Sziasztok, holnap késődelutanra keresek jó farkú pasit autós mókára, Délpest és környékén. Csak olyan írjon aki hajlandó képet cserélni. Nem keresek minden áron, és egyáltalán nem izgat semmiféle vakrandi. Szimpátia fontos.
Szegeden ma aktív srác?
Reptéri kifutó van valaki?
Ujpest kornyeken kalandoznek
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre.
Dányból van itt srác?
Privátba írj.
Privátba írj.
Ma vki 11 ker. orál? Hely van.
(Ez egy válasz notle üzenetére (2025. 12. 26. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 11:30
Hali szép vastag farkamat szeretném szoptatni ma délután Pécelen van helyem.Ha fitymás faszod van én is leszoplak ha akarod
Hali szép vastag farkamat szeretném szoptatni ma délután Pécelen van helyem.Ha fitymás faszod van én is leszoplak ha akarod
Egri aktív pasival ismerkednék
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Ma kèső dèlutàn szopok szopatok dugok dugható vagyok
Ma kora delutan kinek lenne kedve szopatni kalandozni kint a repteri kifuto vegenel.. ha szeretned teljesen zart szopoalarcban varlak, popsival kifele... jossz szopatsz vagy dugsz elvezel es lelepsz. csak sex.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok van kínt valaki most a reptéri kifutón?
Masszőrt keresek hétvegére (szombat/vasárnap), helyem van a Kálvin tér közelében.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Békés megyei bi, aki szeret cumizni vagy közös hoki?Privi!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten