Sötétedés után szopnék kocsimban vagy nálad.
Estére fogadnék biszex párt, nem túlsúlyos pasit élvezetre!
Sziasztok!
Ma esti kalandra keresünk utazni tudó pasit harmadiknak. Első sorban enyhe bi , spermás játékokra. Tel( viber) számos levélre , hölgytagunk reagál.
Ma esti kalandra keresünk utazni tudó pasit harmadiknak. Első sorban enyhe bi , spermás játékokra. Tel( viber) számos levélre , hölgytagunk reagál.
Akár egy gyors szopásban is benne vagyok ma délután! Nyék környékén! Csak szopok egyoldalúan!
Hellyel rendelkező fiatal passzívat keresek dél Pest környéken .
Ma valaki repter vagy Pesten es kornyeken valamerre?
Győr környékén szopnák dugatnám magam kocsiban vagy nálad.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Holnap reggel/délelőttre keresek partnert. Miskolc/tiszaújváros vonalon,ha lehet.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szopna ma valaki!
Helyem van Kisvárdán!
Helyem van Kisvárdán!
Miskolcon most cumi hoki?
Sziasztok. Régóta mozgatja a fantáziámat,a Bi dolog.Ezt szeretnénk kipróbálni, egy normális,ápolt,diszkrét Korombeli fiúval.Részemről a diszkréció maximális, de ezt fordítva is elvárom. Lehet hogy a ma este pont Jó is lenne nekem.
Hódmezővásárhelyen holnap!
Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Csak enyhe bi. részemről.
Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Csak enyhe bi. részemről.
38eves szexcentrikus srac vagyok.szeretem ha folyik rajtam és a szamba is jut.szeretem a szex minden formáját ..lehet többes is és csaj is
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2025. 03. 01. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szekszárdon hellyel rendelkező biszex aktív esetleg passzív férfit keresek diszkrét szexkapcsolatra. Fehérneműs mindkét szerepet kedvelő férfi vagyok. Ha érdekel írj privát üzenetet.
Irsz magadrol benne vagyok most is
(Ez egy válasz kiscian üzenetére (2025. 03. 01. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia mikor
(Ez egy válasz kiscian üzenetére (2025. 03. 01. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Kisfiús, szopni szerető, szőrtelen, megbízható kis szexhavert keresek rendszeres találkákra! Helyem mindig van!
Szia!szeretek szopni ha érdekel
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2025. 03. 01. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)