Elviszlek motorozni, de tanga legyen rajtad farmer vagy bőrnadrág alatt...
Úgy fogod magad szidni, hogy a szódás kocsis nem tud úgy káromkodni.
Úgy felfázol nyáron 40 fokban, hogy olyat még nem éltél. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy fogod magad szidni, hogy a szódás kocsis nem tud úgy káromkodni.
Úgy felfázol nyáron 40 fokban, hogy olyat még nem éltél. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882720)
2013. 06. 09. vasárnap 16:43
még jo hogy tanga baszátok meg
még jo hogy tanga baszátok meg
Imádom a páromon a franciabugyit. Isteni látvány
A CFNM izgató, jó játék
Legalábbis ha olyan partnerek játsszák, akik örömüket lelik az ilyen szituációs játékokban (Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 05. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Legalábbis ha olyan partnerek játsszák, akik örömüket lelik az ilyen szituációs játékokban (Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 05. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 05. szerda 18:51
Látom szakértő vagy! Igen, ez isteni élmény "tangán belül" is . . .
Itt is baj van a világban! Nem vészes, de van baj. Nem ismerlek, de olyan korban élünk amikor egy férfinak... (elnézést, én kérek bocsánatot férfi társaim nevében) ... amikor egy hím egyednek nem ciki a tanga és a lila/rózsaszínű ing és póló, egyéb ruha.) Ha ezt magyarázni kell, már is baj van! De hordjad csak nyugodtan, ha jól érzed magad benne! Ezért önmagában nem veszlek semmibe! Ettől még lehetsz akár rendes ember is! Több homokos barátom/ismerősöm is van, érzelmileg mind felülmúlja a heteró embereket! Jó a kapcsolatunk és tiszteletben tartják az én "másságomat"! Ha valami bajom van mentálisan, velük szinte biztosan megtalálom a megoldást. Irányt tudnak mutatni, nem viselkednek hidegen, nem fordulnak el tőlem, még akkor sem ha nekik is meg van a maguk baja. Ők nem hordanak lila inget! (legalább is még nem láttam őket ilyen buzis cuccokban nyilvánosan) Az utcán talán fel sem ismernéd, hogy homoszexuális. Egyébként a buzizásról a legjobb vicceket velük szoktuk mesélni. Tudod! Rendőr viccet rendőrrel! Csak tudni kell hol van a határ! Bántani nem szeretném őket, de a buzis vicceket nagyon bírják! Az egyiknek mondtam is, hogy olyan jó fej, hogy neki "normális" hetero családban kellene szaporodni! Azt mondta, annak semmi esélye, mert akkor lenne "más"! Az pedig nem működne!
Leszbikusoknál ezt nem sikerült megfigyelnem. Ők mintha undorodnának a férfiaktól, ami szerintem "csak" egy nemiség. Persze nem zárja ki azt, hogy ne lennének ők is empatikusak!
Minden jót!
(nekem ettől még visszataszító marad a tangát és lila/rózsaszínű inget vagy pólót hordó hím egyed) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Leszbikusoknál ezt nem sikerült megfigyelnem. Ők mintha undorodnának a férfiaktól, ami szerintem "csak" egy nemiség. Persze nem zárja ki azt, hogy ne lennének ők is empatikusak!
Minden jót!
(nekem ettől még visszataszító marad a tangát és lila/rózsaszínű inget vagy pólót hordó hím egyed) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (830241)
2013. 06. 06. csütörtök 10:07
Tangát nem vennék fel,de nem értem mi baj van a lila inggel!? Az,hogy konzervatív vagy és nem nyitsz az új dolgok felé az egy dolog,de ettől még nem kell leszólni azokat akiknek tetszik!
Tangát nem vennék fel,de nem értem mi baj van a lila inggel!? Az,hogy konzervatív vagy és nem nyitsz az új dolgok felé az egy dolog,de ettől még nem kell leszólni azokat akiknek tetszik!
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 06. csütörtök 08:50
Szarok rátok! Hordjatok tangát, meg rózsaszín/lila inget! "fiúkák"!
Boxert hordok. Csak.
A buzizást meg kikérem magamnak.
Egyébként **********viszont se ossz személyeskedő tanácsot******
/moderálva: extraxl/ (Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
A buzizást meg kikérem magamnak.
Egyébként **********viszont se ossz személyeskedő tanácsot******
/moderálva: extraxl/ (Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 06. csütörtök 08:50
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2013. 06. 06. csütörtök 06:36
Ne foglalkozz vele.
Van, akinek még mindig a totyakos, lepedőméretű fecske jön be
Van, akinek még mindig a totyakos, lepedőméretű fecske jön be
Ne foglalkozz vele.
Van, akinek még mindig a totyakos, lepedőméretű fecske jön be (Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Van, akinek még mindig a totyakos, lepedőméretű fecske jön be (Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 06. csütörtök 06:29
Neked! Nagyon szép és ízléses férfi tangák vannak! Azért mert neked furcsa az ilyen viselet, még nem kell orvoshoz küldeni valakit!
Neked! Nagyon szép és ízléses férfi tangák vannak! Azért mert neked furcsa az ilyen viselet, még nem kell orvoshoz küldeni valakit!
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 06. 05. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 05. szerda 23:05
Nem ciki! KURVA GÁZ!!!! ******ne ossz személyeskedő tanácsot******
/moderálva: extaxl/
/moderálva: extaxl/
Nem ciki! KURVA GÁZ!!!! ******ne ossz személyeskedő tanácsot******
/moderálva: extaxl/ (Ez egy válasz ino002 üzenetére (2013. 05. 02. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
/moderálva: extaxl/ (Ez egy válasz ino002 üzenetére (2013. 05. 02. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Az, hogy szakértő vagyok-e, nem tudom, csak azt, hogy a nyelvtehetségemre nem (sem) volt még panasz
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 05. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 05. szerda 18:51
Arra csak azt szabad húzni...
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 05. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 05. szerda 16:13
Tanga,tanga, tanga, tanga persze csak csajokon, mindenki örömére . . .
Full egyet értek veled.... rajtad meg pláne csak a tangaaaaa! :P
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 05. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 05. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2013. 06. 05. szerda 16:40
Ilyen hátsóval, mint a tied, ez teljesem normális
Jó is az, nem kell sokat vacakolni, csak nyelvvel félrehajtani...
Jó is az, nem kell sokat vacakolni, csak nyelvvel félrehajtani...
Ilyen hátsóval, mint a tied, ez teljesem normális
Jó is az, nem kell sokat vacakolni, csak nyelvvel félrehajtani... (Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 05. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó is az, nem kell sokat vacakolni, csak nyelvvel félrehajtani... (Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 05. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Magamon sztreccs boxer, lányokon tanga, vagy francia...
Esetleg alváshoz az én egyik boxerem
Motorozni meg a hagyományos pamut alsó a legjobban bevált.
Esetleg alváshoz az én egyik boxerem
Motorozni meg a hagyományos pamut alsó a legjobban bevált.
nem!!! sőt
(Ez egy válasz ino002 üzenetére (2013. 05. 02. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszik, egyetértek veled !
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 05. 02. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)