Azért érdemes erről kicsit több infót, elképzelést is megadnod! Pl. Helyileg hol és hogyan gondoltad? Helyed van-e vagy a jelentkezőnek legyen helye? Hol? Vagy kocsidban megoldható-e? Vagy a jelentkezőnek legyen kocsija és abban? A szexben te mit csinálsz és a jelölt mit csináljon..pl. dugás, smár, ujjazás? Vagy csak kizárólag szopni szeretnél? A jelölt hány éves intervallumban legyen? Kg számít-e?.....stb.....stb. Nincs igazam? Ja és olvasom a lapodon, hogy heteroszexuális vagy. Milyen hetero az, aki faszt akar szopni?
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 06. csütörtök 17:49
Aktiv ferfit keresek aki jol megszopatna akar rendszeresen is !
Szegedi meleg pár ismerkedne pasikkal - párokkal közös kalandok reményében, elsősorban a környékről. (Néma kapcsolat jelölés helyett inkább dobj egy üzenetet
)

Valaki Alsónémedi és környékéről???
Aktiv ferfit keresek aki jol megszopatna akar rendszeresen is !
Sziasztok ma szopnék szopatnék Bpn hely megoldható!
Szegeden és környékén keresek hokipartnert, egymásnak kiverni, lehetőleg úgy hogy legyen helyünk. Max lightosabb dolgok.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Ma Debrecenben vagyok, helyem van. Uni pasi vagyok, aki nagyon szereti az orális szexet oda-vissza. 33 éves 184 cm 78 kg, jó megjelenésű férfi vagyok. Hozzám hasonló jó fej társaságra vágyom
Ma Debrecenben vagyok, helyem van. Uni pasi vagyok, aki nagyon szereti az orális szexet oda-vissza. 33 éves 184 cm 78 kg, jó megjelenésű férfi vagyok. Hozzám hasonló jó fej társaságra vágyom

Sziasztok,
Szentendre es kke?
Diszkret bi uni srac vagyok.
Szentendre es kke?
Diszkret bi uni srac vagyok.
Orálissan kényeztetnék Mosonmagyaròváron ha szinpatikus vagyok irj profilt olvass.
Dunaföldvár mellett passzív fiút dugnék helyem van utazni tudj
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok. Baja és környékén valaki?
Sziasztok! Zalában ma szopnék nálad, vagy autóban, szabadban.. privizz
Péntek hajnalban M3-as autópályán Nyíregyháza-Fót vonalon?uni
Most Nyíregyháza?
Sziasztok! Sportos pasiként keresek olyat, aki szeret tangában lenni és imádja ha arra élvezkednek camon. Írj és küldöm a skypeom

Fehervar közöshokira bisex pasi, vagy srác?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ma délutáni esti órákban keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok helyem van fogadni tudok
Ma este 18:00 után szopnék az autódban vagy egy eldugott helyen Bicskén! Dugható is vagyok