Szerintem is lehet izgató és szexi bármelyik . Korábbi párom egyike nem viselt se bugyit se melltartót. Nagyon ritka volt mikor használt. Nem éreztem izgatónak mert sajnos lenge ruházat nem társult hozzá.
Szerintem mind kettő tud izgató lenni. Egy kívánatos hölgyön jól mutat mind kettő
Egyszer megnézném én is az emberek reakcióitha feleségem bugyi nélkül jönne el bevásárolni tuti végig ágaskodna a farkam emlékszem, régen egyszer voltegy virágmintás minije, ami tök átlátszó volt, és amikor abban volt, minden pasi utána fordult. Nemcsak a tangája látszott át teljesen, de popsijának tökéletes, gömbölyű vonalai is.
Micsoda kérdés! Csinos női popsin csak a tanga! Bikiniben és fehérneműben is...
Mindkettő. Egyszerre
én a franciát tartom sexybbnek de igaz néha a mini alatt a semmi jobb
Szerintem bugyi nelkul a legjobb, nagyon izgi tud lenni pl egy nagybevasarlas amikor rovid egyberuhaban van bugyi nelkul. Amúgy ha muszaj, akkor tanga, vagy franciabugyi
Nekem azok jönnek be, amik szemből (puncinál) alig takarnak. Ami viszont hátul csak egy zsinór, az nem jön be. Az nem emeli ki úgy a kerek popsit.
Én is a kis szexi tangakra szavazók!
Nem kérdés, Tanga.
Nagyon dögös vagy jo a segged imadnam
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 21:01
Nincs mit.
Sokan nem úgy gondolkodnak mint te.Engem nem zavar,így írhatunk itt is meg priviben is.
Ha tudok segítek tanácsokkal neked is meg másnak is nagyon szívesen.
Sokan nem úgy gondolkodnak mint te.Engem nem zavar,így írhatunk itt is meg priviben is.
egy szép popsin tanga az igazi
És milyen jók a fényképeid
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 21:01
Nincs mit.
Van hely a nőibe is a csomagnak,nekem csak az van és nem kell igazgatnom. Akkor kóg csak ki,mikor a nejem izgatja.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 12:58
Kár, pedig nagyon kipróbálnám. A női mennyire kényelmes? Van hely benne a zacsinak, faroknak? Gondolom valami sztreccs anyagút kéne válasszak, ami nyúlik amennyire kell, és szépen rám simul, meg persze kellemesen bevág a popsimba. Te milyent hordasz?
Vannak női tangáim is, de azokkal is az a bajom, hogy elöl nagyon keskenyek, és a zacsimnak nincs benne elég hely, így oldalt kibújik. Pedig hátulról nézve nagyon mutatósak, szépen kiemelik a fenekemet.
Vannak női tangáim is, de azokkal is az a bajom, hogy elöl nagyon keskenyek, és a zacsimnak nincs benne elég hely, így oldalt kibújik. Pedig hátulról nézve nagyon mutatósak, szépen kiemelik a fenekemet.
Nincs mit.
Ha tudok segítek tanácsokkal neked is meg másnak is nagyon szívesen. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha tudok segítek tanácsokkal neked is meg másnak is nagyon szívesen. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 20:16
Köszi!
(De az miért lényeges, hogy valaki hetero e? Én amúgy is az vagyok, attól hogy szeretem a tangát magamon is. Szerintem ez nem ezen múlik. Aki mégis összekapcsolja a kettőt, az az ő baja.
Azért írtam ide egyébként, mert más fiúkat is érdekelhet ez a dolog rajtam/rajtunk kívül. Ha intelligensen írogatunk, nem hinném, hogy ez bármelyik normális embert zavarná egy szexoldalon.
De ha nekem úgy kényelmesebb, akkor privátban is szívesen veszem az ötleteidet.
(De az miért lényeges, hogy valaki hetero e? Én amúgy is az vagyok, attól hogy szeretem a tangát magamon is. Szerintem ez nem ezen múlik. Aki mégis összekapcsolja a kettőt, az az ő baja.
Azért írtam ide egyébként, mert más fiúkat is érdekelhet ez a dolog rajtam/rajtunk kívül. Ha intelligensen írogatunk, nem hinném, hogy ez bármelyik normális embert zavarná egy szexoldalon.
De ha nekem úgy kényelmesebb, akkor privátban is szívesen veszem az ötleteidet.
Köszi!
De ha nekem úgy kényelmesebb, akkor privátban is szívesen veszem az ötleteidet. (Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha nekem úgy kényelmesebb, akkor privátban is szívesen veszem az ötleteidet. (Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 19:50
Legközelebb inkább priviben írjál,mert itt nem szeretik az ilyen hozzászólásokat.Ez nagyobbrészt hetero oldal.
Legközelebb inkább priviben írjál,mert itt nem szeretik az ilyen hozzászólásokat.Ez nagyobbrészt hetero oldal.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár, pedig nagyon kipróbálnám. A női mennyire kényelmes? Van hely benne a zacsinak, faroknak? Gondolom valami sztreccs anyagút kéne válasszak, ami nyúlik amennyire kell, és szépen rám simul, meg persze kellemesen bevág a popsimba. Te milyent hordasz?
Szerintem eléggé kényelmes.Én elszoktam férni bennük.Az elhelyezés a titka az elférésnek a franciánál és a tangánál is akkor nem fog kibújni.(Elöl hátul bevág )
A választás rajtad múlik.Nekem csak egy pár darab van,csipke anyagú (szinte átlátszó) meg vannak hagyományosak (sztreccs). De a legtöbb az tanga. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A választás rajtad múlik.Nekem csak egy pár darab van,csipke anyagú (szinte átlátszó) meg vannak hagyományosak (sztreccs). De a legtöbb az tanga. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak női tangáim is, de azokkal is az a bajom, hogy elöl nagyon keskenyek, és a zacsimnak nincs benne elég hely, így oldalt kibújik. Pedig hátulról nézve nagyon mutatósak, szépen kiemelik a fenekemet. (Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak női tangáim is, de azokkal is az a bajom, hogy elöl nagyon keskenyek, és a zacsimnak nincs benne elég hely, így oldalt kibújik. Pedig hátulról nézve nagyon mutatósak, szépen kiemelik a fenekemet. (Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 08:08
Igen,a francia bugyi is kényelmes és az is kitudja adni a formákat.
Kimondottan fiúknak valóról még nem hallottam.
Kimondottan fiúknak valóról még nem hallottam.
Igen,a francia bugyi is kényelmes és az is kitudja adni a formákat.
Kimondottan fiúknak valóról még nem hallottam. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 24. vasárnap 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Kimondottan fiúknak valóról még nem hallottam. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 24. vasárnap 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 24. vasárnap 23:28
Felmerült bennem a gondolat, hogy szívesen kipróbálnám a francia bugyit is. Valahol lehet kapni francia bugyit fiúknak? Tetszene, hogy az is szépen bevág a popsiba, mint a tanga. Valaki hord ilyet fiúk közül?