Cegléd-lajosmizse ma valaki?
Holnap reggelre,délelőttre keresek partnert Budapest és Pest-megye déli részén!Helyed legyen az fontos!A többit privátban!
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Nyiregyhazan nagyméretű aktiv Oralra?
Székesfehérvár Tatabánya Budapest környékén aktív domináns pasit aki szopatna ma?
Valaki ma dél pest megyében?
Most szopatnék , Gödöllőn , normális igényes embert. Helyed legyen , akár mehet kölcsönösen is
Ma Veresegyház Gödöllő környékén szopatnék este.
Szeged ma???
Békéscsabán partnert keresek. Aktív uni férfi vagyok
Sziasztok! Szerda reggelre keresnek kanos pasit aki jon szopat es vagy dug es megy. Apoltsag alap. Akar hosszu tavra is megoldhato. Uzenetben keress
Lemaradt hogy a mai napon!
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 10:19
Ha izgat hogy farok verés közben meglesnek akkor szívesen kukkolnálak!
Ha szeretnéd akkor privátba írj rám!
Ha izgat hogy farok verés közben meglesnek akkor szívesen kukkolnálak!
Kanos srác ma délelőtt?
Csepeli buszsofőrel hokiznék közösen holnap délelőt
csepelen glory lyuk van?
Budapesti buszsofőrell közösen hokiznák
Aktív/uni srácot keresek ma Budapesten közös hoki/orál kalandra. Helyem van.
szia nagyon jól hangzik amit írtál
(Ez egy válasz Párravágyó üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 03:32
Érett 40 feletti férfival ismerkednék Budapest és környékéről akinek lenne helye és alkalmanként használná a számat,nyelvemet mindenre ami jól esik neki,viszonzás nélkül !E téren kezdő ápolt,korrekt független 59 éves férfi vagyok!Sajnos helyem nincs,de utazni tudok !
Aktív vagy uni pasival találkoznék ma délután hely van Monor mellett Gombán.