Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szoba célja egymásközti viták.
Szabályok:
Egymás fel- és lemenőinek, vagy bármilyen más személynek a minősítése a vitatta partneren kívül tilos, maradjatok egymás értelmi képességeinek firtatásánál ( ha bekapcsolódsz a vitába , hozzá szólsz te is vitapartner vagy, s fogad el hogy a vitába olykor kéretlen vitapartnerek is be kapcsolatodnak)
Bár melyik témában elfogadunk egy egyszerű áthívást ebbe a témába, javasoljuk, hogy a tartalmi választ a témába tegyétek, mely végére írjátok, hogy válasz még ebben a témában folytatódik, s folytatólagosan az értelmi képesség vitatására ezt a témát használjátok, akár idézve a hozzászólásból vagy teljesen másolva, mire reagáltatok.
Az át hívás elfogadása nem kötelező, ezt vedd figyelembe, hogy válasz nélkül maradhat!!! Ebben az esetben se provokáld a témán kívül más hol, max újra áthívhatod.
admin-t is minősítgethetsz, de nem moderációval kapcsolatban, arra ott a lapalja email cím ( s egy szerkesztő is belát abba már akkor), illetve nem ajánlatos inkább, mert ez után talán jobban vizslat utánad.
Nincs politika, nincs rasszizmus, nincs reklám, nincs moderáció, nincs másik személyazonosságnak felfedése, Nincs dedós vitta: -hüle,-te vagy hüle, -te nagyobb hüle.

Az eddigi hozzászólások

2008. 12. 05. péntek 00:23  #478
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Szóval maradjunk annyiban:

1.: NEM LESZ "Igazi zenei csillagok" topic, ha nem tetszik a zene, az előadó, amit oda beteszek, akkor így jártál!

2.: Adminként igenis van közöm hozzá, hogy hogyan és miképpen viselkedsz a fórumon, ezt a békát vagy lenyeled, vagy megfulladsz tőle, de ez a helyzet!

3.: Mindaddig, míg nem tudsz úgy elmenni mellettem, hogy be ne szólj, ne köss belém (konkrétan vagy átvitten), addig ezt ne kérd tőlem számon, se el ne várd! Épp elégszer kértelek már, ha nem tudsz otthon kivel baszakodni, akkor se engem találj meg, találj meg mást erre! Ha meg kötözködsz, akkor sajnos jogom van válaszolni. Ezt a békát is le kell nyelned!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 15:06
nem tudom miért írjam ide? mivel egyáltalán nem vagyok dühös a dokira... sőt az Ő véleményére kíváncsi se vagyok!
de a színésznőcskék topicban leírtakat vazi kérésére áthozom ide:

Köszönöm a kioktatást!

Továbbra sem vagyok kíváncsi a Te véleményedre! Mindaddig nem míg az emberi hangnemed nem csak a nyilvános, mások által is "hallható beszélgetésben" hanem a privát levelezésben is nem alkalmazod!
hozzá teszem: hogy nálam olyannyira lejárattad magad, hogy már a privát levelezésben alkalmazott megfelelő hangnemedre sem vagyok kíváncsi!!!

Továbbra is a topic indítójának /azaz egy általam kedvelt adminnak/ a véleményét várom és nem a Tiéd /ill. más "vezető" adminok -tom...vazi- véleményére is szoktam adni/! A Te véleményed számomra továbbra sem tekinthető mérvadónak és elfogadhatónak, akár magán személyként, akár adminként alkotod azt a véleményed!!!

És továbbra sem hiszem, hogy színécsnőkének kéne titulálni Halle Berryt vagy Eva Longoriát... mint ahogy azt sem hiszem, hogy zenei csillagnak kellene tekinteni olyan előadókat akik szinte semmit nem tettek le zeneileg az asztalra mégis az Ő zenéjükkel teszed tönkre a zenés topicot!

Azzal, hogy ennek a topicnak van létjogosultsága egy precedenst teremtettetek, precedenst arra, hogy a zenés topicban is rendet lehessen teremteni! Rendet, hogy legyen egy "igazi zenei csillagok topic" és legyen egy zenei futottak még kategória!

jah és az sem igazán érdekel, ha megint rohansz "apucihoz", vagy "anyucihoz", hogy a surdi megint a tyúkszemed mellé lépett és kéretik ezért tiltani! felhívom a figyelmed arra, hogy ha offolásnak kívánod minősíteni az én hsz-e/i/m akkor Te már régesrég átvihetted volna a beszélgetésünket a megfelelő topicba!!! jah és továbbra is kérlek: elég nagy a fórum! férjünk el egymás mellett! És ha nem hozzád szólnak ne is szólj bele, mert nem a Te dolgod!!! Ne szólj bele, mert nem tudod túl tenni a személyes sértettségeden!!!

Válasz DrAnthony[VIP][ADMIN] üzenetére (ma 11:39)
2008. 12. 05. péntek 00:18  #477
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Nahh..
Azért kell ide írnod (vagy az OFF topicba), mert ahogy az általad említett Vazi (akinek a véleményére állatólag szoktál adni) felhívta a figyelmed, hogy az adott topicban ezen hsz-ed off. Ily egyszerűen.
Aztán: Eddig sem voltál kíváncsi a véleményemre, ergo a dolog nem sokat változott. Attól függetlenül azonban, hogy nem vagy rá kíváncsi, nem csak egyedi véleményem az, hogy kritikáidnak képtelen vagy emberi módon hangot adni, képtelen vagy olyan módon megnyilvánulni egy kritika kapcsán, hogy azzal ne sérts, ne rágalmazz, ne alpári módon pocskondiázz.
Erre mióta fórumozol kérlek, ezt mióta ide jársz mondom neked, de nem csak én, tom is elégszer jelezte már neked, hogy a vélemény-nyílvánításnak is vannak bizonyos korlátai, melyeket öntörvényűen szinte mindig áthágsz.
A lejáratásról csak annyit: Te már réges-régen lejárattad magad nálam, még mindig csak kullogok ezügyben utánad, de utolérni már sosem tudlak, körökkel vezetsz! Így ne papolj nekem erről, mert nagyon sántít a dolog.
Menjünk tovább: Halle Berry-t és Eva Longoriát nem én tettem be az adott topicba, így annál reklamálj, aki elhelyezte ott őket.

Aztán a zenés topic.
(Tudom, nem érdekel, de azért elmondom):
Attól, mert te erről vagy arról az előadóról nem hallottál, vagy a zenáje nem tetszik, még lehet igencsak ismert előadó, aki (vagy akik, ha együttesről van szó) ha nem is mostanság, de 10-20-30 éve a zenevilág legnagyobbja közt tartottak számon, és máig (akik ismerik a zenét) tudják, kik ők, és el is ismerik a munkásságukat.
Attól, mert neked ez vagy az a zene nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy azzal tönkretenném a zenés topicot! Ugyanez vica versa mondható lenne 1-2 sosemhallott rock-együttesre is...
Azért, mert erről vagy arról a zenei előadóról még nem hallottál, az legfejlebb műveletlenségednek tudható be, aki jártas a zenében, tudja, kikről van szó, és hogy mit tettek le a zenevilág virtuális asztalára.
Azal, hogy szerinted csinálni kellene egy "igazi zenei csillagok" topicot, nincs más célod, minthogy egyedül és kizárólag engem és az általam oda elhelyezett zenéket kiszorítsd onnan, ehhez pedig semmi jogod nincs! Egyetlen felhasználó sem utasíthat ki egy topicból egy másikat, csak azért, mert neki nem tetszik a másik által oda feltett anyag.
Arról nem beszélve, hogy ezirányú útálkozásod kizárólag irányításra történik, befolyásolt és terelt gondolatvilágod tükrözi csupán.

Zárszóként: Amikor megfelelő viselkedésre szólítalak fel ebben vagy abban a topicban, akkor azt admin minőségben teszem! Épp azért, mert viselkedésed (sokadjára) nem érte el a kultúrált emberi kommunikáció alsó határát sem.

Zárszó 2.: Személyes sértettségről szó nincs! Ezt t akarod belemesélni a dolgokba! Arról nem beszélve, hogy eléggé érdekes nekem ez a "és továbbra is kérlek: elég nagy a fórum! férjünk el egymás mellett! És ha nem hozzád szólnak ne is szólj bele, mert nem a Te dolgod" beszólásod, tekintve, hogy úton útfélen te kötsz belém!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 15:06
nem tudom miért írjam ide? mivel egyáltalán nem vagyok dühös a dokira... sőt az Ő véleményére kíváncsi se vagyok!

Köszönöm a kioktatást!

Továbbra sem vagyok kíváncsi a Te véleményedre! Mindaddig nem míg az emberi hangnemed nem csak a nyilvános, mások által is "hallható beszélgetésben" hanem a privát levelezésben is nem alkalmazod!
hozzá teszem: hogy nálam olyannyira lejárattad magad, hogy már a privát levelezésben alkalmazott megfelelő hangnemedre sem vagyok kíváncsi!!!

Továbbra is a topic indítójának /azaz egy általam kedvelt adminnak/ a véleményét várom és nem a Tiéd /ill. más "vezető" adminok -tom...vazi- véleményére is szoktam adni/! A Te véleményed számomra továbbra sem tekinthető mérvadónak és elfogadhatónak, akár magán személyként, akár adminként alkotod azt a véleményed!!!

És továbbra sem hiszem, hogy színécsnőkének kéne titulálni Halle Berryt vagy Eva Longoriát... mint ahogy azt sem hiszem, hogy zenei csillagnak kellene tekinteni olyan előadókat akik szinte semmit nem tettek le zeneileg az asztalra mégis az Ő zenéjükkel teszed tönkre a zenés topicot!

Azzal, hogy ennek a topicnak van létjogosultsága egy precedenst teremtettetek, precedenst arra, hogy a zenés topicban is rendet lehessen teremteni! Rendet, hogy legyen egy "igazi zenei csillagok topic" és legyen egy zenei futottak még kategória!

jah és az sem igazán érdekel, ha megint rohansz "apucihoz", vagy "anyucihoz", hogy a surdi megint a tyúkszemed mellé lépett és kéretik ezért tiltani! felhívom a figyelmed arra, hogy ha offolásnak kívánod minősíteni az én hsz-e/i/m akkor Te már régesrég átvihetted volna a beszélgetésünket a megfelelő topicba!!! jah és továbbra is kérlek: elég nagy a fórum! férjünk el egymás mellett! És ha nem hozzád szólnak ne is szólj bele, mert nem a Te dolgod!!! Ne szólj bele, mert nem tudod túl tenni a személyes sértettségeden!!!

2008. 12. 04. csütörtök 15:06  #476
surdapapa surdapapa

Köszönöm a kioktatást!

2008. 11. 20. csütörtök 22:24  #475
vazelinator vazelinator VIP Admin

takarítottam

2008. 11. 20. csütörtök 20:34  #474
Szoni Szoni
Minden erdekes ! nyes nyes nyes
2008. 09. 21. vasárnap 14:33  #473
Törölt felhasználó (69371)
helyesbítenék....
én mondtam, hogy nem vállalnám, mert már korentsem vagyok annyit az oldalon, mint az első 1 évben... így minek is legyek az ami... korábban valóban harcoltam érte, túl buzgón, de hiába... elfogadtam kész... nincs itt semmi irigykedés, vagy, hogy emiatt orrolnék valakire... csak megjegyeztem valamit, amit észrevettem, és szerintem nem én reagáltam le rosszul... ennyit szerettem volna elmondani, egyebet nem tudok elmondani... kérem kapcsolja ki circling
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 09. 20. szombat 18:40
valóban korábban a Tuning topic adminolását felajánlottam valamilyen formában, de rájöttem, hogy pont az ilyen vitatkozós reakciók miatt nem időszerű, és most is úgy érzem, hogy anno jól döntöttem!

a "béta tesztelésről" a formalevél nyomtatványát mindenkinek elküldte a szerkesztőség automatikus levelezőrendszere, akit elég aktív tagnak írt ki a szervergép...
természetesen részt venni benne egyáltalán nem kötelező, legfeljebb egy lehetőség, amivel élni lehet az új Gg arculatának kialakítása, minél jobb működése céljából
(továbbra is lesz módja annak, hogy a fórumba is bárki beírja a véleményét, a segítő szándékú javaslatait, vagy építő jellegű kritikáit)!

ez a szoba tényleg az egymás közötti dühöngésre szolgál, nem is látok a "párviadalban" semmi különösebben bántó dolgot, max. csak annyit, hogy dako84 a kelleténél is érzékenyebben reagál le bizonyos dolgokat, ezért érdemes vele kicsit finomabban bánni, mert ön"zizzentsége" ellenére értékes tagja a fórumnak, mint MINDENKI, aki az oldalon aktívan tevékenykedik, normálisan kommunikál, szereti a szexet, vagy az ahhoz kapcsolódó témákat! smile
2008. 09. 20. szombat 18:40  #472
valóban korábban a Tuning topic adminolását felajánlottam valamilyen formában, de rájöttem, hogy pont az ilyen vitatkozós reakciók miatt nem időszerű, és most is úgy érzem, hogy anno jól döntöttem!

a "béta tesztelésről" a formalevél nyomtatványát mindenkinek elküldte a szerkesztőség automatikus levelezőrendszere, akit elég aktív tagnak írt ki a szervergép...
természetesen részt venni benne egyáltalán nem kötelező, legfeljebb egy lehetőség, amivel élni lehet az új Gg arculatának kialakítása, minél jobb működése céljából
(továbbra is lesz módja annak, hogy a fórumba is bárki beírja a véleményét, a segítő szándékú javaslatait, vagy építő jellegű kritikáit)!

ez a szoba tényleg az egymás közötti dühöngésre szolgál, nem is látok a "párviadalban" semmi különösebben bántó dolgot, max. csak annyit, hogy dako84 a kelleténél is érzékenyebben reagál le bizonyos dolgokat, ezért érdemes vele kicsit finomabban bánni, mert ön"zizzentsége" ellenére értékes tagja a fórumnak, mint MINDENKI, aki az oldalon aktívan tevékenykedik, normálisan kommunikál, szereti a szexet, vagy az ahhoz kapcsolódó témákat! smile
2008. 09. 20. szombat 14:18  #471
Tom ajánlotta fel, azt hiszem a tuning topicba, de lehet máshova, ha visszakeresel talán megleled...

nah le lehet zizzenni a dákóról wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 20. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 09. 20. szombat 13:20
lehettem volna admin... de nem éltem vele, mivel már nem járok anynit fel, és inkább csak képeket nézegetek és olvasok...
----> ki ajánlotta fel neked? és hol?
2008. 09. 20. szombat 13:20  #470
MmePrune MmePrune VIP Admin
lehettem volna admin... de nem éltem vele, mivel már nem járok anynit fel, és inkább csak képeket nézegetek és olvasok...
----> ki ajánlotta fel neked? és hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 12:57
neked komoly problémáid vannak...
attól, hogy arogánsan beszélsz még nem ijedek meg... és komplexusaid vannak, de nem simered be magadnak... ez nem az én hibám... ugyanúgy szólok Tomnak is ha valami nem teccik, pedig ő nem oylan kis gyökérkezdeményezés mint te... szal olvasd el a topic címét: Dühöngő szoba (haragszom rád - egymás közötti viták)... "haragszom rád"... nah én nem haragszom szal nem is írok ide többet, és hiába próbálsz felhúzni nem fog menni... jött felkérés a béta oldal tesztelésére, de leszarom... pedig lehet élhettem volna a lehetőséggel... vanank itt okosok akik tudják mi a jó... ezzel "nem lettem admin" szöveggel meg kár szájkaratéznod, mert baromság... akartam lenni régen, de akkor nem lehettem, túl tettem magam rajta kész, innetől aztán leszarom, tőlem lehetsz akár az atyaúristen is...

nah szia! alien2 mf2
2008. 09. 20. szombat 13:10  #469
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
nincsenek komoly problémáim, sőt te sem tartozol közéjük...ellenben örülök, hogy ilyen kellemes beszélgetőpartnerre akadtam, hidd el nekem a mai világban meg kell becsülni...hivatkoztál a memóriádra (milyen jó) akkor tán emlékeztetnélek, hogy a piszkálódást nem én kezdtem...
ezek a tabletták speciálisan a felhergelt userek megnyugtatására szolgálnak, de vigyázz a narancssárgából ne vegyél be, mert az dühöngést vált ki, különösen az adminok irányában..
dako84 ígérd meg nekem, hogy ezentúl is útálni fogsz, mert ellentétben veled én kicsit azért aggódok az egészségedért.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

nyes eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 12:57
attól, hogy arogánsan beszélsz még nem ijedek meg... és komplexusaid vannak, de nem simered be magadnak... ez nem az én hibám... ugyanúgy szólok Tomnak is ha valami nem teccik, pedig ő nem oylan kis gyökérkezdeményezés mint te... szal olvasd el a topic címét: Dühöngő szoba (haragszom rád - egymás közötti viták)... "haragszom rád"... nah én nem haragszom szal nem is írok ide többet, és hiába próbálsz felhúzni nem fog menni... jött felkérés a béta oldal tesztelésére, de leszarom... pedig lehet élhettem volna a lehetőséggel... vanank itt okosok akik tudják mi a jó... ezzel "nem lettem admin" szöveggel meg kár szájkaratéznod, mert baromság... akartam lenni régen, de akkor nem lehettem, túl tettem magam rajta kész, innetől aztán leszarom, tőlem lehetsz akár az atyaúristen is...

nah szia! alien2 mf2
2008. 09. 20. szombat 12:57  #468

nah szia! alien2 mf2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 12:35
dako84 nem mondod, hogy nem nyítja meg a képeim? ha megnézed a képek tulajdonságait, láthatod, hogy 99%-ban 700x valahány pixelesek. ha a képfeltöltő nem dolgozik arról nem tehetek.
megnyugtatlak nincs üldözési mániám, csak a pofátlanságot nem szeretem. neked az a bajod, hogy nem lettél admin és ezt sérelmezed. a tökömet pedig ne féltsed, van aki leápolja, téged is kiürítenek onnan. honnan veszed, hogy kudarcaim vannak? kicsit nagy a mellényed, mondjuk ezt már megszoktuk tőled.
na jónapot neked aztán ne feledd, ha panaszod van nyugodtan fordulj Sam-hez, nagy gyakorlata van a hülyegyerekek kezelésében.

nyes
2008. 09. 20. szombat 12:35  #467
dako84 nem mondod, hogy nem nyítja meg a képeim? ha megnézed a képek tulajdonságait, láthatod, hogy 99%-ban 700x valahány pixelesek. ha a képfeltöltő nem dolgozik arról nem tehetek.
megnyugtatlak nincs üldözési mániám, csak a pofátlanságot nem szeretem. neked az a bajod, hogy nem lettél admin és ezt sérelmezed. a tökömet pedig ne féltsed, van aki leápolja, téged is kiürítenek onnan. honnan veszed, hogy kudarcaim vannak? kicsit nagy a mellényed, mondjuk ezt már megszoktuk tőled.
na jónapot neked aztán ne feledd, ha panaszod van nyugodtan fordulj Sam-hez, nagy gyakorlata van a hülyegyerekek kezelésében.

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 12:12
dehogy provokállak... arról nem si beszélve, hogy néha alig akarja a képeid megnyitni, bár az lehet a képfeltöltő hibája... nem kell szívbajosnak lenni, csak azért mert megemlítettem, még nem dől össze a világ... nincs nekem problémám veled csak ezt megjegyeztem... te bebeszéled magadnak, üldözési mániád van... én már kezdek ebből kinőni... ha tele vana tököd, akkor ajánlom csapold le, nehogy szétdurranjon, mert nem venném a lelkemre... keres egy nőt dugd meg és ne rajtam töltsd ki a kudarcaid hatását...

legyen szép napod mf2
2008. 09. 20. szombat 12:12  #466
dehogy provokállak... arról nem si beszélve, hogy néha alig akarja a képeid megnyitni, bár az lehet a képfeltöltő hibája... nem kell szívbajosnak lenni, csak azért mert megemlítettem, még nem dől össze a világ... nincs nekem problémám veled csak ezt megjegyeztem... te bebeszéled magadnak, üldözési mániád van... én már kezdek ebből kinőni... ha tele vana tököd, akkor ajánlom csapold le, nehogy szétdurranjon, mert nem venném a lelkemre... keres egy nőt dugd meg és ne rajtam töltsd ki a kudarcaid hatását...

legyen szép napod mf2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 12:06
dako84
kezd veled tele lenni a tököm, szeretném ha a reumáddal foglalkoznál, ha az nincs akkor a fütyiddel, látom nem férsz a bőrödbe direkt provokálsz. remélem tudod, hogy únom már a beszólásaid.

2008. 09. 20. szombat 12:06  #465
dako84
kezd veled tele lenni a tököm, szeretném ha a reumáddal foglalkoznál, ha az nincs akkor a fütyiddel, látom nem férsz a bőrödbe direkt provokálsz. remélem tudod, hogy únom már a beszólásaid.

2008. 09. 18. csütörtök 06:20  #464
gazosgyuri gazosgyuri
Totális felháborodást wáltott ki nálam ,hogy
Surdilowics "szakértő" sem a motoGP-ről sem az F1-ről nm képes mostanában wéleményt alkotni! mf2

Feeelháááboooríííítóóóóóó! mf3 mf1
2008. 09. 14. vasárnap 20:54  #463
Kill-Bill Kill-Bill
Csak megjegyzem,talán magadnak kellett volna küldeni ezt a képet valószínű hogy a szakáll jobban izgatna mint a gyertya. nyes
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 19:10
Krémtúró, ezt neked!

2008. 09. 14. vasárnap 19:10  #462
vica30 vica30
Krémtúró, ezt neked!

2008. 08. 18. hétfő 21:47  #461
nézd brigi!
ezen már túl vagyunk!
menj békességben lefeküdni, és ne dühizz tovább, és ha lenyugodtál keresd problemeddel az illetékest! nekem itt a normális rend a lényeg, a személyeskedést nem szeretem!
ennyire már ismerhetsz!
jó éjt!
(véglegesre is tilthattalak volna privát levél bemásolásáért! csak 1 hetet kaptál, legalább ennek örüljél!)

tiltás alatt NEM lehet visszajönni, ezért ezt a nicnevedet is tiltom, ezt viszont véglegesre! ejnye1
(Ez egy válasz bigirl üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 21:38
tom
már önmagában az is dühítő, hogy ha valaki segítséget kér, akkor nemhogy nem kap segítséget, de még le is radírozzák az oldalról 1 vagy több napra

közöljétek NYILVÁNOSAN az elérheőségeket, ahol a felhasználók hatékony segítséget kapnak (nem félrebeszélést, nem újabb letiltást, nem rizsát és provokálást) valamint közöljétek NYILVÁNOSAN a szabályzatot teljes terjedelemben, hogy tudhassuk mi az, amiben szabályzatba ütköztünk
köszi !
2008. 08. 18. hétfő 21:38  #460
bigirl bigirl
tom
már önmagában az is dühítő, hogy ha valaki segítséget kér, akkor nemhogy nem kap segítséget, de még le is radírozzák az oldalról 1 vagy több napra

közöljétek NYILVÁNOSAN az elérheőségeket, ahol a felhasználók hatékony segítséget kapnak (nem félrebeszélést, nem újabb letiltást, nem rizsát és provokálást) valamint közöljétek NYILVÁNOSAN a szabályzatot teljes terjedelemben, hogy tudhassuk mi az, amiben szabályzatba ütköztünk
köszi !
2008. 08. 18. hétfő 20:34  #459
Törölt felhasználó (76765) VIP
(kimoderálva!
gondodat priviben, vagy a szerkesztőségbe!
admint itt nem fikázol a fórumban!) ejnye1
tom
/ 30