Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Ma estére (01.19) keresem aktív partnerem szexre Budapesten belül.
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok.
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok.
Ma napközben szopnék egy vagy több faszt is végig, Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén.
sziasztok!
ma bpen vagy pest megyeben szopnek.
ma bpen vagy pest megyeben szopnek.
Balatonmária-Marcali környékén bi pasik, kölcsönös maszti?
Szegeden szopnék nyalnék akkár több fiút is!
Magas nagydb férfias full szörös testü,borostás arcú 50-es nős bi vagyok,uni akt inkább de imádok cumizni végig az ondót imádom nyelem.A viszonzás nem szükséges,simán csak ürithetsz ha erre van igényed,de tartos baráti kapcsolat lenne megfelelö számomra.A pina és a punci már uncsi számomra…Bp-n ma kb 11.30-tol du 1 ig lenne idöm találkozni,de persze más idöpont is megfelelő lehet beszéljünk.Irj és a gyorsabb kontakt miatt esetleg irj telszámot.Köszönöm.
Ma délelőtt valaki Szolnokon talizni? Hely kell.
Ha a hètvège jó,szívesen leszoplak!
(Ez egy válasz maszti32 üzenetére (2022. 01. 18. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kövér fiút szopatnék, leszopnék.
Helyem van, utazni Vecsés-Cegléd vonalon és vonzáskörzetében tudok.
Kamuk ne!
Helyem van, utazni Vecsés-Cegléd vonalon és vonzáskörzetében tudok.
Kamuk ne!
Gyönyörü farkad van..
(Ez egy válasz maszti32 üzenetére (2022. 01. 18. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekelne. Mit lehet csinálni?
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2022. 01. 18. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu, perverz (hugyozas nagyon izgat!) pasi vagyok. Hasonlo pasit keresek SZEGEDEN!
Sziasztok 19 eves vagyok passzív szűz vagyok szeretném elvesziteni az anális szüzességem 40 pluszos pasit keresek szeretnék roszalkodni írjatok nyugodtan
Nagy farku pesti fiut keresek!
Holnap napközben jön még valaki a Rudasba?
Piliscsaba? Valaki most tali?
Edelény vagy környékén valaki? Szabolcs vagyok
Budán fogadnék szexrevágyot
Pécsett és környékén keresek orális szexre hellyel rendelkező partnert,partnereket.(Akár viszonzás nélkül is.)Kor alkat nem számít csak ápolt és diszkrét legyél.