Csakis tanga. Abban olyan formás a popsi. A hagyományos bugyi még nagyítja is a feneket. Meg csúnya, ha látszik meddig tart...
én is a tangára szavazok, túl az elmondottakon nekem a bugyiválasztásból még az jön le, hogy a hagyományost viselők elsősorban funkcionálisan öltözködnek, míg a tangások tetszeni, kívánatosnak látszani akarnak a környezetüknek, ez utóbbi meg nálam nagy pirospontot érdemel
tanga
Én a csipkés francia bugyira gerjedek Mióta volt egy páromnak, mindig azt hordta. Miután szétmentünk, ott hagyta nálam a legkedvesebb darabomat emlékbe ....
Én ezt másképpen szoktam mondani ,,,( Minden nöben magamat látom )
Én is jobban szeretem ha tangában van ,de azért a francia bugyi sem semmi..
Termesztésen csakis tanga, bár van egy-két francia bugyim, de csak ritkán hordom!
szeretem a tangát, nem is beszélve arról, hogy a párom megőrül érte!
szeretem a tangát, nem is beszélve arról, hogy a párom megőrül érte!
engem úgy felhúz amikor tangában van a barátnőm... feláll tőle a farkam... tökéletesen gömblyű, gyönyörű popsija van... és az is felizgat benne, hogy a punciját alig takarja egy kis háromszög...
csakis és kizárólag tanga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálam ez alkalomtól függ napközben a hagyományos, otthon, szexhez készülődve tanga
Itthon semmi legtöbbször,hiszen nyár van...amúgy pedig tanga...szoknya alá esetenként semmi ...én így szeretem!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 27. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443025)
2010. 07. 27. kedd 19:18
Csakis tanga, esetleg szép francia bugyi. A régi hagyományos engem kiábrándít!
Csakis tanga, esetleg szép francia bugyi. A régi hagyományos engem kiábrándít!
egyetértek.
ha itthon vagyok, szinte sosincs rajtam bugyi.
férjem már csak pucérseggűnek hív (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ha itthon vagyok, szinte sosincs rajtam bugyi.
férjem már csak pucérseggűnek hív (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (434177)
2009. 05. 05. kedd 12:46
Tangapárti v.ok!Francia bugyit csak akkor ha azt szeretném, h. a pátom azt vesse le rolam...amugy meg azt sem birnám elviselni, ha bugyiban és bármilyen ruhában kéne aludom,egyszerűen nem bírok magamon elviselni semmi az ágyban....
Nappal ha elmegyek itthonrol veszek fel tangát..itthon álltalában a kényelmes ruha alatt nincs rajtam.
Nappal ha elmegyek itthonrol veszek fel tangát..itthon álltalában a kényelmes ruha alatt nincs rajtam.
Legjobban szeretem a nejemen a csipke francia bugyit
Számomra a Tanga az igazi,de van ,hogy a hagyományos bugyi is szép de ami a jó ha levehetem.
hecocat sorozatain szereplö fehérnemük a legjobbak....
Én próbálom erre rábírni nőmet, de nem hajlandó sajnos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 06. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (434177)
2009. 05. 06. szerda 21:23
Ugy nem, de volt már olyan..h. készültem rá és a szoknya alá azt vettem fel...de csak ugy nem szokásom
nekem tettszik igaz fiúból vagyok volt egy ilyen szerüm de mikor becsúszot a seggembe ne volt jó.
Ugy nem, de volt már olyan..h. készültem rá és a szoknya alá azt vettem fel...de csak ugy nem szokásom
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 05. 06. szerda 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)