van abban valami,amit mondsz, de ez csak azokra vonatkozik,akik gyengék! akik nem tudják önmagukat adni, nincs egyéniségük, akiknek meg kell mondani, hogy mi a trendi,h tudják hova legyenek. akinek van saját véleménye, azzal viszont érdemes megismertetni az összes lehetőséget(pl az öltözködésre), és majd akkor VÁLASZT, olyat ami neki jó. a többiek meg félnek tőle,ezért cikizik, mert "más"... mindenki hordjon olyan bugyit ami neki jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)
2007. 08. 17. péntek 10:14
Nézzetek már kicsit körbe! A világ előre halad, nem hátra. Ma már ciki, ha egy nő szőrös, és nem tangát hord. Bárhova nézel azt látod, hogy ez a trendi, és aki boldogan akar élni, annak trendinek kell lennie. Vagyis tangát kell hordania!
sanyisanyi mellett szavazok, ILYET NE MONDJUK MÁR; HOGY AKI NEM TANGÁT HORD AZ IGÉNYTELEN, aki a tangára esküszik, miért esküszik erre, szóval kedves tangás lányok, csak egyet áruljatok el, a divatok kívül, miért hordjátok az tangát, s azon kívül, hogy mindenki erre esküszik, miért tartjátok jónak...
...remélem egyszer visszatér a hagyományos bugyi!!!
...remélem egyszer visszatér a hagyományos bugyi!!!
én a tangára esküszöm
Azt csak te gondolod kedves. Ugyebár a nők nemcsak a maguk szórakoztatására hordanak különböző fajta, színű bugyikat. Honnan tudod te, hogy egy férfinek mi tetszik, és hogyan mered kijelenteni, hogy aki nem tangát hord igénytelen?
Érdekes egy szemlélet. Tudod-e hogy a divat állandóan változik, de ami szép az soha nem fog kimenni a divatból. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes egy szemlélet. Tudod-e hogy a divat állandóan változik, de ami szép az soha nem fog kimenni a divatból. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 08:28
Én csak tangát hordok. Főleg különleges, gyöngyös, flitteres, vékony pántosakat. Az a nő, aki manapság nem tangát hord, az igénytelen. A hagyományos bugyik már régen kimentek a divatból.

szerinted a bugyi milyenségétől leszünk boldogok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 08. 17. péntek 10:14
Nézzetek már kicsit körbe! A világ előre halad, nem hátra. Ma már ciki, ha egy nő szőrös, és nem tangát hord. Bárhova nézel azt látod, hogy ez a trendi, és aki boldogan akar élni, annak trendinek kell lennie. Vagyis tangát kell hordania!
vigyázz ezzel, a minap hallottam, hogy a tangafürdőruha tavalyelőtt kiment a divatból, és nincs messze az idő, hogy az alsóneműk frontján is visszavegyék a tangát a polcokról. Persze ízlés dolga, de tény, hogy a múltkoriban a strandon szegény 15 éves kislány eléggé egyedül maradt a string fürdőtangájával, mert a 100-150 nő között egyedül rajta volt ilyen. Budapest, központ: ez azért jelent valamit a divat szempontjából, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak tangát hordok. Főleg különleges, gyöngyös, flitteres, vékony pántosakat. Az a nő, aki manapság nem tangát hord, az igénytelen. A hagyományos bugyik már régen kimentek a divatból.

Kedvesem neked erős mentál higénés zavaraid lehetnek.Ird le légyszives hogy azok a hölgyek akik hagyományos bugyit hordanak miért igénytelen?Mikor ment ki divatból a hagyományos bugyi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is imádom a kivillano tangákat vagy tangát sejtetö bugyi körvonalat de mégjobban imádom ha azt látom,hogy nincs se tanga se sima se semmijen bugyi.

én is imádom, ha kilóg a bugyi a nadrágból, de igazából a hagyományos bugyi is ki tud lógni. További zgi téma, ha egy szép testhez simuló nadrágban látszik a bugyi körvonala, és egy hagyományos bugyi körvonala engem jobban izgat, mint a tangáé..én is kicsit konzervatívabb vagyok
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 16:39
Izgi látvány, amikor jó fenekű csajok leülnek, lehajolnak, s kilátszik a tanga. vagy éppen megy fölfelé előttem a lépcsőn, jó alacsonyra szabott farmerban vagy szoknyában. A teljes pillangó kivan, mármint az van hátul a tangán, ilyet is láttam. De. Volt az ismert női alsónemű márkának egy Papilion nevű francia tipusú bugyija, ma már nem gyártják, na az csodálatos, triumfális volt.
Izgi látvány, amikor jó fenekű csajok leülnek, lehajolnak, s kilátszik a tanga. vagy éppen megy fölfelé előttem a lépcsőn, jó alacsonyra szabott farmerban vagy szoknyában. A teljes pillangó kivan, mármint az van hátul a tangán, ilyet is láttam. De. Volt az ismert női alsónemű márkának egy Papilion nevű francia tipusú bugyija, ma már nem gyártják, na az csodálatos, triumfális volt.
Imádom azokat a lányokat, kik sima, hagyományos bugyit szeretnek, minden elismerésem.... lányok, mondjátok, hogy nincs igazam
Fujj! Utálom a tangát. nem tudom sokan miért szeretik annyira, sokkal izgatóbb a hagyományos szép fehér bugyi. ... mint a régi 80-as években. nem értem a lányokat miért adnak arra mindig, ki mit mond, szerintem kényelmetlen és egészségtelen - eü dolgozó vagyok. Tudom!
Igazán jó nőknél teljesen mindegy milyen fehérneműt hordanak, nem azzal hódítanak.
Mindenesetre én is tangapárti vagyok, esztétikusabb, izgatóbb látvány.
Viszont akiknek van a popsin mit összefogni, azok hordjanak csak bátran hagyományos bugyit...
Mindenesetre én is tangapárti vagyok, esztétikusabb, izgatóbb látvány.
Viszont akiknek van a popsin mit összefogni, azok hordjanak csak bátran hagyományos bugyit...
Tanga forever, tangaorult vagyok, nem birom levenni a szemem rola, gyonyoruen kiemeli a noi fenekeket...
A nokre bizom szeretik e hordani vagy sem de ha szexrol van szo kihagyhatatlan...

a tanga egy eleg jo talalmany de egyezunk meg abbban hopgy nem mindenkinek all jol
de minek bugyi vagy tanga egy foro nyaron mennyivel erdekesebb egy csaj anelkul
de minek bugyi vagy tanga egy foro nyaron mennyivel erdekesebb egy csaj anelkul
Tanga az szép dolog, csak azt mondják hogy nem egésséges. Hmm. De vannak szexi alsónemuk más változatban is.
aki jó nőnek érzi magát, hordjon tangát... sikere lesz
vicces lehet, amikor közlöd az aktuális pároddal, hogy "figyelj, eddig nem mutattam meg a bugyim, de készülj fel rá, hogy nem tangát fogsz találni, hanem hagyományos bugyit, mert annak nem nyúlik ki a gumija, amikor félrehúzod..."
Jó, csak vicceltem, mindent értek!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 31. kedd 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 07. 31. kedd 01:35
nem,mert nem mutatom + 1ből,h. milyen bugyit hordok;később pedig már úgyis tudja