én a hagyományos bugyitól rosszul vagyok egy nőn csak is tanga legyen.
Strandon is elég gát hogy ma már alig alig van valakin tangás fürdőruha mert állítólag nem dívat
Strandon is elég gát hogy ma már alig alig van valakin tangás fürdőruha mert állítólag nem dívat
Csak tanga, nagy melegben pedig a szoknya alatt semmi.
Régebben én is csak a tangára esküdtem , de a párom azt mondja, hogy már "kiöregedett" belőle. (Most 40.) Rendes fazonú, szines, de átlátszó bugyikat hord, amin a fanszőre átlátszik.
Halál izgalmas volt nézni őt ahogy szétvetett lábakkal ült a pamlagon, a bugyijában a tűzoltó, meg a felesége keze versenyzett, hogy ki éri el elsőnek a bejáratot. (Végül a csaj puha, párnás ujjai találtak rá elsőnek.)
Halál izgalmas volt nézni őt ahogy szétvetett lábakkal ült a pamlagon, a bugyijában a tűzoltó, meg a felesége keze versenyzett, hogy ki éri el elsőnek a bejáratot. (Végül a csaj puha, párnás ujjai találtak rá elsőnek.)
exeim mid tangát hordtak, párom is mindig tangát. sok ismerős csajszi főleg tangát, ahogy látom. de van 1-2 aki a francia, féltangást imádja. izgat mind
franciabugyi
Tanga de a nagyobb bugyi is tud izgató lenni
Az én kis feleségem is tangát hord csak.Imádom
Megnézném benne a fenekedet!
(Ez egy válasz Réka7777 üzenetére (2021. 01. 01. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a legszebb izgatóbb egy szép tanga egy brutál jó fenekű nőn
Csak tangát hordok
Csak tanga
Tanga
Csak tangát hordok. Fehérneműben és strandon is.
Én a hagyományos bugyit kedvelem, a tanga zavar hogy bevág.
Sógornőm hagyományost használ a lánya tangát jól áll mindkettőnek
nálam mindkettő játszik, mikor mi a helyzet ez attól függ
Természetesen a tanga bugyiban is és fürdő ruhában is
Osztom a véleményedet....
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 09. 08. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 08. kedd 09:08
én a franciát tartom sexybbnek de igaz néha a mini alatt a semmi jobb
A hagyományos is sexy. De a tanga és a francia az amitől igazán be tudok indulni. A női fenék a gyengém, abból is a telt vagy molett alkat.
Magamon persze sima bár volt már tangám , de álljunk meg nem női hanem férfi j.p res. Öltönyhöz nagyon jó volt.