Szombat reggelre keresek fiatal kisfarkú aktív pasit szopásra, dugásra. Pécel környékén van helyem!
Kamusok kíméljenek!
Kamusok kíméljenek!
Sziasztok, most várom aktív csupasz szép farkú biszex partneremet,orális örömömre. Helyem van az örs vezér térnél.
Hétvégén a Marcali fürdőben ismerkednék!
Ráckeve környékén valaki aki benne is van egy analizálásban?
Sziasztok. Aktív idősebb partnerem keresek 48+, aki dugna, akár most is, fejér megye!
24 éves passzív, dugható, előről- hátulról, perverzség, benne vagyok! Szűk popóm van, nagyon vágyom egy péniszre! Írj üzenetet, utazni tudok!!
24 éves passzív, dugható, előről- hátulról, perverzség, benne vagyok! Szűk popóm van, nagyon vágyom egy péniszre! Írj üzenetet, utazni tudok!!
Szóval keresek olyan türelmes barátot aki benne van ilyenekbe és ha úgy alakul mehet majd több minden is
Privibe írjatok (Ez egy válasz gamutare üzenetére (2025. 01. 24. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Privibe írjatok (Ez egy válasz gamutare üzenetére (2025. 01. 24. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 00:24
Sziasztok!
Mindig is izgatott, hogy milyen másnak a farkát megfogni és aztán majd kiderül...
Mindig is izgatott, hogy milyen másnak a farkát megfogni és aztán majd kiderül...
Sziasztok!
Paks?
bp kölcsönös orál idősebbel
Péntek este vas/zalaban hoki/oral vagy ennél mélyebb területet hoznék össze alkalmat.
Bármilyen felállásban, uni vagyok.
Nálad-nálam, autós kaland. Lényegtelen
Privatban köszönöm.
Bármilyen felállásban, uni vagyok.
Nálad-nálam, autós kaland. Lényegtelen
Privatban köszönöm.
Szeretnék ma szopni Békésmegyei pasit. Helyem nincs. Tudok utazni
Holnap délelőtt Budapesten szívesen szopnék-nyalnék, de csak párok! Szolo srácok tiltó!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Ma estére vagy holnap estére keresek Gödöllőn aktív pasit egyoldalú orálra, diszkréciót garantálom, akár autós kaland is lehet
kecskeméti párt keresek
Fiú havert keresek...Miskolc, Barcika Edelény környékén...Nem fogsz csalódni.....
Szia! Ma estére keresek egy , igazán forró fiús kalandot. Úgy este 10 től akár reggel 10ig , egy Zuglói panzióban várlak , beöltözve akár. Jó ha hozod a többlövetűd. és kicsinálsz teljesen.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok.
Valaki szombat reggel szopnék
Szombat reggelre keresek fiatal kisfarkú aktív pasit szopásra, dugásra. Pécel környékén van helyem!
Kamusok kíméljenek!
Kamusok kíméljenek!