3 cm vastaggal próbálkoznék, a hossz lehet átlagos!
Szia, írtam
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Érett pasi keres, kis termetű, kis mellű hölgyet, kortól függetlenül, Bp. és környékén.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ////…….()()()((((;((
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
Kicsi farkamra keresek kényeztetést.
Kicsi intimmel Miskolcon urakat keresnék orálra
Sziasztok. Sopron -Szombathely közt és környékén keresek pici vékony lányt , anyukát az idősebb korosztályból is vagy ilyen hölgy taggal rendelkező párt. Szívesen kényeztetném, lovagoltatnám, minden pózitúrát kipróbálnánk, feszegetnénk egymás határait. 55 éves pasi vagyok nem éppen kicsi farokkal de nagyon érdekelne hogy mit bírsz.
Írjatok bátran nem harapok. Még nem harapok.....
Írjatok bátran nem harapok. Még nem harapok.....
Kicsi farkat szopnék. Helyem van
52 éves pasi vagyok csajt keresek hosszutávra aki ide is koltozne
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is /////////………..
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Érett pasi keres, kis termetű, kis mellű hölgyet, Bp. és környékén.
bp 18kerben ismerkednék ..kis farokkal 11es...
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Kiskunfélegyházán aktiv van elérhető ?
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Kifejezetten pici cicis lányt, illetve ilyen hölgytagú párt keresek.
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is, ha ez érdekel, ez miatt is kereshetsz.
Diszkréció adott és elvárt. Alap beszélgetés itt, majd Víber.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Kifejezetten pici cicis lányt, illetve ilyen hölgytagú párt keresek.
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is, ha ez érdekel, ez miatt is kereshetsz.
Diszkréció adott és elvárt. Alap beszélgetés itt, majd Víber.