Ilyen ez sajnos sokszor :-/
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Dány-Zsámbok környéke?
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Harkányban kölcsönös szopás valaki???
Pakson csaj ruhás?
Hétfőn délután valaki aki szeretné, hogy számmal, nyelvemmel elégítsem ki az írjon
Kanos aktív pasit keresek!
Helyem van ma!
Irj!
Helyem van ma!
Irj!
Hali!
Mára keresek aktívat orálra Ózdon.
Helyem van!
Mára keresek aktívat orálra Ózdon.
Helyem van!
Sziasztok!
Budapesten masszőr srácot keresek mára.
Budapesten masszőr srácot keresek mára.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Adatlapom ne tévesszen meg, nem véletlenül nem írtam át. Határozottan Bi!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 09:48
De az adatlapod szerint párokhoz kizárólag heteró alapon csatlakoznál. Most akkor bi vagy, vagy full heteró?

Dunaharaszti. Ma este szopnák 45 éves jópasi vagyok
Úgy látom ma senki nem akar beleülni
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hellyel rendelkező Szekszárdi biszex férfit keresek kölcsönös élvezetekhez diszkréten aktív/passzív szerepet kedvelő férfi vagyok. Ha érdekel és ismerkednél írj privát üzenetben.
orál ma délelőtt bp?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
De az adatlapod szerint párokhoz kizárólag heteró alapon csatlakoznál. Most akkor bi vagy, vagy full heteró?
(Ez egy válasz fiulany0813 üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 02. vasárnap 09:30
Sziasztok!
Mai napon Veszprémben szopatnék vagy valós bi párhoz csatlakoznék.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Pápán, és környékén hétvégeken, esténként (péntek, szombat) hellyel rendelkező aktív pasi, aki szopatni, és dugni is akar, megbaszhatna már végre... ???
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Sziasztok!