Abszolút egyetértek.
Lányok ! Ne féljetek az újításoktól. A párotok úgyis véleményezni fogja azzal, hogy milyen gyorsan szedi le rólatok :D (Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 06. péntek 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Lányok ! Ne féljetek az újításoktól. A párotok úgyis véleményezni fogja azzal, hogy milyen gyorsan szedi le rólatok :D (Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 06. péntek 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 18:59
Vannak nagyon szép bugyik a baj az,hogy némelyik csajnak fogalma sincs,hogy mi áll jól neki
Vannak nagyon szép bugyik a baj az,hogy némelyik csajnak fogalma sincs,hogy mi áll jól neki
Nem feltétlenül a bugyi miatt találsz vonzónak egy nőt, bár sokat dobhat a dolgon.
Hamár magáról a bugyiról kéne véleményt alkotni, akkor nem egyértelműen tanga, mert van sok másfajta (teszem azt francia) ami szintén izgató tud lenni.
Hamár magáról a bugyiról kéne véleményt alkotni, akkor nem egyértelműen tanga, mert van sok másfajta (teszem azt francia) ami szintén izgató tud lenni.
Tanga! Tanga! :D
Hát a hagyományos lehet, hogy kényelmesebb, de a tanga izgatób a megfelelő alanyon.
Én a tangára szavazok.
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Tanga vs. tundra.
És a francia bugyi már smafu???
Az a király. Amelyik lánynak van egy kis stílusa tudja jól hogy azzal komolyabb hatást lehet elérni mint egy spárga-tanglival. (FUJJ de rühellem bleehh!)
És a francia bugyi már smafu???
Az a király. Amelyik lánynak van egy kis stílusa tudja jól hogy azzal komolyabb hatást lehet elérni mint egy spárga-tanglival. (FUJJ de rühellem bleehh!)
egyik se
Szerintem ne mindig csak tangát, egyidő után unalmassá válik... Sokkal jobb ha az alkalomhoz illően vagy ilyen vagy olyat viselnek a hölgyek.
valami csipkés francia bugyi... ahogy követi a popsi vonalát... baromi izgató!
szerintem
szerintem
Ez nagyon király! De jobb lenne ott lenni vele!
Az nagyon király! Akkor biztos király az alakod is! Mert a tangához kell egy jó alak is!!!!
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 11:30
Szerintem is. A tanga mellett a franci bugya az, ami még nagyon szexi. Én szinte csak ilyeneket hordok!
feszes,csipkes rövidnadragocska is nagyooooon szexi!
![finom](images/smilies/finom.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Csakis tanga!
A legkényelmesebb viselet
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 10. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 10. hétfő 11:47
Ehh! Na akkor hajrá!
De ha érdekel, ezekben a pillanatokban felesleges lenne leborulnod.. ugyanis nem szoknya van rajtam... igez nem is nadrág... sőt! teljes csupaszon flangálok itthon!
De ha érdekel, ezekben a pillanatokban felesleges lenne leborulnod.. ugyanis nem szoknya van rajtam... igez nem is nadrág... sőt! teljes csupaszon flangálok itthon!
jól teszed
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 10. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2006. 04. 10. hétfő 11:47
Ehh! Na akkor hajrá!
TANGA
STRING
![circling](images/smilies/circling.gif)
Ehh! Na akkor hajrá!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 04. 10. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 10. hétfő 10:50
a.anita.82
Minden tiszteletem.
/me leborul lábaid elé.
Majd felfelé kandikál szoknyád alá, hogy milyen is van most rajtad. :)
Minden tiszteletem.
/me leborul lábaid elé.
Majd felfelé kandikál szoknyád alá, hogy milyen is van most rajtad. :)
Se tanga se más! Jön a jóidő, remélem.
a.anita.82
Minden tiszteletem.
/me leborul lábaid elé.
Majd felfelé kandikál szoknyád alá, hogy milyen is van most rajtad. :) (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden tiszteletem.
/me leborul lábaid elé.
Majd felfelé kandikál szoknyád alá, hogy milyen is van most rajtad. :) (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 11:30
Szerintem is. A tanga mellett a franci bugya az, ami még nagyon szexi. Én szinte csak ilyeneket hordok!