Szopnek most 11 kerben
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Szombat estére keresek programot!
Sziasztok! Vasárnap Budapesten leszek! Van pár szabad órám szívesen rosszalkodnék! Írjatok mindent meghallgatok!
Párokhoz is szívesen csatlakozom!
Párokhoz is szívesen csatlakozom!
Kazincbarcikán szopnék egyoldalúan holnap vagy akár még ma este is. Hely van.
Sziaasztok, aktív fiúk hol vagytok Szeged környékén?
Szombaton igazán jót szopatnék, szopnék! Budán van helyem, de menni is tudok!
Sziasztok. Ma estére keresünk valakit akit leszophatunk Fóton. Ide jössz kocsiba be ülünk félre eső helyen megtörténik. Ha bizonytalan vagy , hogy pár vagyunk feleségemmel telefonon egyeztetsz. Fontos kitétel tiszta ápolt faszt keresünk aki el tud élvezni.
Sziasztok
szopni imádó bi pasi vagyok
Borsodban keresem partnerem, hétköznap délutánonként olyat aki hellyel is rendelkezik
szopni imádó bi pasi vagyok
Borsodban keresem partnerem, hétköznap délutánonként olyat aki hellyel is rendelkezik
Ma,késő estére keresnék egy kölcsönös farokverésre partnert ,Pest megyében. Max 40 éves korig ,átlagos testalkattal. Helyem van
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
20.30körül népliget Vajda Péter út Semmelweis teniszpálya kis parkolóban ha ürítenél anon egyet ott leszek. Vedd elő a farkad mint aki pisil és pucsitok autom ülésén. Jössz ürítesz mész. Ezüst kombi toyota
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (2026. 02. 13. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 16:47
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő vagány ,jókedvű,àpolt , sportos,nem szőrös biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Továbbra is Dányból keresek srácot!
Diszkréció alap!
Privátba írj!
Diszkréció alap!
Privátba írj!
Sziasztok ,Kamionos férfiakkal ismerkednék
Sziasztok. Továbbra is, mert nem adom fel, keresek szimpatikus 50+-os férfit, barátot, aki nem baj, ha kapcsolatban él. A többit beszéljük meg.
Szopnèk egyoldalúan Cserkeszőlő környékén autoban 7 óra fele
Közös online hoki valaki?
Szombaton egész nap ráérek, fogadnék kölcsönös élvezkedésre!