Ugye ezt nem mondod komolyan!!
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2004. 12. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2004. 12. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 25. szombat 19:50
Az én véleményem kicsit más. Nagyon szeretem a feleségem, és féltékeny is szoktam lenni. Az ágyban viszont nagyon felizgat, ha másik férfival szeretkezik, élvezem, ha látom amint valaki más farka tövig hatol a puncijába. Azt is élvezem, ha szeretkezés után ölelkeznek és csókolóznak. Az én farkam átlagosnál talán 1 picivel nagyobb, de az sem zavarna, ha az enyémnél nagyobb szerszámmal dugná meg valaki jó alaposan. Tehát a féltékenység bonyolultabb dolog mint hinnénk.
Az én véleményem kicsit más. Nagyon szeretem a feleségem, és féltékeny is szoktam lenni. Az ágyban viszont nagyon felizgat, ha másik férfival szeretkezik, élvezem, ha látom amint valaki más farka tövig hatol a puncijába. Azt is élvezem, ha szeretkezés után ölelkeznek és csókolóznak. Az én farkam átlagosnál talán 1 picivel nagyobb, de az sem zavarna, ha az enyémnél nagyobb szerszámmal dugná meg valaki jó alaposan. Tehát a féltékenység bonyolultabb dolog mint hinnénk.
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2004. 12. 24. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 24. péntek 23:17
Hozzászólás helyett, én inkább csak a saját tapasztalatomat írnám le. Nagyon izgalmas,izgató dolog egy másik nővel osztozni egy pasin. Ilyen téren még egy kis leszbi szex is belefér az életembe. De egy valamit azért nem szabad elfelejteni. Egy nő sokkal "könnyebben" viseli az osztozást egy férfin, mint fordítva. Ha egy pasinak feldobod az édes hármast, kikel magából, és lelkileg megviseli, ha a harmadik személy egy férfi lenne. A férfiak nem képesek elviselni, hogy valaki más is hozzáérjen a szeretett nőhöz. Az "önbecsülésükről" már nem is beszélve. Egyből azt hiszik, hogy keveset nyújtanak az ágyban, ezért kell a harmadik személy, pedig messze nem erről szól a történet. Biztos vannak kivételek is, hisz mért ne lennének, én pedig mélyen fejethajtok elöttük, de az én tapasztalatom más.
Irigylem a barátnődet!!!!!!!
Hozzászólás helyett, én inkább csak a saját tapasztalatomat írnám le. Nagyon izgalmas,izgató dolog egy másik nővel osztozni egy pasin. Ilyen téren még egy kis leszbi szex is belefér az életembe. De egy valamit azért nem szabad elfelejteni. Egy nő sokkal "könnyebben" viseli az osztozást egy férfin, mint fordítva. Ha egy pasinak feldobod az édes hármast, kikel magából, és lelkileg megviseli, ha a harmadik személy egy férfi lenne. A férfiak nem képesek elviselni, hogy valaki más is hozzáérjen a szeretett nőhöz. Az "önbecsülésükről" már nem is beszélve. Egyből azt hiszik, hogy keveset nyújtanak az ágyban, ezért kell a harmadik személy, pedig messze nem erről szól a történet. Biztos vannak kivételek is, hisz mért ne lennének, én pedig mélyen fejethajtok elöttük, de az én tapasztalatom más.
És persze az a két jó nő a Te farkadért veszekedjen... !? Majdcsak megegyeznek kié legyen előbb. Kitartás! /baráti üdvözlettel: 1 másik perverz állat/
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2004. 12. 21. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 21. kedd 15:28
...engem mondjuk speciel felizgat, ha két jó nő veszekszik egymással. (tudom, perverz állat vagyok :-)
Válasz Pammy és Vacska veszekedésére (...)
...engem mondjuk speciel felizgat, ha két jó nő veszekszik egymással. (tudom, perverz állat vagyok :-)
én igy ugyan igy vagyok vele
(Ez egy válasz Junior23... üzenetére (2004. 12. 11. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 11. szombat 08:36
Én egyszer voltam úgy hogy volt még egy lány plussz a barátnőm.Isteni látvány volt hogy ketten egymással elvoltak.Nem tudtam odanézni mert rögtön elsültem volna !Viszont ha lenne egy pasi plussz én és egy idegen lány akkor engem zavarna a másik csávó.Nem tudom miért de én ezt a fajta sexet nem keresem és nem is mennék bele.Az biztos hogy a lányoknak tetszik és nagyon sok olyan fiú van aki ezt szereti.
NEEEEEEEEEEEEM SZÓLOK HOZZZZÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, AZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR SE SZÓLOK HOZZZZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Most még egy is jó lenne.......
Eni kedves!
Azt nem mondtam hogy a 3. külön-különben nem volt részem...
A jobb kedvemen most abszolut nem lehet korrigálni..pont ma egy éve.. nevezetes a dátum.. és kicsit letargiába dönt.. sajna innentől a karácsonyaim picit elvannak cseszve.. de hidd el Én bízok a legjobban abban, hogy lesz ez még jobb is.. csak kikell hogy várjam...
Azt nem mondtam hogy a 3. külön-különben nem volt részem...
A jobb kedvemen most abszolut nem lehet korrigálni..pont ma egy éve.. nevezetes a dátum.. és kicsit letargiába dönt.. sajna innentől a karácsonyaim picit elvannak cseszve.. de hidd el Én bízok a legjobban abban, hogy lesz ez még jobb is.. csak kikell hogy várjam...
Pammy te mar felremagyarazol mindent, ez a szemelyeskedes meg igazan szanalmas....
Egyebkent meg ma jo kedvem van, ezert csak nevetek rajtad:DDD
Méghogy en perverz???????? ugyan ugyan...:DDD
Egyebkent meg ma jo kedvem van, ezert csak nevetek rajtad:DDD
Méghogy en perverz???????? ugyan ugyan...:DDD
na hát biztos nem veszem be 3.-nak akire most gondolok.. akkor inkább a válás..
cupp-cupp!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 15. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 15. szerda 17:10
Draga, benned ismet nem csalodtam, latom te figyelsz:)
Neked is puszi;)
Neked is puszi;)
Romeo!
A magam részéről teljes vállszélességgel támogatom a javaslatodat!
A magam részéről teljes vállszélességgel támogatom a javaslatodat!
magadról beszélsz?
De ráértek délután!!!!!!!!NINCS nektek dolgotok ami hasznos lenne?
Vagy konfliktus hiányotok van!:)
Vagy konfliktus hiányotok van!:)
Draga, benned ismet nem csalodtam, latom te figyelsz:)
Neked is puszi;) (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 15. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked is puszi;) (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 15. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 15. szerda 14:05
Kedves Pammy!
Nem akarok beleszólni, de mégis!
Mindenkinek szabad kioktatni, meg is tettétek mindketten, de nekem ez már kicsit provokatívnak tűnik részedről. Annál is inkább, mert Vacska már javasolta a vita lezárását...
Puszi mindkét "amazonnak"!
Nem akarok beleszólni, de mégis!
Mindenkinek szabad kioktatni, meg is tettétek mindketten, de nekem ez már kicsit provokatívnak tűnik részedről. Annál is inkább, mert Vacska már javasolta a vita lezárását...
Puszi mindkét "amazonnak"!
"sztem itt zarjuk le mi ketten az eszmecseret" - ez elegge javaslatnak tunik, de latom nem olvasol figyelmesen, vegulis akkor meg mit is varok toled, nem???
En nem kioktattalak, hanem "az egyesek es masok es egyedek, es igenyszint valamint megfeleles" cimu mondatodtol leszakadt a fejem. joggal.
Latom, a tolerancia szo jelenteserol meg fogalmad sincs, ki emlegetett itt egyenloseget?????? ajanlom neked az idegen szavak keziszotarat, ettol fuggetlenul meg ne gyere vissza vitatkozni, csak akkor ha tenyleg nem fogsz sertodotten kozhelyekkel vagdalozni:) Inkabb linkelgesd tovabb a kepeket a szomszedos topikokban annak mindenki jobban orul:)
En nem kioktattalak, hanem "az egyesek es masok es egyedek, es igenyszint valamint megfeleles" cimu mondatodtol leszakadt a fejem. joggal.
Latom, a tolerancia szo jelenteserol meg fogalmad sincs, ki emlegetett itt egyenloseget?????? ajanlom neked az idegen szavak keziszotarat, ettol fuggetlenul meg ne gyere vissza vitatkozni, csak akkor ha tenyleg nem fogsz sertodotten kozhelyekkel vagdalozni:) Inkabb linkelgesd tovabb a kepeket a szomszedos topikokban annak mindenki jobban orul:)
Vacska,Pammy,Skandy!!!
Ha lehetne kérnünk /nekünk uraknak/
ezt a vitát nem döntenétek el bikinis iszapbírkózással???
Ha lehetne kérnünk /nekünk uraknak/
ezt a vitát nem döntenétek el bikinis iszapbírkózással???
Mindenki vágyik valamire de, mivel nem vagyunk egyformák (Hál'Istennek még akkor lenne káosz ezen a világon) ebből kifolyólag más és másra vágyunk.
Továbbra is csók a női nemnek.
Továbbra is csók a női nemnek.