békés boldog új évet kívánok minden kismellű hölgynek és kisfarkú férfinek
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Kifejezetten vékony lányt, illetve ilyen lágytagú párt keresek.
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is, ha ez érdekel, ez miatt is kereshetsz.
Diszkréció adott és elvárt. Alap beszélgetés itt, majd Víber.
Csak komolyak érdekelnek.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Kifejezetten vékony lányt, illetve ilyen lágytagú párt keresek.
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is, ha ez érdekel, ez miatt is kereshetsz.
Csak komolyak érdekelnek.
Lányok hölgyek camozás beszélgetés ismerkedés. mindenre nyitotvagyok
Érett pasi keres kis mellü(AA) nöt tartalmas sex kapcsolathoz. BP és környékén.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is …… Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!&&&&&&&&&&&&- &&&&&&&&&&&
Kisméretű és/vagy kis termetű, vékony, alacsony, akár impotens fiúpartnerrel barátkoznék.
Érett pasi keres, kis termetű, kis mellű hölgyet, Bp. és környékén.
Sziasztok. Kicsi termetű kicsi mellű hölgyet keresnék állandó kapcsolat reményében a környéken. Köszönöm. És boldog karácsonyt kívánok mindenkinek
Sziasztok! Vasárnapra kisebb max.15 cm farkú pasit keresnénk, duci feleség kényeztetésére! Hetero ápolt a leírtak megfelelő pasi jelentkezését várjuk! Helyünk nincs
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Kifejezetten pici cicis, pici popsis lányt, illetve ilyen lágytagú párt keresek.
Csak komolyak érdekelnek. Nem fogok levelezni órákat itt.
Kifejezetten pici cicis, pici popsis lányt, illetve ilyen lágytagú párt keresek.
Csak komolyak érdekelnek. Nem fogok levelezni órákat itt.
Kecskeméten keresek alacsony termetű, vékony, karcsú kis mellű nőt a vastag farkamra!
Szia!
Ha gátlásaid vannak a vékony kis melled (deszka mellű) miatt, kérlek írj! Én maximálisan megértelek, lelkileg támogatlak! Szívesen beszélgetnék veled a problémáidról! Aztán meglátjuk hogy alakul!
Ha gátlásaid vannak a vékony kis melled (deszka mellű) miatt, kérlek írj! Én maximálisan megértelek, lelkileg támogatlak! Szívesen beszélgetnék veled a problémáidról! Aztán meglátjuk hogy alakul!
Érett pasi keres alacsony ( max 165cm) kis mellü vékony alkatú és kis popsis lányt nőt asszonyt
boldog ünnepeket kívánok minden kisfarkúnak
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
11es farokkal mackós srác ismerkedne..bp!
Azért ez a méret nem kicsi.
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2024. 12. 10. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 06:01
Szép reggelt! 17x4,5 kis intimmel keresek hölgyet ,párt akihez lehet csatlakozni!
Sziasztok! Kimondottan alacsony... 140-150 centis lányok, asszonyok ismeretségét keresem. Ha pasijuk 177 felett van, természetesen várjuk szeretetettel.... Csak nyugodtan!
Fiúk csak hetero alapon.
Fiúk csak hetero alapon.