Ma Szeghalmon 15:30-17:00 közt szopnék viszonzás nélkül!
Bárkit!!
Autóban vagy szabadban.
Bárkit!!
Autóban vagy szabadban.
Üdvözlöm a kamus okát, partnert keresnek mára, írok nekik, elolvassák és annyit sem válaszolnak, hogy "nem"
Szopatni, szopni, dugatni, ujjaztatni, élvezkedni szeretnék este.
, Budán van helyem!
, Budán van helyem!
Szia! Szivesen ismerkednek veled! Nagyon izgatoak a fotoid!
Irtam uzit is! (Ez egy válasz ismeretlen9 üzenetére (2022. 01. 29. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam uzit is! (Ez egy válasz ismeretlen9 üzenetére (2022. 01. 29. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Ma estére keresek partnert, olvass adatlapot, biztonság fontos, hely van
Ma estére keresek partnert, olvass adatlapot, biztonság fontos, hely van
Szia!! Szívesen benne vagyok a mókában.....
(Ez egy válasz Jason1983 üzenetére (2022. 01. 29. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló mindenkinek! Rétság környékén hellyel rendelkező full aktív bi férfi? Ilyen tagú pár?
Sziasztok,
Ma este ki verném srácnak műpuncival helyem van
Ma este ki verném srácnak műpuncival helyem van
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben priviben
Szasztok!
Ma Balatonfüred -Tihany -Veszprém környékén aki szeretné ha szopjam ? privát üzit légyszi .
Ma Balatonfüred -Tihany -Veszprém környékén aki szeretné ha szopjam ? privát üzit légyszi .
Szia!! Szívesen benne vagyok a mókában.....
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délutánra egy kellemes olajos farok masszázsra keresek egy formás kemény farkat, ha tele a zacsid és jól esne egy nagyot spriccelned, akkor írj egy privit.
Lakás van hmvhelyen.
Ápoltság és normalitás alap.
Csak enyhe biszex részemről.
Lakás van hmvhelyen.
Ápoltság és normalitás alap.
Csak enyhe biszex részemről.
Sziasztok! Van itt olyan pasi akinek fel van toltve a farka vazelinnel vagy vannak benne golyok? Privatban irj
Budapesten ma valaki lazább kalandra? Hely ok.
Este jól esne kis szex , bi-re is nyitottan!
Sziasztok. Valaki ma szegeden valahol? :P
13ker?Hely kell.
Érd és környékéről hellyel rendelkező aktív uni?