Ma délutánra keresek egy aktív srácot Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok
Ma késő délután /este Bp-miskolc vonalon (m3, régi 3 is jó) szopnek..
Szombaton,Vasárnap szopnék Kecskeméten.
Hatvan m3 bevezető most valaki
Ma estére keresek aktív pasikat akik szopatnának,dugnának! Jó volna min. 2 aktív...Bp. és környéke,Kom,fejér megye..
Gyulán ma bi vagy aktív pasit kényeztetnék. Jó méret előny. Hely van. Cumizlak,popóm is dughatod.
Ma délutánra keresek egy aktív srácot Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok
Kiváncsi passziv pasi , extra nagyméretűt keres oralra , Nyiregyhazan
Hatvan és környékéről valaki akit szophatok? Helyem van.
fiatal vékony szőrtelen passziv?
Érd és környékéről helyel rendelkező bi aktiv pasi?
Balatonmária-Marcali környékén két bi pasi megnézne srácokat, bi párokat.
Ma reggel 7 :15 tol kb valaki szopni egyet a dunakeszi auchannal?
33 eves macis aktiv vagyok.
33 eves macis aktiv vagyok.
Szombaton du. valaki?Szolnok Bp. közt.
fiatal vékony szőrtelen passziv?
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.02.04. Péntek este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
En mondjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4546452)
2022. 02. 03. csütörtök 20:02
Veszprem környéken keres valaki aktív srácot?
Péntek este aktív előtt pucsítanék formás csupi popsimmal.Helyem van utazás is ok Szabolcs megye!
Veszprem környéken keres valaki aktív srácot?
holnap délelött bp XV ker valakinél meztelenkedni?