Sziasztok,
Fiatal sportos srác vagyok. Idősebb férfit keresek akár rendszeres találkozókra is.
Az elképzelésem az lenne hogy találkozunk, ledobom a ruhámat,
meztelenül eléd térdelek és le szoplak, számba/arcomra élvezel,
én közbe kiverem magamnak, utána felöltözök és megyek is.
Szép napot mindenkinek!
Fiatal sportos srác vagyok. Idősebb férfit keresek akár rendszeres találkozókra is.
Az elképzelésem az lenne hogy találkozunk, ledobom a ruhámat,
meztelenül eléd térdelek és le szoplak, számba/arcomra élvezel,
én közbe kiverem magamnak, utána felöltözök és megyek is.
Szép napot mindenkinek!
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Sziasztok!
Egy csini szőke perverz lány ma este 9re vinné passzív bi fiúját több pasival dugatni. Erre keresünk jelentkezőket. Pasit mindenképp kell dugni, közben a hölgy ösztönözheti az urakat. Hely kell és csak viber szammal irj! Csak ma min 18cm.
Egy csini szőke perverz lány ma este 9re vinné passzív bi fiúját több pasival dugatni. Erre keresünk jelentkezőket. Pasit mindenképp kell dugni, közben a hölgy ösztönözheti az urakat. Hely kell és csak viber szammal irj! Csak ma min 18cm.
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 10:41
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Ma estére valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 19. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4540842)
2022. 01. 19. szerda 12:40
Holnap delutanra/estere keresek valakit akivel kiverhetem. Hely kell!
SZEGED FELÉ JÁR VKI A KÖZEL JÖVŐBEN? sportos, dugató férfias srác vok 30/178/72 XL, hasonlót keresek. hely ok!
Ismiznék Pesten.Kezdő kíváncsi való.
Somogybol , zalabol bu uni van? Irhat privatban .
Szopnék ma Bp. Hely van lakás glory hole is
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Sziasztok! Ma késő délután/estefelé valaki Veszprémben? Főleg uni vagy aktív srácot keresek, de mindent meg tudunk beszélni privátban kíváncsi heterók is írhatnak
Ma délután Budapesten valaki közös hokira, orálra? Hely van.
Kiskunfélegyháza környékén ma valaki?
Csongrád megyében hétvégén szopató?
Ma napközben délelőtt lenne aki szopatna esetleg masztizna vagy szopna?Hely kellene
Pécs?
Marcali környékén 2 bi pasihoz bi párok, srácok?
Ma 10-oratol Miskolcon leszek
Aktivot szopnek...
Aktivot szopnek...
Most éjfél körül valakit leszophatok vagy megbaszna Bp-en a Népligetnél a Kutyaiskola mellett? Kocsidban is jó vagy a bokorban is. Kor, alkat mindegy! Lehetsz 70 éves is! El is vihetsz magadhoz!
Sziasztok . Somogy v Zalabol, uni bi ?