Felmerült bennem a gondolat, hogy szívesen kipróbálnám a francia bugyit is. Valahol lehet kapni francia bugyit fiúknak? Tetszene, hogy az is szépen bevág a popsiba, mint a tanga. Valaki hord ilyet fiúk közül?
Nekem a tanga kedvencem! De a francia is jöhet
Ebben is igazat adok.És még izgatóbb is.
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2015. 05. 19. kedd 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Némi takarásnak elég a mini szoknya.
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 18. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 18. hétfő 18:44
Tökölő és Mamopapobp pozitív a hozzászólásotok .De mindenhol nem lehet meztelenkedni.Egy parányi tanga azért kell a némi takaráshoz .
TANGAAAAAA
Tökölő és Mamopapobp pozitív a hozzászólásotok .De mindenhol nem lehet meztelenkedni.Egy parányi tanga azért kell a némi takaráshoz .
Fiúként én is tangát hordok, barátnőm nagy örömére. Csajokon is tanga a kedvencem.
Szerintem az alkalom függő hogy mi. Ha szexi akar valaki lenni akkor persze hogy tanga.
Nálam csak tanga,melltartóval. Más nem.
(Ez egy válasz Csak neked üzenetére (2015. 05. 17. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanga és francia bugyi,a mama bugyi ciki.
Én tökölővel értek egyet! mint a melléklet is mutatja
tanga és minnél kisebb annál jobb Nagyon ciki szerintem pl. ha egy nadrág alatt látszik a bugyi vonala....
szia! dijjazom a hozzàszolàsod! de pucéran a legjobb a nagymelegben!
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2013. 12. 10. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 10. kedd 11:32
Én a tangát,féltangát részesítem előnyben.De legtöbbször (főleg nyáron) nem hordok bugyit.
Drága Zsuzsa! Én itthon csak tangát hordok.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszene rajtam igaz Baby?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882720)
2013. 06. 09. vasárnap 16:43
még jo hogy tanga baszátok meg
csak a tangaaaaaa esetleg francia tanga
Én a tangát,féltangát részesítem előnyben.De legtöbbször (főleg nyáron) nem hordok bugyit.
...legyen csipkés francia
Akkor ha gondolod, írj rám!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem tetszene a férfin a tanga..) Egy szép fenék..hmmm...))