(Ez egy válasz Ferenc 966. üzenetére (2025. 12. 17. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 21:26
Szia. Ferenc vagyok Győrből 58éves bi passzív. Mindenben benne vagyok ami jólesik.
Sziasztok privatba el kepzelesek jöhetnek Pest megye
Mai napra keresnék Pest megyében egy srácot. Szívesen nézném ahogy játszik a farkával párom 1-2 szexképére sőt kézzel segítenék is neki. Nem probléma ha viszonozza , de nem kötelező. Helyem van . Max 40 éves korig keresek partnert.
Neszmély környékén orál?
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Szopatni szerető férfivel ismerkednék akinek a heréit és fenekét is puszilgathatnám szopás közben !
Budapest és környékén keresek hellyel rendelkező férfit ,viszonzás nélkül kor alkat mindegy !
Amit a számba engedsz szívesen lenyelem akár a pisit is !
Üdv Karcsi
Budapest és környékén keresek hellyel rendelkező férfit ,viszonzás nélkül kor alkat mindegy !
Amit a számba engedsz szívesen lenyelem akár a pisit is !
Üdv Karcsi
Veszprémben és a környékén szopatnék.
Jó reggelt mindenki akinek van kocsija és akár helye Pest megye vagy közelbe írjon privatba
Mostanra keresnék Pest megyében egy srácot. Szívesen nézném ahogy játszik a farkával sőt kézzel segítenék is neki. Nem probléma ha viszonozza akár de nem kötelező. Helyem van
Szopnék most Bp-n.
Valaki mostanában ?
!!
Ma reggel fé8, 8 körül van kedve valakinek leszopnia? Köki vasútállomás környéke. Írj privátot!
Zugló esteleg ?
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsés és környékéről????
Ujpest kornyeken szopnek, akár odavissza...
Írtam privátban!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Budán fogadnék!
Szopnék ma éjjel Budapest-Székesfehérvár vonalon, akár kocsiban is!!!
Ha mást is szeretnél, helyem is van!
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/71261
Ha mást is szeretnél, helyem is van!
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/71261