Nem kicsi fe nem túl nagy farkam van.
Keresek adatlapom szerint is.
Keresek adatlapom szerint is.
Kis Vékony nőt szívesen felnyársalnék vagy megdugnám a száját! Autós táli is oké! Érted is mehetek Miskolc Ózd vonalon
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Fiatal 18--28 lányt-párt keresek állandó kapcsolatra
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Főleg kis mellű hölgy lenne az ideális... Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Nagyon alacsony/kistermetű hölgyet keresek!
Sziasztok! Kicsi, de kemény, játékos hímvesszőmre keresek partnert.
Helló
Fejér megyei Csákvár település környékén. Keresem olyan nyitott egyben elhanyagolt csajt vagy hölgyet. Aki huncutság mellett, nyitott lenne egy kis séta, beszélgetésre akár pizza vagy Gyros, de még akár fagyizásra is. 07.20.-tól Augusztus 6. közt leszek fent!
Kedves 38 éves férfi vagyok!
Fejér megyei Csákvár település környékén. Keresem olyan nyitott egyben elhanyagolt csajt vagy hölgyet. Aki huncutság mellett, nyitott lenne egy kis séta, beszélgetésre akár pizza vagy Gyros, de még akár fagyizásra is. 07.20.-tól Augusztus 6. közt leszek fent!
Kedves 38 éves férfi vagyok!
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni kizárólag heteroszexuális alapon!
Kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú baráti kapcsolat kialakítása!
Kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú baráti kapcsolat kialakítása!
Adatlapom szerint is keresek a környékemen.
Köszönöm
Köszönöm
Macis testalkatú férfi keres hölgyet vagy párt. Kis mérettel
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Esetleg a kicsússzanó farkincát is tisztára nyalnám egy cuppantással....Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Mini hölgyikét keresek,légy alacsony de jó húsis.Pécs és kke
sziasztok, szexhintámba keresek kistermetű/vékony hölgyet Bp-en
Kis farkú fiú engem is erdekelne
Sziasztok holnap Délegyháza nudin leszünk
Fiatal lányt, párt, esetleg fiút keresünk!!!
Fiatal lányt, párt, esetleg fiút keresünk!!!
Hetero mackós vagy kis intimmel pasit keresünk! Max 45 éves korig!
Sziasztok !
Kimondottan alacsony Lány szeretnék megismerni !
Kimondottan alacsony Lány szeretnék megismerni !
Sziasztok apró csajokat keresünk!!!