nem,mert nem mutatom + 1ből,h. milyen bugyit hordok;később pedig már úgyis tudja
![smile](images/smilies/smile.gif)
A tangára szavazok,imádom nézni a barátnőm naciján halványan áttetsző csipke tanga körvonalát...
Aha. Tehát gumi meg nyálkahártya. De egyet még kérdeznék: ha csábítani akarsz, egy-két órára nem tűröd meg magadon mégis azt a nyúló gumis tangabugyit?
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 28. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2007. 07. 28. szombat 10:05
na,ez az igazi bugyi---Én ez mellett szavazok;
a tanga "szexuális használatával" pedig az a gkond,h. kitágulhat a gumija és tönkre+y mint a melltartó pántja,amikor levétel nélkül kerakja a mellétt a nő;
szóval:Krok486 az indokaim a tanga ellen:1.belevág a fenekembe,2.könnyen feldörzsöli a nyálkahártyát,így nagyobb a fertőzés veszélye,3.szexuális túlfűtöttség esetén a "félrehúzástól" könnyen kitágulhat a gumija
a tanga "szexuális használatával" pedig az a gkond,h. kitágulhat a gumija és tönkre+y mint a melltartó pántja,amikor levétel nélkül kerakja a mellétt a nő;
szóval:Krok486 az indokaim a tanga ellen:1.belevág a fenekembe,2.könnyen feldörzsöli a nyálkahártyát,így nagyobb a fertőzés veszélye,3.szexuális túlfűtöttség esetén a "félrehúzástól" könnyen kitágulhat a gumija
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
Én mindig tangát hordok és nem is tudnék sima bugyit hordani. mert nekem az kényelmetlen. csak tangába érzem jol magam. 13 éves korom ota nem is volt rajtam sima bugyi csak tanga.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Szerintem Francia de abból is csak a fekete a nőmőm kurva jól áll ha csak meglátomm benne egyböl áll a dákom
na,ez az igazi bugyi---Én ez mellett szavazok;
(Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2007. 07. 21. szombat 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 15:37
Gyönyörű bugyi! Imádom az ilyen bugyikat! Persze a tanga is nagyon tetszik!
Szerintem aki kitalálta a tangát az egy zseni volt.A páromat sikerült 5 éve rávennem hogy vegye fel igaz én vettem neki ajándékba. Először Ő is hagyományos bugyit hordott de utána amikor együtt vagyunk mindig felveszi a tangát.Fantasztikusan kiemeli a Női feneket és szerintem iszonyú izgató.Egyéb előnye hogy klasszul lehet szeretkezni melette hogy a NŐ le sem veszi magárol csak félre kell tolni és mehet a szerelem.Én tehát a tangára szavazok.
Minél kisebb bugyi, a tanga még jobb, a legjobb, ha csak a csupasz punci van a szoknya alatt
Gyönyörű bugyi! Imádom az ilyen bugyikat! Persze a tanga is nagyon tetszik!
sokroyg: bizony, lehet, hogy félreérthető voltam. a bnőm hord tangát, olykor-olykor, max. 4-5 hetente egy-egy alkalommal. Csak nem szereti. Sajna. A gyakoriságot próbálom fokozni.
On-lány: látjátok, fiúk, íme egy nő, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint saját kedvesem. Ez nyilvánvalóan nem baj, csak nagyon szeretném megérteni, hogy mennyire valósak a Kedves érvei. Ezek szerint kb. ott tartunk, hogy kettő-kettő a meccs. On-lány, lécci mondd meg, mit nem szeretsz még a tangán!
On-lány: látjátok, fiúk, íme egy nő, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint saját kedvesem. Ez nyilvánvalóan nem baj, csak nagyon szeretném megérteni, hogy mennyire valósak a Kedves érvei. Ezek szerint kb. ott tartunk, hogy kettő-kettő a meccs. On-lány, lécci mondd meg, mit nem szeretsz még a tangán!
Férfitanga sosem volt még rajtam, és lányként sem tudok nyilatkozni, de azt tudom, hogy a nők nagyobb százaléka tangapárti...
Ők felelőtlenek a fertőzések kockázata miatt?
Annyiban igazad van on-lány, hogy ha a szomszéd beleugrik a kútba, én nem ugrom utána
Azért korteskedem a tanga mellett, mert nekem az jön be igazán
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 20. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ők felelőtlenek a fertőzések kockázata miatt?
Annyiban igazad van on-lány, hogy ha a szomszéd beleugrik a kútba, én nem ugrom utána
Azért korteskedem a tanga mellett, mert nekem az jön be igazán
2007. 07. 20. péntek 14:39
sokroyg-nek is:ez nem csak 1szerű kifogás;tény.igaz,h. fertőzést bárhol össze lehet szedni,de ezzel nagyobb a fertőzés kockázata,mivel könnyebben feldörzsöli a nyálkahártyát
sokroyg-nek is:ez nem csak 1szerű kifogás;tény.igaz,h. fertőzést bárhol össze lehet szedni,de ezzel nagyobb a fertőzés kockázata,mivel könnyebben feldörzsöli a nyálkahártyát
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:58
Köszi a tippeket, már mind megvolt. Tudja, hogy gázul néz ki az átsejlő bugyivonal a vékony nadrágon. Azzal érvel, hogy a tangán keresztül könnyebben kap vmi fertőzést (pl. fürdőtangában), de ez baromság, tudom. Megsérteni nem akarom. Amit még megpróbálok, az a régi jó "bevásárlás" - ha a tőlem kapottat nem hordja, baj lesz. Köszi a tippeket!
Nekem az is épp' elég,ha a nadrágom belevág a fenekembe,mután ülés után felálltam;a tanga ennél csak rosszabb lehet---sztem
1etlen 1 előnye,h. nem csúszik "félre"
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 20. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
1etlen 1 előnye,h. nem csúszik "félre"
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
2007. 07. 20. péntek 14:15
amíg egy lány nem próbálta, hogy a tanga milyen, hiába is siránkozik, hogy kényelmetlen, meg bevág, és hogy fertőzést lehet összeszedni, mondvacsinált kifogásokat szajkózik...
Kismillió típusú tanga létezik. ha az egyik szexi nem jó, majd bejön a másik szexi...
Amíg nem kóstoltam a pacalt, én sem szerettem (lehet egyénileg fűszerezni)...
Kismillió típusú tanga létezik. ha az egyik szexi nem jó, majd bejön a másik szexi...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
amíg egy lány nem próbálta, hogy a tanga milyen, hiába is siránkozik, hogy kényelmetlen, meg bevág, és hogy fertőzést lehet összeszedni, mondvacsinált kifogásokat szajkózik...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 14:01
Részemről kiegyezek a francia bugyival is, sőt, a kép is tetszik itt nem sokkal lejjebb arról az ultravékony szépségről. A lényeg, hogy azt érezzem, próbál adni magára. Mert nekem magyarázhatja bárki, de nem hiszem el, hogy aki amolyan "kommunista bugyit" hord (maradjunk most már ennél az elnevezésnél), az IGÉNYESNEK AKAR TŰNNI!
És nagyon köszi a biztatást, meg a szurkolást!
Ja, és igazatok van, mindet le lehet venni. De nem mindegy a padlónak se, hogy szép bugyi vagy vmi közönséges izé landol rajta...
Ja, és igazatok van, mindet le lehet venni. De nem mindegy a padlónak se, hogy szép bugyi vagy vmi közönséges izé landol rajta...
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Részemről kiegyezek a francia bugyival is, sőt, a kép is tetszik itt nem sokkal lejjebb arról az ultravékony szépségről. A lényeg, hogy azt érezzem, próbál adni magára. Mert nekem magyarázhatja bárki, de nem hiszem el, hogy aki amolyan "kommunista bugyit" hord (maradjunk most már ennél az elnevezésnél), az IGÉNYESNEK AKAR TŰNNI!
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2007. 07. 19. csütörtök 11:23
Fertőzést összeszedni, csak mert tanga van rajta, és nem bugyi?
Vízből mindenhonnan szedhet össze valamit az ember (fül, bőr, száj), mégsem szkafanderben pancsolunk, ez butaság, hogy a fürdőtangát épp ezért mellőzi.
Mindemellett a nők túlnyomó többsége a mindennapokban tangát hord, mégsem fertőződnek lépten-nyomon...
Próbálkozásod remélem siker követi, de ne felejtsd, a francia bugyesz is naggyon király
Vízből mindenhonnan szedhet össze valamit az ember (fül, bőr, száj), mégsem szkafanderben pancsolunk, ez butaság, hogy a fürdőtangát épp ezért mellőzi.
Mindemellett a nők túlnyomó többsége a mindennapokban tangát hord, mégsem fertőződnek lépten-nyomon...
Próbálkozásod remélem siker követi, de ne felejtsd, a francia bugyesz is naggyon király
A francia akkor jó, ha abban alszik. Sztem sokkal szexibb lehet egy viszonylag gyengus popsin, mint a tanga.
Nem mondom,tényleg szép és tetszenek nekem a sima valamint a francia bugyik is. Ezutóbbit nagyon sexynek találom, de hát ha idegesít
Mármint az idegesít ha elcsúszkál a popsimon
Mármint az idegesít ha elcsúszkál a popsimon
maximálisan egyet értek, találó ez a kép
(Ez egy válasz Creative01 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
2007. 07. 19. csütörtök 20:23
Na jó, csak ezért még nem kell ott hagyni.
Én pl. imádom az ilyen lehelet-vékony nem túl széles 3szög alakú bugyikat is:
![](http://kepfeltoltes.hu/070719/bugyi1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Aztán ott a francia bugyi, próbálkozhatsz azzal is. Az végülis valamiféle átmenet a tanga felé.(?)
Aztán ott a francia bugyi, próbálkozhatsz azzal is. Az végülis valamiféle átmenet a tanga felé.(?)
Na jó, csak ezért még nem kell ott hagyni.
Hagyd ott!
Az enyém akkor kezdett tangát hordani, mikor kitettem. Amikor megláttam rajta, rá is kérdeztem, erre azt felelte, hogy muszáj hordania, különben 1 fiú sem néz rá
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az enyém akkor kezdett tangát hordani, mikor kitettem. Amikor megláttam rajta, rá is kérdeztem, erre azt felelte, hogy muszáj hordania, különben 1 fiú sem néz rá
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
2007. 07. 19. csütörtök 10:58
Köszi a tippeket, már mind megvolt. Tudja, hogy gázul néz ki az átsejlő bugyivonal a vékony nadrágon. Azzal érvel, hogy a tangán keresztül könnyebben kap vmi fertőzést (pl. fürdőtangában), de ez baromság, tudom. Megsérteni nem akarom. Amit még megpróbálok, az a régi jó "bevásárlás" - ha a tőlem kapottat nem hordja, baj lesz. Köszi a tippeket!