Sziasztok.Ma lesz valaki szépvölgyi parkolóban?Èrdemes lehet kinézni?
Szombathelyen ma valaki?
Sziasztok.
Ma este szopnék 6kerben, szállodaban vagyok.
Ma este szopnék 6kerben, szállodaban vagyok.
Budapest. Fót, Gödöllö környékén keresek pasit, aki fekve masszirozna, majd felhevült állapotban a számba tolná élvezésig
Sziasztok! Zalaegerszeg környékén keresnék ma estére fiatal fiút, kamionos kalandra
Ma este közös élvezetekre keresek fiúkat. Lehetsz kíváncsi heteto vagy tapasztalt bi is.
Hali!
Ma késő délután/kora este valaki Kelenföld környékén szopatna?
Ma késő délután/kora este valaki Kelenföld környékén szopatna?
Budapesten vagy Pest megyében viszonzás nélkül orálisan kielégítenék ápolt urat, pasit, srácot. Hely jó lenne, de kitalálhatunk valami egyéb helyszínt is. Ha a szimpátia kölcsönös, akkor rendszeresen, hosszabb távon is szívesen megtenném. Ha esetleg van barátnőd, feleséged és érdekli a dolog, akkor nyugodtan végignézheti.
Ma este Mosonmagyaróvár mellett valaki? Én passzív maci
Valaki most?
Hello
Kifejezetten kis farkú srácot vagy ilyen férfi tagú párt keresnék a kezdetekhez....
Miskolc-Eger-Salgótarján
Kifejezetten kis farkú srácot vagy ilyen férfi tagú párt keresnék a kezdetekhez....
Miskolc-Eger-Salgótarján
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék, viszonzást nem várok! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak!
Heves megyeit keresek titkos diszkrét dolog érdekel csak. Nem mindenkivel és nem minden aron!! Helyel rendelkezök elönyben. Nem azonalra keresek !! Kamus és kezdök hanyagojanak
Ma délutánra keresek egy aktív uni srácot Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Nyiregyházán , szőrtelen igényes nagyméretű pasit keresek ORAL -ra. Passziv kiváncsi vagyok. Hely megoldható
Sziasztok.Olyan bi párhoz csatlakoznék ahol a feleség előtt szopnám a férjet vagy a feleséggel közösen szopnánk és utána szexközben szopnám a férfit a hölgyet pedig nyalnám.
Kultúrált srácot keresnék egymás kényeztetésére.
Ma a szèpvölgyi parkolóban?
Ma délutánra keresek egy aktív uni srácot Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok