Szopnék szopatnék Bp írj
Ma fejer megye mány? 35 eves passziv vagyok! Kor alkat mind1!
Most szopatnék Pécsett a Budaivám környékén.S.O.S. Tel szám kell
Holnap d.e. kiverném valakinek!Budapest 4,15 ker valaki?
Gödöllő?Gyöngyös?
Gödöllő?Gyöngyös?
Sziasztok
Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Reptérnél van valaki?
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét ?
Szopnék
Szopnék
Sziasztok ma este keresek pár nőt vagy pasit hely van de utazni is tudok
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Szia csak szopás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4755123)
VIP
2024. 08. 29. csütörtök 03:55
Sziasztok,
18 kerületben keresek valakit aki leszopna.
Laci
18 kerületben keresek valakit aki leszopna.
Laci
Szia helyileg merre?
(Ez egy válasz Zakora96 üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki segítene egy 22 éves kezdő crossdresseren, hogy ne csak ujjai járjanak a fenekében?
Múltkor meg akartam nézni, hogy milyen is, mennyire lehet diszkréten intézni, de meg sem találtam
Pedig nekem elérhető táv és néha szopnék egyet ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 28. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nekem elérhető táv és néha szopnék egyet ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 28. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4690837)
2024. 08. 28. szerda 23:09
Jár még valaki a Dunakeszi Auchan glory-ba?
Sziasztok az átlagnál jóval nagyobb és vastagabb faszú férfit férfiakat keresek , használj kedved szerint bármire
Ma 17 óráig szopnék igényes pasit,Herceghalom,Bicske környékén,autóban,szabadban!
Baja és környéke?
Valaki szopatna ma?
.
Aktív partnerem keresem Kiskunfélegyháza környékén. Csongrád, majsa, Kistelek stb a környéken. Odaado passzív vagyok