kijött az újabb verseny aktualitását vesztette a téma.
ezért lezárom.
az újabb verseny:
12. verseny - Goldengate popsi: pucsíts!
-> A verseny oldalához klikk ide! (olvasd le!)
-> A kapcsolódó fórumtémához klikk ide! (kérdezz, fórumozz!)
ezért lezárom.
az újabb verseny:
12. verseny - Goldengate popsi: pucsíts!
-> A verseny oldalához klikk ide! (olvasd le!)
-> A kapcsolódó fórumtémához klikk ide! (kérdezz, fórumozz!)
nem semmi ez a versenyző
lásd 167 hozzá szolásom
(Ez egy válasz htlaci üzenetére (2008. 10. 17. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 17. péntek 10:00
Gratula mindenkinek!! Szuper képek születtek!
Nem lesz valamikor újra punci, popsi illetve mell szépségverseny?
Gratula mindenkinek!! Szuper képek születtek!
jó képek sikeredtek
lehet hogy karácsonyi ajándék lesz mert egy kicsit le van foglalva a gg erőforrása az új oldal megjelenés kialakulásában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (361452)
2008. 10. 11. szombat 12:51
szép képek mikor lesz a következő verseny?
szép képek mikor lesz a következő verseny?
remek kepeket lattam
szeretnék gratulálni
nagyon jó képeket láttam
öröm volt nézni őket
nagyon jó képeket láttam
öröm volt nézni őket
csatlakozom a gratulációhoz, valóban remek képek készültek, a versenyre is és a díjátadón is
jah..és ne tévesszen meg senkit a két eltérő név, természetesen darwinka képei a versenyben anonimuszka néven futottak
jah..és ne tévesszen meg senkit a két eltérő név, természetesen darwinka képei a versenyben anonimuszka néven futottak
Hmm, erre érdemes volt várni!
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2008. 07. 11. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 15:43
Amint megvannak a díjátadó képek az összes nyertessel, ahogy az lenni szokott.
nagyon jok a képek
Amint megvannak a díjátadó képek az összes nyertessel, ahogy az lenni szokott.
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 07. 11. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor lesz eredményhirdetés??
mijjért van véééége....
A videók tényleg elírás volt, de kilogikázhattad volna, hogyha egyik nevezőnek sincs videója, akkor a zipben sincs...
(Ez egy válasz Júlia üzenetére (2008. 06. 25. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 17:01
Bocsi, csak egy kérdés: a zip file nekem csak 77.7 mb nagyságu, és a beigért vidókat sem találtam kicsomagolás után. Lehet, hogy valamit nem jól csináltam?
Nem ma kezdtem ezt a lányfotózásdit
A kitakarás nekem is olyan, hogy nem kérdéses ki van a képen, dehát én megismerném már úgyis "részleteiről" is a lányt...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 06. 26. csütörtök 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A kitakarás nekem is olyan, hogy nem kérdéses ki van a képen, dehát én megismerném már úgyis "részleteiről" is a lányt...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 06. 26. csütörtök 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 26. csütörtök 02:49
Nagyon jó fotókat készítettél. És nagyon praktikus a lány rucija is, mert hátulról nem látszik, előlről meg egy pillanat alatt fel lehet kapni. És amire szintén gondoltál vagy gondoltatok: nem volt a lányon semmi szoros, feszes cucc, ami nyomot hagy a bőrön. Nagyon jó. Nagyszerűen oldottad meg az arc kitakarását: nem zavar, szinte észre se venni, de mégis eltakar. Habár megtörténhet, hogy azok, akik i9smerik a lányt, esetleg ráismernek. Ha így gondoltátok ti is, akkor annyi baj legyen. Nézzenek fel rá és szeressék.
Nagyon jó fotókat készítettél. És nagyon praktikus a lány rucija is, mert hátulról nem látszik, előlről meg egy pillanat alatt fel lehet kapni. És amire szintén gondoltál vagy gondoltatok: nem volt a lányon semmi szoros, feszes cucc, ami nyomot hagy a bőrön. Nagyon jó. Nagyszerűen oldottad meg az arc kitakarását: nem zavar, szinte észre se venni, de mégis eltakar. Habár megtörténhet, hogy azok, akik i9smerik a lányt, esetleg ráismernek. Ha így gondoltátok ti is, akkor annyi baj legyen. Nézzenek fel rá és szeressék.
(Ez egy válasz Szympi üzenetére (2008. 06. 25. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 13:39
Pontosan, lévén jobbkezes vagyok és a markolaton lévő expo-gombot használom álló képek esetében.
Amúgy meg nemsokára legyártunk még egy-két sorozatot, csak, hogy legyen
Amúgy meg nemsokára legyártunk még egy-két sorozatot, csak, hogy legyen
Én is le vagyok döbenve!Számitotam sok nevezőre erre meg csak 5! Alig vártam hogy már kint legyenek a képek.De sajna az én körzetemből nincsenek még a közelében sem!
Csak öt nevező? Egyértelműen csalódás. Bár tény, hogy ez az öt igencsak magas színvonalat képvisel. Azért remélem legközelebb többen lesznek...