Milyen időset?
(Ez egy válasz shadoe üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
csini,vekony,lehetoleg csupasz noifernemuset,crossdressert keresek,aki szeret szopni es dughato
aktiv vagyok meretes farokkal
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
csini,vekony,lehetoleg csupasz noifernemuset,crossdressert keresek,aki szeret szopni es dughato
aktiv vagyok meretes farokkal
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Ma napközben lenne pasi hellyel aki szopatna esetleg masztizna vagy szopna?
Budapesten helyel rendelkező bi fiút keresek,légy ápolt borotvált és csak kölcsönösen szeretném csinálni
Sziasztok, van itt olyan pár vagy pasi aki(k) szívesen töltené(k) a MA (01.11) estét egy jóképű,, intelligens, szèp farkú Bi aktív/UNI sráccal ,akár kölcsönösen, mindenki örömére. Erotikus masszázsban is van tapasztalatom, ha szeretnétek mindkettőtöket örömmel kényeztetem. Utazni ès fogadni is tudok, Veszprém, Vas, Gy.M.S megye jöhet szóba.Párok mindenképp előnyt élveznek, privátban várom a jelentkezést
Idős, vékony férfit szopnék.
Dabas környékén autós kölcsönös maszti akár egyoldalúan is
Kölcsönös orálra keresek partnert Szolnokon vagy környékén. Hely kellene. Nekem nem megodható.
És jövő héten délután pedig passzív?
(Ez egy válasz borostaa üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Lenne kedve valakinek most kalandozni. Helyem van a 13-ba. 20 ev koruli, normal testalkatu, szortelen vagyok. Hasonlo partnert keresek!
Holnap Kiskunfélegyházán és környékén maszti?
Délelőtti órákban?
Email :szexyboy23@gmail.hu
Délelőtti órákban?
Email :szexyboy23@gmail.hu
Ma este hoki, orál Cegléden?
Sziasztok!BÚÉK!Van valaki a közelben?Egy normális,diszkrét partnert keresek érzéki szexuális élvezetekreSzeretek masszírozni..! Küldj telefonszámot Hajdú-Bihar
Parokat keresek ahol mind a ket fel szopik bpn
Nyíregyházán vagy Miskolcon van glory hole
Ma szex?
Szegeden van Glory Hole?
Holnap délelőtt Pest Szentimrén össze bújnék egy aktívval!
Szentes és környéke? Valaki valamire?