utcán szoknya alatt még nempróbáltad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (434177)
2009. 05. 05. kedd 16:06
Van két db mindkettőt a páromtol kaptam..de ez is alkalmi viselet....és néha szerepet kap a játékban
csini mind ketto de en a hagyomanyost jobban szeretem
Van két db mindkettőt a páromtol kaptam..de ez is alkalmi viselet....és néha szerepet kap a játékban
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 05. 05. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
és a nyitott darabokról mi a véleményed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 05. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (434177)
2009. 05. 05. kedd 12:46
Tangapárti v.ok!Francia bugyit csak akkor ha azt szeretném, h. a pátom azt vesse le rolam...amugy meg azt sem birnám elviselni, ha bugyiban és bármilyen ruhában kéne aludom,egyszerűen nem bírok magamon elviselni semmi az ágyban....
Nappal ha elmegyek itthonrol veszek fel tangát..itthon álltalában a kényelmes ruha alatt nincs rajtam.
Nappal ha elmegyek itthonrol veszek fel tangát..itthon álltalában a kényelmes ruha alatt nincs rajtam.
Tangapárti v.ok!Francia bugyit csak akkor ha azt szeretném, h. a pátom azt vesse le rolam...amugy meg azt sem birnám elviselni, ha bugyiban és bármilyen ruhában kéne aludom,egyszerűen nem bírok magamon elviselni semmi az ágyban....
tanga, csakis az
Szerintem ez hangulat függö!A tanga is szexi meg a francia is.A lényeg az aki viseli!
en egyiketse reszesitem elonybe , ne legyen rajtuk semejik. az a tuti nekem bejon
én barátnőm nyitott kis tangáját szeretem a legjobban de alapvetően tangapárti szerencsére
Én meg a változatosságot szeretem, így a babámnak van mindenféle bugyija, és hol ilyet-, hol olyat vesz fel, illetve veszek le róla.
Sziasztok! Én tanga párti vagyok de néha franciát is veszek de ez csak az esetek 2-3%-ra igaz! Tehát tanga!
Mondjuk néha még bugyi sincs rajtam!
Mondjuk néha még bugyi sincs rajtam!
Hát szerintem majdnem teljesen mind1, ha a csajnak szép kerek popsija van akkor feltétlenül olyan tanga mint aamit kedves borisz barátunk mutatott, ellenkező esetben pedig francia párti vagyok
Szerintem a Tanga sokkal sexibb. Bár van pár sima hagyományos is ami nagyon szexi ;P
az igazán jó tanga az legyen szatén anyagból Miért is? Mert sokkal jobb az érintése Vagy legyen full natur pamutból.... no meg fehér színben .... Csipke nekem nem jön be...
Franciabugyesz? Nos.... talán.. Ahhoz igazán olyan alak kell
Franciabugyesz? Nos.... talán.. Ahhoz igazán olyan alak kell
a tiszta csipke francia bugyira szavazok, bár szinte csak tangám van. Állitólag nem tesz jót a tanga, ha valaha szülni akar egy nő...a hagyományos bugykóról mindig a 60-as évek jutnak eszembe, főleg ha olyan igazi bő és lógós bocs, ha valakit lelohasztottam ...
durván pontvadászkodsz az "osztogatásoddal"!
(tiltás lesz a vége! tessék ebben a rovatban bővebben kifejteni a véleményedet!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(tiltás lesz a vége! tessék ebben a rovatban bővebben kifejteni a véleményedet!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 10. 05. vasárnap 01:10
Én is osztom Andoka véleményét, miszerint írtó izgató úgy dugni, hogy csak félre van húzva a tanga.
Én is osztom Andoka véleményét, miszerint írtó izgató úgy dugni, hogy csak félre van húzva a tanga.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (305395)
2008. 09. 29. hétfő 12:19
A tangát viselő lányoknak sokkal jobban kikerekedik a popsija! Ez sem utolsó látvány! Az már csak hab a tortán, hogy könnyen félre lehet hajtani és úgy behatolni. Párszor csináltuk így, fantasztikus élmény volt!
Szerintem a csomagolás is fontos. Én kiegészíteném a sort.. Francia alsó. Nekem ez jön be..
(Ez egy válasz tisza-tó üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 18:43
Szerintem ketté kellene választani. A kényelem és a tetszési index. Egyébként meg: nem a külcsín a fontos hanem a belbecs.
Szerintem ketté kellene választani. A kényelem és a tetszési index. Egyébként meg: nem a külcsín a fontos hanem a belbecs.
A tangát viselő lányoknak sokkal jobban kikerekedik a popsija! Ez sem utolsó látvány! Az már csak hab a tortán, hogy könnyen félre lehet hajtani és úgy behatolni. Párszor csináltuk így, fantasztikus élmény volt!