Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szoba célja egymásközti viták.
Szabályok:
Egymás fel- és lemenőinek, vagy bármilyen más személynek a minősítése a vitatta partneren kívül tilos, maradjatok egymás értelmi képességeinek firtatásánál ( ha bekapcsolódsz a vitába , hozzá szólsz te is vitapartner vagy, s fogad el hogy a vitába olykor kéretlen vitapartnerek is be kapcsolatodnak)
Bár melyik témában elfogadunk egy egyszerű áthívást ebbe a témába, javasoljuk, hogy a tartalmi választ a témába tegyétek, mely végére írjátok, hogy válasz még ebben a témában folytatódik, s folytatólagosan az értelmi képesség vitatására ezt a témát használjátok, akár idézve a hozzászólásból vagy teljesen másolva, mire reagáltatok.
Az át hívás elfogadása nem kötelező, ezt vedd figyelembe, hogy válasz nélkül maradhat!!! Ebben az esetben se provokáld a témán kívül más hol, max újra áthívhatod.
admin-t is minősítgethetsz, de nem moderációval kapcsolatban, arra ott a lapalja email cím ( s egy szerkesztő is belát abba már akkor), illetve nem ajánlatos inkább, mert ez után talán jobban vizslat utánad.
Nincs politika, nincs rasszizmus, nincs reklám, nincs moderáció, nincs másik személyazonosságnak felfedése, Nincs dedós vitta: -hüle,-te vagy hüle, -te nagyobb hüle.

Az eddigi hozzászólások

2008. 08. 18. hétfő 20:30  #458
Törölt felhasználó (76765) VIP
(kimoderálva!
gondodat priviben, vagy a szerkesztőségbe!
admint itt nem fikázol a fórumban!) ejnye1
tom
2008. 08. 18. hétfő 20:29  #457
(kimoderálva!
tom

(helyesírást nem kritizálunk a fórumban , azért 1 hetes tiltás is jár!...bocsi-"brigi)!
2008. 08. 18. hétfő 20:29  #456
(kimoderálva!
tom

(helyesírást nem kritizálunk a fórumban , azért 1 hetes tiltás is jár!...bocsi-"brigi)!
2008. 08. 18. hétfő 20:20  #455
(kimoderálva!
tom
2008. 08. 18. hétfő 20:18  #454
(kimoderálva!
tom
2008. 08. 16. szombat 06:22  #453
tom1019 tom1019 VIP Admin
Egy-két jótanács fórumozás, az emberibb kommunikáció érdekében:

Ha konfliktus helyzet jön létre két felhasználó között, v. ne adj'Isten kitör a "botrány-háború"...

Ha a kialakult konfliktust szeretnénk békében tisztázni, akkor:

- Vigyázni kell arra, hogy ne minősítsük a másikat. Általában, ha egy problémát meg akarunk oldani, ne arról beszéljünk, hogy 'te milyen vagy', meg hogy 'te mit csinálsz mindig', felejtsük el a múltat és a jövőt, és csak az 'itt'-ről és 'most'-ról beszéljünk.

- Próbáljuk meg azt megfogalmazni, hogy mit érzünk, ránk hogyan hat ez a helyzet, vagy a másik viselkedése, és mit szeretnénk elérni. Ha ezt úgy mondjuk el, mint egy információt, és nem pedig úgy, mint egy követelést, akkor tulajdonképpen abban segítünk a másiknak, hogy rájöjjön, mit váltott ki bennünk a viselkedése, és valójában mit szeretnénk. És akkor eldönti, hogy ő ezzel mit tud kezdeni. Egy ilyen beszélgetésnek akár az eredménye lehet az is, hogy miután feltárjuk az érzéseinket, és megismertük az övét, megértjük, hogy nem lehet megoldani a konfliktust.

- Fontos, hogy, ne indulatból beszéljünk. Számoljunk el tízig - eközben gondoljuk végig, hogy mi is a célja a párbeszédnek. Mert ha ezen elgondolkodunk, akkor lehet, hogy rájövünk, hogy az éppen formálódó szavaknak, amit ki akarunk mondani, az a célja, hogy megbántsuk a másikat. De ha elkezdjük egymást sértegetni, akkor nem a megoldás felé haladunk, és a rejtett cél, a rivalizálás, egymás övön aluli megítélése érvényesül.

A lényeg, a fórumban, hogy egy összeszokott baráti társasággá váljunk, minél előbb fogadjuk be az új felhasználókat, miközben egyeztessük a legfontosabb nézeteinket, véleményeinket egy-egy szexuális v. egyéb témában, és igyekezzünk az esetlegesen kialakult konfliktusokat megbeszélni/megoldani - és legfőképp humorral kezelni.
2008. 07. 12. szombat 22:21  #452
Nita Nita
ÖregSam, köszönöm. Naaa, andi, remélem elolvasod.
Lenne néhány hozzáfűzni valóm a tegnapi estéhez, és ahhoz, amit a másik topicban írtál.
1:a cset eléggé kihalt. Ki is írta néhány hónapja sexynek és nekem msn-re, hogy dobjuk fel a csetet, mert itt van valamelyik nagyfőnök? Mikor "fikáztam" én az opokat?? Egyszer jegyeztem meg vikinek, hogy nem kellene kiírni a közösbe, hogy merre lakom, és hogyan kell engem megkeresni az iwiwen. Akit arra érdemesnek találtam, annak elmondtam ki vagyok, és honnan jöttem. persze, ezért senki nem kapott letolást.
2:SOHA ismétlem SOHA nem voltam fenn egyszerre 2 nickel. Ezt neked kellene a legjobban tudnod, hisz op vagy. Miért terjesztetted azt, hogy én vagyok kimberly is?? Nem én vagyok, ezt is tudod.
3:Én is panaszkodtam neked. Pl. épp az előbbi témával kapcsolatban, de te nem is foglalkoztál vele. Azt látsz meg, amit akarsz.
A kvízről meg csak annyit: nem azé a pont, aki elsőnek írja a helyes választ? Én úgy tudtam, addig lehet írni az általunk helyesnek vélt választ, míg meg nem születik a jó megfejtés.
Ja, és leírhatnád annak az oldalnak a címét, ahol a metaxát mexikói eredetű italnak titulálták, mert Én kerestem, de sehol sem találtam.
Nem mondtál olyat, amiket írtam?? Hmmmmmm
" akkor neked legyen görög...nekem és a netnek mexikói..le....om" Este írtad nekem.
"szöszi, fejezd be, mert kib...lak, mint macskát sz....ni" ezt is te írtad, de ezt sexynek, mikor nagybetűvel írt.
Mellesleg tegnap semmi olyat nem csináltam, amiért bannolnod, és tiltanod kellett volna. Bánom, hogy a barátaim közé tartoztál. naaaa, ennyi.
2008. 06. 22. vasárnap 19:42  #451
Bandur Bandur VIP
Tisztelt baltasistvan az álltalam 06.20-ánfeltett magyar amatörök kis videora ne csak vádaskodj és irj erősen sértő szavakat hanem tessék bizonyitani.
2008. 05. 23. péntek 18:29  #450
MrEnigma MrEnigma
Ne aggóggyá! Viszlek ee' magammal e! nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 05. 22. csütörtök 14:55
a büdös k.... életbe! hát az összes szerelmem elmegy innen?? jah...ez a topic az egymás közti vitákra van...akkor menjetek a p....., hülye f..ok, ha itt hagytok ...megint egyedül masztizhatok mf2 mf1
2008. 05. 22. csütörtök 15:32  #449
Szoni Szoni
A jo fene hagy itt !!! boxer
Masztizni ott is lehet,söt meg jobban,ha mi eppen fözünk,vagy mosogatunk !! mf2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
a büdös k.... életbe! hát az összes szerelmem elmegy innen?? jah...ez a topic az egymás közti vitákra van...akkor menjetek a p....., hülye f..ok, ha itt hagytok ...megint egyedül masztizhatok mf2 mf1
2008. 05. 22. csütörtök 15:19  #448
surdapapa surdapapa
és ha a Te picsádba akarunk menni???

jah, hogy ez meg off wót?

a büdös gecibe tűnik el mindenki a nappaliból????

meg a segged lesz szétkúrva ... izé szétrúgva ha nem nevezel a vizes pólón!

én meg törhetem az agyam, h a vizes gatyósba hogyan csinyaljak fotót, h otthon ne bukjak meg! hehe
2008. 05. 22. csütörtök 14:55  #447
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 14:36
Előbb a Hoth bolygó, aztán egy kis kitérő Coruscant-ra, megnézném még a Naboo-t, és végül a Kashyyk bolygón szafariznék. smile
2008. 05. 22. csütörtök 14:36  #446
MrEnigma MrEnigma
Előbb a Hoth bolygó, aztán egy kis kitérő Coruscant-ra, megnézném még a Naboo-t, és végül a Kashyyk bolygón szafariznék. smile
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 14:00
Gyertek velem a K-PAX-re... wave vigyor2
2008. 05. 22. csütörtök 14:00  #445
Szoni Szoni
Gyertek velem a K-PAX-re... wave vigyor2
2008. 05. 22. csütörtök 10:02  #444
MrEnigma MrEnigma
Szervezek egy emigrációt a az Orion csillagövre.
Már csak már trilliárd Euró hiányzik a progra beindításához, mert nagyon eltakarodnék a földről is. :S
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 05. 21. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 21. szerda 11:35
ááááááááááááááááááááááááá
bazmeg
továbbra is utálom az emberek 90%-át!!! boxer

szar a világ, hova meneküljek előle?
2008. 05. 21. szerda 12:20  #443
remélem én a 10%-ban vagyok... eplus2

hová? a PINÁBA!!! nyes (megint hülye vagy?!) hehe
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 05. 21. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 21. szerda 11:35
bazmeg

2008. 05. 21. szerda 11:35  #442
yanee84 yanee84
bazmeg

2008. 05. 16. péntek 09:14  #441
surdapapa surdapapa
Vazze!
Rád mi a faszé haragudnék confused

Ha valamiért valakire haragudnom kell az saját magam, mikor ilyen elemi hibát követtem el! Amit betettem télleg politikai töltetű volt -még ha sztem egy kibaszott jó poén is- tehát tökéletesen megérdemeltem a tiltást! Mellesleg még nem is a megfelelő topicba tettem, bár nem találtam meg a poénos képeket...

De nem baj így legalább a tiltásommal a dokinak okoztál egy maxiorgazmust! eplus2 hehe nyes

sorry
legközelebb odafigyelek!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 14. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 12:57
na most rám is dühizhetsz, mert moderáltalak a poénoknál és
tiltottalak 24 órára a poénosnak egyáltalán NEM poénos képeid miatt! buck
2008. 05. 14. szerda 12:57  #440
na most rám is dühizhetsz, mert moderáltalak a poénoknál és
tiltottalak 24 órára a poénosnak egyáltalán NEM poénos képeid miatt! buck
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 14. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 09:22
eljen

2008. 05. 14. szerda 09:22  #439
surdapapa surdapapa
eljen

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 05. 14. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 09:16
Surda! Doki!

Titeket olvasva egy vicc jut eszembe...vagy hova...

Favágók vitáznak egymással, egyszer csak (illetve csak egyszer) az egyik lecsapja a fejszével a másik fél karját...
Erre felháborodva a félkarú kérdőre vonja az elöbbit:
-Most ez komoly?
-Igen, komoly!
-Akkor jó...mert poénnak egy kicsit durva lett volna!

Igaz én nem dühöngök, de kb. ennyit ér a meddő Vitátok! smile
/ 30