Állandómat keresem....
Pápán állandómat keresem....nyeld !
Én.
(Ez egy válasz Biszex pár007 üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi, Reptér és környékéről autós kalandra most valaki? Privátban írj!
Sziasztok.
Dél Pest részén holnap délután cumiznék, Te is teheted! Privátban jelentkezz!
Dél Pest részén holnap délután cumiznék, Te is teheted! Privátban jelentkezz!
Sziasztok jelentkeznék eme nemes feladatra! Ha ok priv.
(Ez egy válasz Biszex pár007 üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaújvárosban oral kalandban benne lenne ma aktív, bi pasi? Cumiznék akár viszonzás nélkül is. Hely OK.
Ki szopatna Kecskeméten férj és feleséget?
Fejér megyében szopatnék - Egy normális fickót keresek rendszeresre
A héten a szopatómat keresem Egerben.
Délelőttönként érek rá.
Szopass meg és élvezz a számba!
Délelőttönként érek rá.
Szopass meg és élvezz a számba!
31 éves sportos 178 cm magas 71kg faszi keresi közös élményeihez társát kor és súlycsoportomból. Gyöngyös és 50 kmes vonzáskörzetében.
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.01.03 Hétfő este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne Startapro_8389264
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne Startapro_8389264
Valaki M5 Hetényi pihenőben alkalmi talira napközben?
Ma este közös hoki orál Cegléden? Megoldjuk
Keresek ma estére valakit akit leszophatok! Viszonoznod sem kell cserébe az élvezet garantált!
Sziasztok! Még mindig keresek kezdőként pasit. Közös hoki és orál a max! Esetleg párokhoz is csatlakoznék! 39 vagyok, te se legyél több! Macisok ne! Főként Debrecen.
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye
Igényes 40-es pasi vagyok. Igényes popot keresek.
Poposexet keresek. Stb.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.