Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Kicsi a melled, a farkad, a termeted? Itt társra találsz.
Tényleg kicsiknek.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2026. 03. 18. szerda 10:17  #3224
Albert8310 Albert8310
Kis farkam karbantartóját keresem smile
2026. 03. 18. szerda 10:04  #3223
Alazok Alazok
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km korzeteben
2026. 03. 17. kedd 15:05  #3222
barbados123 barbados123
Holnap délelőtt kis farkat kényeztetnék
2026. 03. 16. hétfő 10:15  #3221
Kov2024 Kov2024
Kis méretű 41 éves pasi vagyok és hölgyet vagy párt keresek Borsodból vagy Szabolcsból
2026. 03. 14. szombat 01:59  #3220
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pi alfsi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex is érdekel finom wave wink worship wow1
2026. 03. 13. péntek 08:37  #3219
Albert8310 Albert8310
Adatlapom szerint is keresek kacsolatot smile
2026. 03. 11. szerda 22:14  #3218
Movie Movie
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
2026. 03. 11. szerda 08:02  #3217
ati1971 ati1971
Kis farokkal de jól pörgő nyelvel kényesztetnék hölgyeket.
2026. 03. 11. szerda 04:29  #3216
Mámor6o Mámor6o
Vékony de izmos hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék Szabolcsban!Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
2026. 03. 11. szerda 04:12  #3215
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pi alfsi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek worship wave worship
2026. 03. 09. hétfő 12:22  #3214
dunaujvaros02 dunaujvaros02
Sziasztok!
Pici cicis csajszi al ismerkednék hosszú távú szexkapcsolatra minden korosztályból, Dunaújváros és környékén.
2026. 03. 08. vasárnap 12:52  #3213
cincogi cincogi
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
2026. 03. 07. szombat 17:43  #3212
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek wave wave wave
2026. 03. 07. szombat 03:36  #3211
házifiu34 házifiu34
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
2026. 03. 06. péntek 21:31  #3210
Hell active Hell active
Esztergom -- Budapest vonalon ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Nagyon Imádom a kis cicis lányokat.
Van helyem, de utazni is tudok, független vagyok.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak.
2026. 03. 06. péntek 15:36  #3209
ECS1980 ECS1980
wave
2026. 03. 06. péntek 15:11  #3208
cincogi cincogi
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
2026. 03. 04. szerda 06:54  #3207
Szopatnek14 Szopatnek14
Nót párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
2026. 03. 03. kedd 05:49  #3206
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek wave szeretem a kisebb termetű párokat wave
2026. 03. 02. hétfő 16:35  #3205
Partner-in-sin Partner-in-sin
Holnap délelőttre keresen normál vagy vékony testalkatú, intellligens partnere(i)m Bp. belvárosában. Hely megoldott. Privátban írj lszi.
/ 163