Keresek!
Holnap(kedden) valaki lesz a Nyéki-tónál a sorompónál orálra?
Sziasztok valaki ismerkednek egy macis alkatú normális apolt sracak Debrecenben ?
Bi sráccal ismerkednék Egomból
Balatonkeresztúr-Marcali környékén 2 bi pasihoz srácok, bi párok?
Aktiv ferfi aki harisnyas labamra elvezne?
Szopnalak...meg lovagilnalak.
Eger-Miskolc
Szopnalak...meg lovagilnalak.
Eger-Miskolc
Ma délelőtt közös maszti finom puncis tangara miskolcon
Szia.
Irj ide
ezazénevem@indamail.hu (Ez egy válasz obika007 üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Irj ide
ezazénevem@indamail.hu (Ez egy válasz obika007 üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 06. vasárnap 22:16
Sziasztok, holnap 14:00 ig keresek valakit aki bevezetne engem mindenbe Gödöllő környékén, kocsival vagyok, helyem nincs
Sziasztok!
Eger és környéke? Ha átutazóban vagy is oké. Ugorj be, szopass meg és mehetsz tovább.
Eger és környéke? Ha átutazóban vagy is oké. Ugorj be, szopass meg és mehetsz tovább.
Helló
Hatvan környékén valakinek lenne kedve közös hokira, vagy akár több is lehet. Finom puncis bugyira, házi videókra.
Hatvan környékén valakinek lenne kedve közös hokira, vagy akár több is lehet. Finom puncis bugyira, házi videókra.
Hatvan és környéke? Akit szophatok? Helyem van.
Reggeli órákban keresek kalandot,akár autóban is,kukkolás is.Bp
Sziasztok, holnap 14:00 ig keresek valakit aki bevezetne engem mindenbe Gödöllő környékén, kocsival vagyok, helyem nincs
Jófarkú pasi aki szopatna? Kocsival vagyok, tudok menni...
Sziasztok! Értelmes, férfias, nem túlsúlyos és diszkrét 30-as hasonlót keres orálra és/vagy hokira Budapesten.
Holnap kora délután AkTÍV pasikat kielégítenék! Kom.megye ? ,Bp??
Sziasztok! Hétfőn reggel bagi pihenőnél, vagy délután M5-ös valamelyik pihenőbe szopatnék hokiznék sráccal.
Most valaki Vecsés környékéről autós kalandra?
Csütörtök 16 óra utánra keresek macis, kövér játszó partnert. Engem inkább a passzív szerep vonz, de megbeszélés után benne vagyok mindenben. Helyen sajnos nincs, de utazni tudok. Győr és környéke.
Ma keresnék laza kalandra férfit Budapesten. Hely megoldott. Max. 50 éves korig.