Veszprémi srác, ma 6-tól?
Ma estefele Bekescsaba valaki?
Biszex, férfias, vagy híváncsi hetero srác, aki ismerkedne?
EGER-Salgótarján, Heves-Nógrád megyében????
Privátban írj!
EGER-Salgótarján, Heves-Nógrád megyében????
Privátban írj!
Szeged?
keresek, aki szeret szopni, szopatni, dugi vagy ujjazni! Budán van helyem.
Ma este Miskolcon valaki 11 után.???
Cumiznék.
Cumiznék.
Sziasztok!
Tapolca-Keszthely k. valaki?
Tapolca-Keszthely k. valaki?
Ma este? Délpesten?
Holgyek parok valaki ma bp n aktiv vagyok
Hétköznap délelőttönként Szekszárd - Tolna környékén aktív domináns pasit keresnék. Még teljesen kezdő vagyok bi téren mindenem szűz de vágyaim vannak ezekhez keresek partnert.
Bp valaki hellyel?
Köszi
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 02. 12. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
A Glorycafeban!
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2022. 02. 12. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten hol van glorylyuk
Nyíregyháza es környékén valaki akit le lehet szopni es a számba elvezne
Szeged?
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék, viszonzást nem várok! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Pápa-Ajka-Veszprém környékén lenne kedve srácnak találkozni ma? Lehetsz kíváncsi hetero is
Most délelőtt szopnék. Kocsidban is jó. Baszható is vagyok. Meztelenül is lefeküdhetünk nálad. Macis, nagyon ducis, idős is ok. (40-75éves kor között), (100-140kg). Budapest
Fehervaron keresek,
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2022. 02. 11. péntek 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 16:39
Mosonmagyaróvár melletta este valaki? Helyem van, érezzük jól magunkat.