Ma vagy holnap lenne olyan pasi akinek van bátorsága a számba élvezni?
kecskeméti biszex párt keresek
Sziasztok!
III. Kerben a Zöld vasút összekötönél mostanában kocsimba szopnék egy jót, de ha úgy vagy szopatnék is. Írj privátba.
III. Kerben a Zöld vasút összekötönél mostanában kocsimba szopnék egy jót, de ha úgy vagy szopatnék is. Írj privátba.
Sopronban keresek egy kanos, szexehes fiut.
Leszopnalak és ha akarsz dugj meg.
Popom keményen szét baszhato lenne ma, most, este
Sopronban.
Leszopnalak és ha akarsz dugj meg.
Popom keményen szét baszhato lenne ma, most, este
Sopronban.
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék,(viszonzást nem várok! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak!
Most kanos aktiv? 3.ker
Győr és környékén ha valaki kényeztetést szeretne, írjon
Vasárnap-Szerda késő este vagy Hétfő-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzivál pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Pápa vagy környékén valaki ma? helyem van de utazni sem gond
14 óra körül Kondorosi úti kifolyónàl?
Sziasztok ! B. U. E. K mindenkinek ! A keddi nap du, orakra keresnek aktiva(kat) B, Pest, Fót, D, keszi, V, egyház, Szada, Vacig ! Lehettek ketten is, hely az kéne, vidizni lehet, elég bevalalos vagyok ! En vékony, csupasz test, kis cicik, szopathato, jól dughato volnék !
Aktív, uni pasival ismerkednék. Kis méret előny.
Sziasztok,
Fiatal sportos passzív srác vagyok. Idősebb domináns férfit keresek akár rendszeres találkozókra is budapesten.Helyem nincs de utazni tudok.
Szép napot!
Fiatal sportos passzív srác vagyok. Idősebb domináns férfit keresek akár rendszeres találkozókra is budapesten.Helyem nincs de utazni tudok.
Szép napot!
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Közös hokira valaki? 3.ker
Nagyfarkú pasit szopnék! Budapest, vagy környéke
B.Ú.É.K! Balatonboglar vagy kozeli kornyeken most valaki?
Szopnék ma Bp-n.Írj ha szopatnal egy jòt
Szopatni, szopni, dugatni, ujjaztatni, élvezkedni szeretnék most! , Budán van helyem!