Most kanos aktiv? 3.ker
Győr és környékén ha valaki kényeztetést szeretne, írjon
Vasárnap-Szerda késő este vagy Hétfő-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzivál pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Pápa vagy környékén valaki ma? helyem van de utazni sem gond
14 óra körül Kondorosi úti kifolyónàl?
Sziasztok ! B. U. E. K mindenkinek ! A keddi nap du, orakra keresnek aktiva(kat) B, Pest, Fót, D, keszi, V, egyház, Szada, Vacig ! Lehettek ketten is, hely az kéne, vidizni lehet, elég bevalalos vagyok ! En vékony, csupasz test, kis cicik, szopathato, jól dughato volnék !
Aktív, uni pasival ismerkednék. Kis méret előny.
Sziasztok,
Fiatal sportos passzív srác vagyok. Idősebb domináns férfit keresek akár rendszeres találkozókra is budapesten.Helyem nincs de utazni tudok.
Szép napot!
Fiatal sportos passzív srác vagyok. Idősebb domináns férfit keresek akár rendszeres találkozókra is budapesten.Helyem nincs de utazni tudok.
Szép napot!
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Közös hokira valaki? 3.ker
Nagyfarkú pasit szopnék! Budapest, vagy környéke
B.Ú.É.K! Balatonboglar vagy kozeli kornyeken most valaki?
Szopnék ma Bp-n.Írj ha szopatnal egy jòt
Szopatni, szopni, dugatni, ujjaztatni, élvezkedni szeretnék most! , Budán van helyem!
Sziasztok!
Bi/meleg ferfiakkal,parokkal ismerkednek.
Nyitott vagyok minden jóra,utazni is tudok de elso sorban Budapesten belul ismerkednek.Egyetlen elvarasom,hogy legyen helyed!
Bi/meleg ferfiakkal,parokkal ismerkednek.
Nyitott vagyok minden jóra,utazni is tudok de elso sorban Budapesten belul ismerkednek.Egyetlen elvarasom,hogy legyen helyed!
Sziasztok,
Ma este vmi? Helyem van, laza, biztonságos dolog érdekel, helyem van indítsuk jól az évet
Ma este vmi? Helyem van, laza, biztonságos dolog érdekel, helyem van indítsuk jól az évet
Sziasztok! Közös hokira keresek! 43 éves férfi vagyok. Ma 3.kerben jó.
Most XI. ker... Öböl utcában vagyok. Hasonló jófarkú? wink
Most valaki dunakeszi Újpest környékén?
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye