Kínos dolog nálam is volt már bőven. 16-17 évesen volt egy tuti csajom. Családi házban laktak. A lányé volt a felső szinti szoba. Egyedül voltunk ott és éppen szerelmeskedtünk amikor hallottuk hogy beállt az apja autoja az ablak alá. Anyu és apu is hazajöttek én pedig mint a filmekben a ruhaimat kapkodva pucéran ugrottam ki az alsó erkélyre onnan apuci autójára és iszkiri. Hozzá teszem a lány apja vadász volt. Utólag már vicces de akkor nem röhögtem. Nem olyan rég pedig a nevelt lánykámra nyitottam rá rosszkor. A vágyait próbálta csillapítani. Kellemetlen volt mind a kettőnek ugyan akkor felejthetetlen.
Nekem nem kimondottan pont szex közben történt, de maszturbálás közbe mi közbe vertem a farkamat rám nyitottak rajtakaptak és pont a legrosszabb pillanatban. Az egyik alkalommal pont a spriccelés pillanatában még eltenni se tudtam hirtelen, úgy hogy cáfolatlanul mindent élesben látót az illető hölgy, ahogy a hirtelen ijedségtől, spricceltem minden felé. Ha esetleg kíváncsiak volnátok majd rá mi, hogy történt akkor majd leírom pontosabban is a szitut, hogy mi hogy történt.
Ez kamu, ilyen nincs!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2016. 03. 26. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 26. szombat 19:06
5-6eve voltunk hazasok ,mikor egy buliban ep ket fasz luktetett a puncimban amikor rank nyitott a ferjem,ilyedtemben begorcsoltem rabul ejtve a faszokat. Ott voltam a ket ferfi kozt le se ert a labam ahogy felalltak. mento korhaz gorcsoldo injekcio...
Ez nagyon állat,.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2016. 03. 26. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 26. szombat 19:06
5-6eve voltunk hazasok ,mikor egy buliban ep ket fasz luktetett a puncimban amikor rank nyitott a ferjem,ilyedtemben begorcsoltem rabul ejtve a faszokat. Ott voltam a ket ferfi kozt le se ert a labam ahogy felalltak. mento korhaz gorcsoldo injekcio...
Már sok évvel ezelőtt történ, mikor még iskolába játam. Egy hétvégén a disco után elmentem egy cgány cssjjal a városi strandra, amit abban a évben nyitottak meg először. Átmásztunk a kerítésen, és javában csináltuk a dolgokat a vízben, mikor arra lettünk figyelmesek, hogy valaki egy lámpával a szemünkbe világít. A biztonsági őr volt, aki ráadásul ismette apámat is. Ott vallatott minket úgy hogy még cssk ruha sem volt rajtunk. A csaj melleit meg is dícsérte. Végül nem hívta ki a rendőröket, de rendesen ránkijesztett.
Faluhelyen nem volt szokás házasság előtt szexelni, szóval a mi tinédzser - kora huszonéves korunkban a lehető legcikibb dolog ami történhetett az volt ha valamelyik szülő rajtakapott.
Hát az a szőlőhej, vegem van.... volt ott intim higenia basszus....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 12. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1056)
2016. 02. 12. péntek 20:16
nálam a bő 20 év alatt, három kínos szitu történt
- a párom előtt, jártam a szomszéd leányzóval, aki akkortájt szakított a pasijával. néhány perc rutin beszélgetés a szülőkkel után, bementünk a leány szobájába.
beszélgettünk, simogattuk egymást, miegymás.
én meg is kérdeztem, mi lesz ha benyit anyukád, mire Ő mondta, nem szokott benyitni, már megtanulta a szabályokat az előző pasijánál.
én el is hittem neki, majd valahogy csak előkerült a farkam, amit be is kapott a leányzó.
No ekkor lépett be az anyuka, azt hittem szégyenemben megsülök.
nem is lettünk sohasem jóban az anyósjelöltel.
-ugyanez a leányzó, 1 évvel később...ismét náluk, levetkőzünk, simogatjuk egymást, miegymás.
felemelem a leányzó lábait, majd szétnyitom...No itt meglepődtem. a fenekénél egy szőlőszem héja mosolygott velem szemben.
-ugyanez a leányzó, ismét náluk...egy ágyban szex után, közben előtt, hétköznap délelőtt.
jön haza a faterja - aki viszont nagyon bírt - kulcs fordul a zárban... a leányzó kimegy egy könytösben, játsza a hülyét, hogy minden rendben, most ébredt fel, beszélgetnek egy pár percet, apuja eszik néhány falatot, átöltözik, és elmegy. én bent a szobában, egy szál faszban az ágyban.
persze nem jött be, szeretett engem, de bizti tudta, hogy ott vagyok.
még leírtam e sorokat, közben beugrott még egy ráadás...
párommal történt az eset (17 éve vagyunk együtt), még csak ízlelgettük egymást, mikor orális kényeztetés közben, picit megharapta a farkam, amitől elpattant egy kis és, és be is vérzett rendesen.
mindketten beparáztunk, de pár napon belül felszívódott.
- a párom előtt, jártam a szomszéd leányzóval, aki akkortájt szakított a pasijával. néhány perc rutin beszélgetés a szülőkkel után, bementünk a leány szobájába.
én meg is kérdeztem, mi lesz ha benyit anyukád, mire Ő mondta, nem szokott benyitni, már megtanulta a szabályokat az előző pasijánál.
én el is hittem neki, majd valahogy csak előkerült a farkam, amit be is kapott a leányzó.
-ugyanez a leányzó, 1 évvel később...ismét náluk, levetkőzünk, simogatjuk egymást, miegymás.
felemelem a leányzó lábait, majd szétnyitom...No itt meglepődtem. a fenekénél egy szőlőszem héja mosolygott velem szemben.
-ugyanez a leányzó, ismét náluk...egy ágyban szex után, közben előtt, hétköznap délelőtt.
jön haza a faterja - aki viszont nagyon bírt - kulcs fordul a zárban... a leányzó kimegy egy könytösben, játsza a hülyét, hogy minden rendben, most ébredt fel, beszélgetnek egy pár percet, apuja eszik néhány falatot, átöltözik, és elmegy. én bent a szobában, egy szál faszban az ágyban.
párommal történt az eset (17 éve vagyunk együtt), még csak ízlelgettük egymást, mikor orális kényeztetés közben, picit megharapta a farkam, amitől elpattant egy kis és, és be is vérzett rendesen.
nálam a bő 20 év alatt, három kínos szitu történt
Száj lekerekedik szemek ki....Csak folytassátok és lehuppan a 1,5méterre lévő fotelbe melletünk-oldal nézetben volt pont..Azér közben már Andi is elég hiányos öltözetben volt,Odakapott maga elé valamit majd mellém űlt-társtettesként,nekem hamar fél6 lett feljebb rángattam a gatyát, de dudorodott rendesen mint a jó kislányok úgy űltem voltak a kezeim.Adrelanin dolgozott rendesen. Ha érdekes volt akkor folytatom,mert ezzel nincs vége ennek a történetnek,volt még egy ilyen, és ma is történt velem egy in flagranti ezért jutott eszembe,illetve esett nekem jó ma ezt leírni"elmondani".Mert vezeklek-és vezekeltem máskor is
In flagranti a történet lényege.Egy más megyébe,somogyba sodort az élet.Az akkori csajom is pár hónappal késöbb ott ragadt velelem,"közben sokat lejárt oda én meg fejérbe".A pár hónap alatt mivel sokat voltam egyedül azért eljárogattam napi szinten,főleg hétvégén amerre mozog az élet"kávézó-diszkó"Alakultak a dolgok-kapcsolatok,az ember ismerkedett a környékkel,minden téren.Volt egy csaj aki egy nős pasinak volt a szeretője,de lehetett próbálkozni nála. Teltek a hónapok de csak nem adta magát...................Amíg meg nem ismerte az én akkori csajomat. Utána jött a női dominancia Andinál. Mindjárt vitt volna magával az ágyába.A csajommal Szimonettával is igen jó barátságot kezdtek ápolni-tartani. A csajok megismerkedése után pár nappal már nem is nekem kellett elvinnem a csajt hanem Ő engemet. Nem fényezés de csak egyszer kell megdugnom-szeretkeznem,kefélnem-kivenni-megmutatni stb utána már tuti a csaj,ha nekem is bejön persze"mármint szívesen máskor is van"Mert nem mindig van ez így....... Gondolom sokan értik ezt.Vannak-voltak így ezzel..... Mentek a hónapok a 2 csaj egyre többet találkoztak szólóban,nem sex. én meg Andihor szinte már napi szinten nappal.Néha diszkoban már nem tudott viselkedni "ial függvényében" pedig a szeretőjével volt aki nekem barátom lett közben.A pasi tudta-nyílt titok volt.meg még egy két ottani(haver)ismerős is . A randi ami csak a sexről szólt és egyre jobban imádtuk kívántuk egymást mindig Andinál volt.Egy idő után már csak a saját kocsimmal a "egy helybéli Lacival" mertem elvitetni magam mert a Szimonetta is elkezdett felfigyelni dolgokra...A Nők sem hülyék: érzik mint macska a nem tudom most mit. Hát eljött az a nap "adig jár a korsó a kútra míg el nem törik." Megérkeztem,kocsim nincs a házánál. Sokat nem tétlenkedtünk,szinte mindig rögtön bele vágtunk.Most is így Mellemél meglökött én lehuppantam a napaliban lévő sarokülőre Őv-ki-zippzár le-gatyát kicsit segítve már tolom lejjebb Andi már egyből hevesen mélytorokkal próbálva---ami kb az első fél percig ment neki de annyira pont elég volt mindig hogy jöjjön a bő nyála ami nagyon sikamlós mélytorkozásnáll, és az a késöbbiekben is jól jön .Az olvasó hölgyeknek(mert jól szopni csak bőnyállal lehet érzékien vagy hevesen egyaránt,amit a kezed és a fasz között kenegetsz,bárminél jobb mert természetes és a tied). Hát a mélytorok már nem ment csak a heves-szenvedélyes szopás mert Jancsika nagy lett közben. ÉS megjelent Szimonetta,kopogás,de az ajtó már nyílt is......................folyt köv
Öreg téged a fene se ért!Tulajdonképpen neked mi bajod van???Azt irod,hogy persze nem törtênik velük olyan sztori amiben nincsen szex!Hát tudod biztos történik velük olyan is,csak nem arról szól a topic!
A topic cime: mi volt a legkinosabb dolog ami SZEX közben történt veletek!!!!
De tudod mit???A kritizálás helyett,inkább ird már le te,hogy veled milyen kínos dolog történt szex közben!!
Ha szűz vagy még,akkor fel vagy mentve természetesen!Na lássuk a sztorit!!!
Azt még leírnám azért,hogy teljesen nyugodt hangvitelben szántam a betüimet,mert sajnos az érzelmek nem mennek át,azért irom le!Te se kapd fel a vizet,hanem ird a sztorit,amire felkértelek!
Köszönôm!
A topic cime: mi volt a legkinosabb dolog ami SZEX közben történt veletek!!!!
De tudod mit???A kritizálás helyett,inkább ird már le te,hogy veled milyen kínos dolog történt szex közben!!
Ha szűz vagy még,akkor fel vagy mentve természetesen!Na lássuk a sztorit!!!
Azt még leírnám azért,hogy teljesen nyugodt hangvitelben szántam a betüimet,mert sajnos az érzelmek nem mennek át,azért irom le!Te se kapd fel a vizet,hanem ird a sztorit,amire felkértelek!
Köszönôm!
Simán hihető,miért ne???Szerintem hiteles és izgató amit leírtál!!!Ne foglalkozz a provokátorokkal!!!
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2016. 02. 11. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 11. csütörtök 08:31
Vagy 18 eev, az akkori páromeknal voltam. Nagy volt a szerelem, megragadtunk minden alkalmat, hogy szeretkezzunk. Szülei eleg korán mentek munkába, adott nap hajnalán hallottuk ahogy készülődnek. Zárult az ajtó, meg egy kicsit lustiztunk, majd kimentünk a szokásos reggeli higenes dolgokat elvégezni, zuhanyozni, majd vissza a szobába es uden frissen egymásnak estünk.
Volt kedvesemnek akkortájt egy genhibas, korcs sziámi macskaja volt, amelyik naponta többször bejárta a lakást, ajtót nyitva hagyni nem lehetett előtte, mert olyan keserves virnyakolasba kezdett mint akinek a toket tapossak...
Tehát mi nyugodtan, felszabadultan akciózunk a szoba közepén, nyaljuk, faljuk egymást, mindenféle pozícióban baszunk... zengett tőlünk a ház
A leányzó igencsak kis kejenc perverz macska volt, mikor érezte hogy igencsak a vége felé járok, kérte a maga adagját, szerette a szajaba, az arcára... Kapta is el a farkam, verte, szopta, majd mikor elsültem, nagy elvezettel kente szét az arcán, ami a szájába került azt nyelte nagy buzgalommal... Ebben a pillanatban néztem az ajtó felé ( nekünk oldalt volt ) és látom, hogy ott áll az anyja kővé dermedve, talcaval a kezében... Úr Isten, anyuka kirohan, mi megpróbálunk, sikertelenül, földalá bujni.... ugy egy fel óra múlva szól, gyertek ki enni... gyertek már ki...
Bő ora múlva csak kimegyünk, nema csendben reggelizunk, nekem feltűnően sok főt tojast pakolt önti a cseszembe a meleg tejet, majd raszol a lanyara, te már nem kapsz, ma mar megkaptad az adagod... Szerencsére jo fej, mdern nő volt Mint később kisult, aznap helyetesitenie kellett volna, de estére megoldott a dolog, igy maradhatott otthon, csak hát mi erről lemaradtunk....
Volt kedvesemnek akkortájt egy genhibas, korcs sziámi macskaja volt, amelyik naponta többször bejárta a lakást, ajtót nyitva hagyni nem lehetett előtte, mert olyan keserves virnyakolasba kezdett mint akinek a toket tapossak...
Tehát mi nyugodtan, felszabadultan akciózunk a szoba közepén, nyaljuk, faljuk egymást, mindenféle pozícióban baszunk... zengett tőlünk a ház
A leányzó igencsak kis kejenc perverz macska volt, mikor érezte hogy igencsak a vége felé járok, kérte a maga adagját, szerette a szajaba, az arcára... Kapta is el a farkam, verte, szopta, majd mikor elsültem, nagy elvezettel kente szét az arcán, ami a szájába került azt nyelte nagy buzgalommal... Ebben a pillanatban néztem az ajtó felé ( nekünk oldalt volt ) és látom, hogy ott áll az anyja kővé dermedve, talcaval a kezében... Úr Isten, anyuka kirohan, mi megpróbálunk, sikertelenül, földalá bujni.... ugy egy fel óra múlva szól, gyertek ki enni... gyertek már ki...
Bő ora múlva csak kimegyünk, nema csendben reggelizunk, nekem feltűnően sok főt tojast pakolt önti a cseszembe a meleg tejet, majd raszol a lanyara, te már nem kapsz, ma mar megkaptad az adagod... Szerencsére jo fej, mdern nő volt Mint később kisult, aznap helyetesitenie kellett volna, de estére megoldott a dolog, igy maradhatott otthon, csak hát mi erről lemaradtunk....
Ha ismernéd az én anyósom, akkor simán el tudnád képzelni a Cica és Kandur esetét...
Engem akcio kozben hivtak telefonon es en hulye veletlenul felvettem amit csak masnap tudtam meg, mikor megkerdeztek, hogy merre voltam mit csinaltam Hiaba magyaraztam barmit lebuktam. Szerencsem volt a lany egy istenno nem csinalt cirkuszt nem veszekedett Ilyen part kivanok mindenkinek Mint mondtam o egy istenno szerencses ficko vagyok.
Vagy 18 eev, az akkori páromeknal voltam. Nagy volt a szerelem, megragadtunk minden alkalmat, hogy szeretkezzunk. Szülei eleg korán mentek munkába, adott nap hajnalán hallottuk ahogy készülődnek. Zárult az ajtó, meg egy kicsit lustiztunk, majd kimentünk a szokásos reggeli higenes dolgokat elvégezni, zuhanyozni, majd vissza a szobába es uden frissen egymásnak estünk.
amikor a rend dőre vízi őre a Balatonban,mögöttünk ránk köszönt ,hogy " A folyamatban lévő tevékenységünket folytassuk máshol ! "
Egy csajjal összejöttem egy buliban. Kamionos volt a férje. Felhívott magához és nagyban lovagolt rajtam amikor egyszer csak megmerevedett. Az ablakhoz ugrott és megszólalt. Hazajött a férjem, most száll ki a kamionból, tűnj el gyorsan. Álló fasszal a gatyámat is alig tudtam felhúzni, de csúcsot döntöttem öltözésben. Hajnal volt, egy lélek sem volt sehol, mentem le a lépcsőn és a fordulóban, megláttam egy nagydarab pasit felfelé jönni. Visszarohantam a negyedikig és hallgatóztam, de szerencsére ő nem látott meg. Úgy osontam, hogy a torkomban dobogott a szívem. Mint később kiderült, kimaradt egy fuvar és gyorsan hazaugrott.
Még kamasz koromban volt a szobámban egy szivacs ágybetét,aton aludt valamelyik rokon gyerek,ha nálunk maradt. Erre csináltam egy lyukat és ezt dugtam, így masztiztam..egy délután is épp ezt a mókát űztem,mikor későn vettem észre,hogy hazajött a hugom..épp akkor nyitott be köszönni,mikor a legjobb volt.. annyi időm maradt,hogy kihúzzam a farkam,és hát csöpögött minden a padlóra..ja bocs..ennyit mondott..hát nagyon égtem..
Szerintem mindenkinek akad kínos dolog, de az a jó, hogy ezek többségén utólag már csak nevet az ember.
- Tizenévesek voltunk, a tévéműsor vacak, de kellemes fényt adott a képernyő fénye, ezért barátnőmmel (későbbi feleségemmel) a napi akárhányadik szeretkezésünket élveztük, és már nagyon közel jártunk a végső beteljesüléshez... ajtó nyílik, és bejön az anyósom, majd az élettársa, és letelepednek az ágyra illetve az ágy mellé a fotelbe, hogy valami „fontos” dolgot megbeszéljenek velünk. Mivel az ajtó nem volt zárható, szerencsére a paplan alatt kiskifli-nagykifli pózban élveztük egymást. Farkam a punciban, és közben dumcsi… néha azért óvatosan mozogtam, hogy megmaradjon a keménység… Ekkor mindig mérges hátranézést kaptam… de kit érdekelt, mert bár anyósomék miatt lelombozó, de valahol azért vicces volt a helyzet. Amikor végre kimentek a szobából, újra nekiláttunk a szexnek, s az este folyamán másodjára is telespricceltem asszonykám tinipunciját.
A gyerekek azok sok-sok „ciki” pillanatot tudnak okozni.
- Szolidan, feltűnésmentesen szeretkezünk a Balatonban, amikor megjelenik egy vadidegen karúszós kiskrambó, odaevickél hozzánk, hogy elmondja nekünk is azt, hogy már tud úszni… Pár méterrel mögötte meg az anyukája meg próbálja utolérni… Ő lehet sejteni kezdhetett valamit, mert a páromnak tűzvörös volt az arca…
- rá húsz évre… Szeretkezünk, amikor az ajtón dübbenés, kilincs lenyomódás. Abbahagytuk szexet, mert azért az ilyesmi mégiscsak kiszakítja az embert a „varázslatból”, bár be volt riglizve az ajtó, így nem tudott bejönni a próbálkozó. Legalábbis ezt hittük… mert még erősebb dübbenés, rigli leszakad és már benn is volt a nagyobbik fiúnk. A szerelmi bánatáról akart velünk éjjel egykor beszélni, s hát mivel halk zene szűrődött ki, ezért úgy gondolta tévézünk. Az ajtón meg azért jött át nagyobb lendülettel a kis 190 centijével, mert azt hitte, csak meg volt szorulva az ajtó (sohasem volt). Szerencsére ekkor már egymás mellett feküdtünk, s egy kamasznál az ember megbecsüli azt, ha a problémájával az emberhez fordul. Kicsit ciki volt az elején,. Ő nem vett észre semmit, mi meg igyekeztünk felelős szülőként viszonyulni a gyerek őszinteségi- kommunikálni akarós rohamához.
- Tizenévesek voltunk, a tévéműsor vacak, de kellemes fényt adott a képernyő fénye, ezért barátnőmmel (későbbi feleségemmel) a napi akárhányadik szeretkezésünket élveztük, és már nagyon közel jártunk a végső beteljesüléshez... ajtó nyílik, és bejön az anyósom, majd az élettársa, és letelepednek az ágyra illetve az ágy mellé a fotelbe, hogy valami „fontos” dolgot megbeszéljenek velünk. Mivel az ajtó nem volt zárható, szerencsére a paplan alatt kiskifli-nagykifli pózban élveztük egymást. Farkam a punciban, és közben dumcsi… néha azért óvatosan mozogtam, hogy megmaradjon a keménység… Ekkor mindig mérges hátranézést kaptam… de kit érdekelt, mert bár anyósomék miatt lelombozó, de valahol azért vicces volt a helyzet. Amikor végre kimentek a szobából, újra nekiláttunk a szexnek, s az este folyamán másodjára is telespricceltem asszonykám tinipunciját.
A gyerekek azok sok-sok „ciki” pillanatot tudnak okozni.
- Szolidan, feltűnésmentesen szeretkezünk a Balatonban, amikor megjelenik egy vadidegen karúszós kiskrambó, odaevickél hozzánk, hogy elmondja nekünk is azt, hogy már tud úszni… Pár méterrel mögötte meg az anyukája meg próbálja utolérni… Ő lehet sejteni kezdhetett valamit, mert a páromnak tűzvörös volt az arca…
- rá húsz évre… Szeretkezünk, amikor az ajtón dübbenés, kilincs lenyomódás. Abbahagytuk szexet, mert azért az ilyesmi mégiscsak kiszakítja az embert a „varázslatból”, bár be volt riglizve az ajtó, így nem tudott bejönni a próbálkozó. Legalábbis ezt hittük… mert még erősebb dübbenés, rigli leszakad és már benn is volt a nagyobbik fiúnk. A szerelmi bánatáról akart velünk éjjel egykor beszélni, s hát mivel halk zene szűrődött ki, ezért úgy gondolta tévézünk. Az ajtón meg azért jött át nagyobb lendülettel a kis 190 centijével, mert azt hitte, csak meg volt szorulva az ajtó (sohasem volt). Szerencsére ekkor már egymás mellett feküdtünk, s egy kamasznál az ember megbecsüli azt, ha a problémájával az emberhez fordul. Kicsit ciki volt az elején,. Ő nem vett észre semmit, mi meg igyekeztünk felelős szülőként viszonyulni a gyerek őszinteségi- kommunikálni akarós rohamához.