Ha nem titok mekkora és milyen nemű a gyerek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890770)
2016. 01. 31. vasárnap 12:20
Sehogy
Sehogy
(Ez egy válasz Thomas21 üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Lent voltunk vidéken anyáméknál kicsit nyaralgatni . Mindenki dolgozott és az egyik szobába rendesen ahogy kell dugom a barátnőmet .Egyszer csak az ajtóba megszólal a szomszéd néni , Hát te ( balu ) haza jöttél , ha végeztetek gyere már át kicsit beszélgetni . Pafff ,mondtam jó pár perc és megyek . Szokás , hogy a szomszédok csak úgy ki be járkálnak egymásnál
És a gyerkőcöt hogy magyaráztad ki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 30. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 30. szombat 14:48
Férjem nagybátya nálunk töltötte az ünnepeket. Az egyik este szeretkezés előtt elfelejtettük be csukni a szoba ajtót és a folyosói sötétben észre vettem őt amint leskelődött. Bő 1 éve pedig masztizás közben buktam le amikor a gyerek rám nyitott. Az ember folyton tanul a hibáiból
Férjem nagybátya nálunk töltötte az ünnepeket. Az egyik este szeretkezés előtt elfelejtettük be csukni a szoba ajtót és a folyosói sötétben észre vettem őt amint leskelődött. Bő 1 éve pedig masztizás közben buktam le amikor a gyerek rám nyitott. Az ember folyton tanul a hibáiból
Egyszer fèkszakadás......volt olyan is amikor a volt csajom anyja ránk nyitott, csak lesett nemigazán akart kimenni, a barátnőm zavarta ki........másik törtènet: èjjel hazavittem egy lányt, nem voltunk szomjasak egèsz èjjel toltuk az ipart, kicsit talán hangosan. Kb dèl fèl 1 körül kimegyünk a konyháva kávèzni, èdesanyám kinn áll,jó reggelt stb tèged hogy hivnak csillagom? Kèrdezte a csajt, persze látszott rajtunk hogy mi van
..érettségi után pár hónappal..leányzóék lakása..gázfűtéses cserépkályha..késő esti hazaérés után fűtés felteker,de a szentem(1em is +!) ágyazáskor 1 nagy pehelypárnát lezseren a(z akkor még hideg )kályha oldalához dobott.
Naná,h.pont akkor gyulladt meg rajta a huzat+izzott/parázslott a rettenet büdös toll,amikor kb:hajszálnyira voltunk a "csúcstól".." Te b@sszus..mi ez a kegyetlen bűz?..mi a lóf@sztól van itt ekkora füst?..cseszdmeg!..ég az ágynemű!
Álló fütyivel spuri ki a fürdőbe lavór vízért..természetesen (majdnem)anyóspajtásnak is sikerült felébredni a szagra/zajra,&persze,hogy kijött lecsekkolni,hogy mi a bánat történt..dermedten,szóhoz se' jutva,tágra meredt szemmel bámulta a sarokban toporzékoló pucér lányát,a hömpölygő füstöt+engem,miközben álló brével,lavór vizekkel ide-oda rohangálok a lakásban oltás közben..hosszú évek után is fuldokoltunk a röhögéstől amikor szóba került.
Naná,h.pont akkor gyulladt meg rajta a huzat+izzott/parázslott a rettenet büdös toll,amikor kb:hajszálnyira voltunk a "csúcstól".." Te b@sszus..mi ez a kegyetlen bűz?..mi a lóf@sztól van itt ekkora füst?..cseszdmeg!..ég az ágynemű!
Álló fütyivel spuri ki a fürdőbe lavór vízért..természetesen (majdnem)anyóspajtásnak is sikerült felébredni a szagra/zajra,&persze,hogy kijött lecsekkolni,hogy mi a bánat történt..dermedten,szóhoz se' jutva,tágra meredt szemmel bámulta a sarokban toporzékoló pucér lányát,a hömpölygő füstöt+engem,miközben álló brével,lavór vizekkel ide-oda rohangálok a lakásban oltás közben..hosszú évek után is fuldokoltunk a röhögéstől amikor szóba került.
Biztos kiderült de most a fiú vagyok!
Régen, ifjú koromban a célegyenesben rossz nevet mondtam a szerelem bevallása közben a leányzónak! )
Pfff, mekkora blamázs volt!
Felhúzta a bugyiját és otthagyott csőre töltve.
Pfff, mekkora blamázs volt!
Felhúzta a bugyiját és otthagyott csőre töltve.
Egyszer még kb húsz éves koromban a lány felrakta a lábait a nyakamba és beszakadt alattunk az ágy! A sokk után őrült nagyot röhögtünk, de ezzel vége is lett a dugásnak! Fél hatra állt a cerka:
fékszakadás
Alma ki előtt buktatok le?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 11:09
A lebukás
28éve az Anyám rám nyitott, én kutyában az ajtóval szemben. Minden meg fagyott, én bootoltam 1x, : menjél már ki, nem tudsz kopogni. Erre Ő: mondtam már a cipőket hagyjátok az ajtó előtt!
A lebukás
Leestem az ágyról
Pl. Más nevét mondtátok közben meg ilyesmik érdekelnének