Kistermetű és/vagy vékony hölgyet keresek szexhintás játékokhoz Bp-en.
Kicsi a mell a gyengéim, imádom őket persze ha szivesen atadjak nekm hogy kényeztethetem őket!
Keresem azt a Csajt vagy Hölgyet itt fent az oldalon akinek az a nagy fétise, hogy olyan idegen férfiakat keres. Akiknek átlagos mérettel rendelkezik. És utána nagy élvezett tölti el hogy élvezésig tudja szopni, kényeztetni. És utána akár egy kis szexel lezárni a szopást. Mezőszilas környékén :P
.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal((abb)), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
És egyáltalán "nem baj", ha kicsi... Ha nem impotens, az se..
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal((abb)), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
És egyáltalán "nem baj", ha kicsi... Ha nem impotens, az se..
Üdv
Olyan lányt / hölgyet keresek aki szereti ha kényeztetik a lábait, és a végén jól meg is locsolják azokat
Ha magadra ismersz, írj bátran!!
Hely van
Ha magadra ismersz, írj bátran!!
Hely van
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Keresem Kelet Magyarországról vékony feleséget létezik
Orálcentrikus pasi vagyok! Szabolcsban keresek érett hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van!
Helyem van!
Helló kedves olvasom
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas, Tolna megyei Simontornya
környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas, Tolna megyei Simontornya
környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Kistermemetű lehetőleg nagy mellő lányokat, hölgyeket keresek huncutkodásra!
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
14/4es farkamra keresek puncit minden megoldás érdekel helyem nincs kocsim van irj privátba Szolnokon vagy környékén ha lehet.
Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Kistermemetű lehetőleg nagy mellő lányokat, hölgyeket keresek huncutkodásra!
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Nem magas, nem izmos pasi alkalmi partnert kers csak szexre. diszkréció simán adott .