Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Kicsi a melled, a farkad, a termeted? Itt társra találsz.
Tényleg kicsiknek.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 21:49  #3184
bofor2000 bofor2000
Alacsony, kismellű szemüveges hölgyet keresek aki elkísérne. Max életkor 30 év. Ha izmos tested van az előny!
tegnap 21:44  #3183
bofor2000 bofor2000
Alacsony, kismellű szemüveges hölgyet keresek aki elkísérne. Max életkor 30 év.
2026. 02. 08. vasárnap 16:47  #3182
cincogi cincogi
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
2026. 02. 06. péntek 05:10  #3181
Albert8310 Albert8310
Jobb reggelt
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
2026. 02. 06. péntek 03:11  #3180
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok worship stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !! buck violent wink worship wave
2026. 02. 03. kedd 09:00  #3179
wedgar wedgar
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
2026. 02. 02. hétfő 06:15  #3178
szopás-nyelés szopás-nyelés
kedden reggel 8-körül valaki veszprémben?szopnék egy jot.mackos bi hapsi vagyok!
2026. 02. 01. vasárnap 09:40  #3177
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális és kulturált pár legyen vigyor5 ejnye1 wave
2026. 01. 30. péntek 06:06  #3176
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / normális emberek párokat keresek csak !! wave
2026. 01. 28. szerda 14:36  #3175
szexpartnert szexpartnert
Hétvégi kellemes programokhoz keresnék, Budapest, vagy Dunaújváros és környékéről 35-50 közötti, kis vékonyka hölgyet!
Semmi sem kötelező alapon, kölcsönös szimpátia esetén, hosszabb távra.
Beszéljünk privátba.
2026. 01. 27. kedd 21:51  #3174
shadoe shadoe
Kisméretű, és/vagy alacsony, kis termetű, vékony,akár impotens fiúval ismerkednék.
2026. 01. 25. vasárnap 10:24  #3173
Cuckold1984 Cuckold1984
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
2026. 01. 24. szombat 23:20  #3172
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít !!!:/——)()()( wave
vigyor4 violent
2026. 01. 24. szombat 16:57  #3171
Kov2024 Kov2024
Kis farkú macis pasi hölgynek, párnak? Borsod és Szabolcs megye ahova utazok
2026. 01. 24. szombat 16:53  #3170
szterak szterak
Pici farkammal keresek,párt, hölgyet !Minnél idősebb annál jobb!
2026. 01. 24. szombat 16:29  #3169
stman stman VIP
Sziasztok, alacsony/vékony hölgyet keresek szexhintás játékra Bp-en
2026. 01. 23. péntek 18:51  #3168
Movie Movie
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
2026. 01. 23. péntek 17:40  #3167
Bencus 22 Bencus 22
Uhh na őt én is nagyon szívesen kényeztetném! smile
(Ez egy válasz horizont üzenetére (2026. 01. 23. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 09:30
nejem 147-cm magas es 44-kg.
2026. 01. 23. péntek 17:39  #3166
Bencus 22 Bencus 22
Sziasztok! Ma délutánra keresek hölgyet, alkalmi kalandra. Nyíradonyban vagy környékén. Este fél9 ig érek rá. Írj és érezzük jól magunkat! smile diszkréció fontos!!
2026. 01. 23. péntek 09:30  #3165
horizont horizont
nejem 147-cm magas es 44-kg.
(Ez egy válasz Tomi126 üzenetére (2026. 01. 21. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 21. szerda 11:34
Kicsi termetü csajt kipróbàlnék , még nem volt benne részem.
/ 160