Kecskemét-Solt. Nagyfarkú jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Vibered ird meg, csak ott válaszolunk. Fotós bemutatkozót kérünk, viszonzás csak ha tetszel. Ennek tudatában keress! Feleség BDSM kedvelő, férj biszex. Cuckold szertő pár vagyunk
Sziasztok! Nagyméretű aktív srácot keresek!
Szekszárd és környéke? Helyem van, de utazni is tudok!
Valaki Dunaharaszti környéke?
Budán fogadnék szexrevágyot
Holnap este 8 óra 10 perckor a Dunakeszi Buy Way parkolóban leszek. Ha szeretnéd hogy számba vegyem a farkad és kényeztessem amíg el nem élvezel gyere el.
Holnap este (Hétfő) este 8 óra 10 perckor (meló után akkor érek oda) Dunakeszin a Buy Way parkolóban (C&A) előtt leszek. Ha szeretnéd hogy számba vegyem a farkad és kényeztessem amíg el nem élvezel, gyere. Nem kérek viszonzást.
Tegnap a megadott időpontban ott voltam a Dunakeszi Aldi parkolóban. Láttam egy ezüst színű kocsit. Ha innen volt és nem vásárló, keress meg privben! A dohányzó részén vártam a bejárat mellett, de senki nem jött oda
Most valaki? Gyere el és az lesz amit szeretnél. Tiszafüreden van helyem.
Szekszárd és környéke? Helyem van, de utazni is tudok!
Közös hoki Marcaliban?
Sziasztok. Mai napra/esti orakra keresem macikedvelo kanos partneremet. Legyél bevallalos,perverz. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Irj ha erdekel a dolog.
Lazább bi kalandra tudok fogadni Dorog környékén ma estefele, hétfő este 9 után, kedden este 7 után és szerdán este 9 után.
Sziasztok! Szopnék ma,írj ha szopatnál
Egy jòt Bp-n
Egy jòt Bp-n
Ma valaki egy bi kaland? Bp, hely nincs.
Kecskemét-Solt. Nagyfarkú jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Vibered ird meg, csak ott válaszolunk. Fotós bemutatkozót kérünk, viszonzás csak ha tetszel. Ennek tudatában keress! Frleség BDSM kedvelő.
Érd és környékén hellyel rendelkező aktív uni bi pasi?
Győr - Móvár .Valakit szopnék , és meg is dughatna , hely kell!
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Közös-kölcsönös farokverés ill közös prosti szopatásra keresek havert pest megye dabas környéke