Győrben kényeztetnék, ha lenne helyed, vagy tudsz nyugis helyet
Sziasztok! Kezdő Bi kalandra keresnék férfit Nógrád és Heves megyében! Mobilis vagyok de ha úgy alakul kocsiban is meg tudjuk oldani van hely bőven!
Kiskunfélegyházán keresek partnert!
Ma éjjel bp? Ha kanos vagy és szopatnál/dugnál akkor ne habozz írni
Holnap is jó lene neked?
(Ez egy válasz xxxboys üzenetére (2022. 01. 22. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki kelebián?
Ma éjszaka valaki? Szopnék! Baszható is vagyok. Házhoz is mehetek. Meztelenül szexelhetünk nálad! Budapest
Oké! Írj és tali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 22. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658604)
VIP
2022. 01. 22. szombat 20:18
Ma valaki Este Pesten??? Közös orál?
Ma valaki Este Pesten??? Közös orál?
Sziasztok. 22 éves pocakos srác vagyok. Ma estere keresem perverz,bevallalos partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Most este valaki megszoptatna a kutyaiskola mellett, bokorban? De, kocsidban is ráborulhatok. Lehetsz, idős, nyugdíjas, macis, extra ducis is.
Hali.
Ma valaki helyem van.
Nagykáta mellet
Ma valaki helyem van.
Nagykáta mellet
Kaposvaron most valaki?
Ha dugni akarsz helyem van!
Ma este leszopnál?
Hello
Holnap késő délutánra Bábolna, Győr vonalon, keresném orálcentrikus partnerem. (Nem túlsúlyos, 45 alatti személyében)
Ha úgy van esetleg szaunázhatunk helybéli termálban.
Holnap késő délutánra Bábolna, Győr vonalon, keresném orálcentrikus partnerem. (Nem túlsúlyos, 45 alatti személyében)
Ha úgy van esetleg szaunázhatunk helybéli termálban.
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
60-as bp biszex férfi bp párral ismerkedne
Szombathelyen valaki?