A te esetedben még egész jó ha nincs alsónemü.De nekünk kaniknál..... Én speciel nem igazán szeretem ha csak úgy himbálódzik a levegőben.
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Én azzé meg néztem vonla ama ruhadarab amit takart volna
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Ne is mond... tegnap annyira siettem el itthonról h. elfelejtettem e ruhadarabot felvenni
Ez már az öregedés jele lenne vagy csak simán szórakozott lennék?
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Ez már az öregedés jele lenne vagy csak simán szórakozott lennék?
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
CSAK A TANGA. De a legjobb ha nincs is bugyi
szerintem nekemis az lenne! :-)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Én is a tangára szavazok!
előlközéppen nyitott :-D
azmilyenaz?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
a randi bugyi a nyerő nálam :-D
tanga 4ever:)
Mindenképp tanga, vagy az sem
Csipkebugyi az igazi
általában a tanga,de a francia bugyi is szép lehet
szerintem is a tanga a favorit
Szép leányok! A tanga kivételesen csak a szép formás fiatal lányoknak való. Egyébként egy szép csipke bugyiba "csomagolt" punci nálam nagyobb előnyt élvez. Abból kicsomagolni, puszilgatni, nyalogatni, az már mindkettőnek élvezet. Az "áru"-t is a csomagolása miatt veszitek meg, nem, fiúk?
télen a jó kis hagyományos ami melegít egy kicsit,nyáron meg a jól megszokott tanga vagy az se:)
csak is a tanga v a francia
öhmmm...
Mondjuk ha veszünk egy HAAAAATALMAS nagy feneket *^_^* azon nem feltétlenül áll jól egy kis pánt-kombó... viszont egy fekete csipkés nagyobb alapanyagigényű bugyi... hmmm... :)
Mondjuk ha veszünk egy HAAAAATALMAS nagy feneket *^_^* azon nem feltétlenül áll jól egy kis pánt-kombó... viszont egy fekete csipkés nagyobb alapanyagigényű bugyi... hmmm... :)
Nem mindegy? Ha már az alsóneműt láthatom, akkor nemsokára azt is ami alatta van :)
(megaztán, mindkettőből lehet csinosat, egyébkéntis, talán fenékfüggő a dolog)
(megaztán, mindkettőből lehet csinosat, egyébkéntis, talán fenékfüggő a dolog)
Csak a tanga!Sokkal jobb.Igaz valakinek nem igazán kéne erőltetni.