy akárki". Azt is megteheted, hogy kitörlöd a rád nézve kellemetlen hsz-ket, moderálás címén. ( leszaros szmájli )
2008. 12. 11. csütörtök 04:39  #484
Jenó Jenó
Aha, biztosan...te már csak tudod.

Elvégre te vagy az admin, én meg csak "egy akárki". Azt is megteheted, hogy kitörlöd a rád nézve kellemetlen hsz-ket, moderálás címén. ( leszaros szmájli )
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 03:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 03:45
Egy alkalom is elegendő. Ha arra sem emlékszel, elég gáz, 1 napja sem volt. Cavinton? hehe

Pereljelek be? Ugyanmár... Egyszer majd rájössz a saját károdon, az épp elég lesz neked.

2008. 12. 11. csütörtök 03:45  #483
Egy alkalom is elegendő. Ha arra sem emlékszel, elég gáz, 1 napja sem volt. Cavinton? hehe

Pereljelek be? Ugyanmár... Egyszer majd rájössz a saját károdon, az épp elég lesz neked.

(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 12. 10. szerda 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 03:48

Nem tudok róla, hogy valaha is minősitettelek volna. De nem is kell. A hsz-eid megteszik ezt.

2008. 12. 10. szerda 03:48  #482
Jenó Jenó

2008. 12. 08. hétfő 15:23  #481
tablet tablet
Nevetsz??? Na majd meglátjuk ki nevet a végén !

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 12. 08. hétfő 07:51
van egy másik dühöngő szoba is! (önkitörések-öndühöngések)... nyes
spontán - állati--->ÖNkitörések! eplus2
2008. 12. 08. hétfő 07:51  #480
tom1019 tom1019 VIP Admin
van egy másik dühöngő szoba is! (önkitörések-öndühöngések)... nyes
spontán - állati--->ÖNkitörések! eplus2
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 22:20
Most éppen azért dühőngök, mert irhatnékom van, és nincs itt senki. Nincs senki akibe beleköthetnék, vagy csak simán akár el is beszélgethetnék.
Bár inkább kötekednék.
Most mi a jófenét csináljak?? Vesszek össze magammal? Vagy ferjem a fenekem a földhőz?
Esetleg törjek össze egy tányért? Még csak telihold sincs, hogy tomboljak. Mert ugye néha " Tombol a hold " is.
Na ennyit a dühőngésről.
2008. 12. 07. vasárnap 22:20  #479
tablet tablet
Most éppen azért dühőngök, mert irhatnékom van, és nincs itt senki. Nincs senki akibe beleköthetnék, vagy csak simán akár el is beszélgethetnék.
Bár inkább kötekednék.
Most mi a jófenét csináljak?? Vesszek össze magammal? Vagy ferjem a fenekem a földhőz?
Esetleg törjek össze egy tányért? Még csak telihold sincs, hogy tomboljak. Mert ugye néha " Tombol a hold " is.
Na ennyit a dühőngésről.
/ 30